Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Türkiye şartlarında Edge ekran olmasada olur diyorsanız 500 Türk lirası vermek gereksiz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Z.G

Z.G

Üye
Benim gönlüm edge den yana aslında ama onun için sanırım biraz daha beklemem gerekecek. S7yi alabiliyorum. Elimde şuan lg g4 var onu ablam bekliyor ona vericem dedim dediğim gibi kafam çorba oldu 1-2 ay daha bekleyecek olsam yani o zaman s7 edge alabilecek duruma geliyorsam eğer ee note 6 ya yaklaşıyorum zaten o da gelecek iyice iş karışacak. Şeytan diyor al s7yi gitsin bir an önce :)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Sen şeytana uy sıkıntı cekmezsin

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
Luck Star

Luck Star

Üye
Benim gönlüm edge den yana aslında ama onun için sanırım biraz daha beklemem gerekecek. S7yi alabiliyorum. Elimde şuan lg g4 var onu ablam bekliyor ona vericem dedim dediğim gibi kafam çorba oldu 1-2 ay daha bekleyecek olsam yani o zaman s7 edge alabilecek duruma geliyorsam eğer ee note 6 ya yaklaşıyorum zaten o da gelecek iyice iş karışacak. Şeytan diyor al s7yi gitsin bir an önce :)
Note 6 çıkınca fiyatının düşmesi, sorunsuz olduğunun görülmesi yani alan kişilerin yorumlarına, testlerine göre vs. Yaklaşık 2 ay demek o zaman yine bekleyeceksiniz s8 gelecek bu böyle gider.

S7 ler yeni çıktı ve sorunu kusuru yok hazır fiyatı da az da olsun düşmüşken almak daha mantıklı. Hangisini severseniz onu alın tercih meselesi :)

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar. En fazla hazirana kadar beklerim s7 edge vermezlerse s7yi alacağım büyük ihtimal. Bekletme sebebim de gözümün edge de olması :) Şans kader kısmet inşallah hayırlısı nasip olur. Tekrar tşk ederim s7lerinizle güzel günler dileğiyle... Aranıza kısa zamanda katılacağım ya s7 yada edge ile :))

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. En fazla hazirana kadar beklerim s7 edge vermezlerse s7yi alacağım büyük ihtimal. Bekletme sebebim de gözümün edge de olması :) Şans kader kısmet inşallah hayırlısı nasip olur. Tekrar tşk ederim s7lerinizle güzel günler dileğiyle... Aranıza kısa zamanda katılacağım ya s7 yada edge ile :))
Hadi şimdiden hayırlısı olsun aramıza bekleriz

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Hayırlısı olsun şimdiden.

• Beğen
Rancho

Rancho

Üye
Bende başta Edge ile Normali arasında kalmıştım tercihimi normal s7 den yana kullandım ekrandan başka bir artısı yok geri kalan herşey aynı vodafone tarifeye ek ayda 100 ₺ telefon + 35 ₺ fatura toplam 135 ₺ ye geldi çoğu yerde peşin satılanlardan daha uygun s7 edge ye baktığımda 500 ₺ fazla ödeyecektim madem herşeyi aynı neden o kadar vereyim dedim
ve şuan s7 edge tarifeleri değişmiş sanırım ayda 185 ₺ ye geliyor eski cihazı da verirsen 175 ₺ ye gelir arada 40 ₺ fark var bu da sana 1000 ₺ gibi bir fark yapıyor

S7 yi tavsiye ederim memnun kalırsın :)

• Beğen
Tepkiler: Z.G ve __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Millet kılıf arıyorum ama güzel birşey bulamıyorum ve kırılmaz ekran koruyucu da lazım var mı elinizde link yardımcı olursanız sevinirim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Millet kılıf arıyorum ama güzel birşey bulamıyorum ve kırılmaz ekran koruyucu da lazım var mı elinizde link yardımcı olursanız sevinirim :)

Bende versus çakması var baya iyi korudu 2 kez cep yüksekliğinden cebime koyarken düşürdüm çiziksiz atlattım.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bende versus çakması var baya iyi korudu 2 kez cep yüksekliğinden cebime koyarken düşürdüm çiziksiz atlattım.
Elinizde link var mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Elinizde link var mi

Ben mağazadan aldım orjinal değil fakat tasarım detaylar hariç aynı

High Pro Shield olan

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ben mağazadan aldım orjinal değil fakat tasarım detaylar hariç aynı

High Pro Shield olan

Teşekkür ederim çok sagolun

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Deezer S7 özel 3 ay Premium üyelik veriyor haberiniz olsun.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Deezer S7 özel 3 ay Premium üyelik veriyor haberiniz olsun.

Ben Spotify kullanıyorum memnunum da

baby_face_

baby_face_

Üye
Online müzik servislerinden cidden memnun musunuz, kota sorunu yaşamıyor musunuz?

SM-G930F cihazımdan gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Online müzik servislerinden cidden memnun musunuz, kota sorunu yaşamıyor musunuz?

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Evde wifi ile indirip dışarıda offline olarak dinlediğim için kota derdim olmuyor. Offline için tabiki premium hesaba sahip olmalısın.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__

Üst Alt