Note 6 çıkınca fiyatının düşmesi, sorunsuz olduğunun görülmesi yani alan kişilerin yorumlarına, testlerine göre vs. Yaklaşık 2 ay demek o zaman yine bekleyeceksiniz s8 gelecek bu böyle gider.Benim gönlüm edge den yana aslında ama onun için sanırım biraz daha beklemem gerekecek. S7yi alabiliyorum. Elimde şuan lg g4 var onu ablam bekliyor ona vericem dedim dediğim gibi kafam çorba oldu 1-2 ay daha bekleyecek olsam yani o zaman s7 edge alabilecek duruma geliyorsam eğer ee note 6 ya yaklaşıyorum zaten o da gelecek iyice iş karışacak. Şeytan diyor al s7yi gitsin bir an önce![]()

Şans kader kısmet inşallah hayırlısı nasip olur. Tekrar tşk ederim s7lerinizle güzel günler dileğiyle... Aranıza kısa zamanda katılacağım ya s7 yada edge ile
)Hadi şimdiden hayırlısı olsun aramıza beklerizTeşekkür ederim arkadaşlar. En fazla hazirana kadar beklerim s7 edge vermezlerse s7yi alacağım büyük ihtimal. Bekletme sebebim de gözümün edge de olmasıŞans kader kısmet inşallah hayırlısı nasip olur. Tekrar tşk ederim s7lerinizle güzel günler dileğiyle... Aranıza kısa zamanda katılacağım ya s7 yada edge ile
)

Bende versus çakması var baya iyi korudu 2 kez cep yüksekliğinden cebime koyarken düşürdüm çiziksiz atlattım.Millet kılıf arıyorum ama güzel birşey bulamıyorum ve kırılmaz ekran koruyucu da lazım var mı elinizde link yardımcı olursanız sevinirim
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Elinizde link var miBende versus çakması var baya iyi korudu 2 kez cep yüksekliğinden cebime koyarken düşürdüm çiziksiz atlattım.
Ben mağazadan aldım orjinal değil fakat tasarım detaylar hariç aynıElinizde link var mi
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Teşekkür ederim çok sagolunBen mağazadan aldım orjinal değil fakat tasarım detaylar hariç aynı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
High Pro Shield olan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonu aldığım gün sildim o programıDeezer S7 özel 3 ay Premium üyelik veriyor haberiniz olsun.

Ben Spotify kullanıyorum memnunum daDeezer S7 özel 3 ay Premium üyelik veriyor haberiniz olsun.
Konuyu nihayet onaylamışlar baya kolay bir yöntem.
Evde wifi ile indirip dışarıda offline olarak dinlediğim için kota derdim olmuyor. Offline için tabiki premium hesaba sahip olmalısın.Online müzik servislerinden cidden memnun musunuz, kota sorunu yaşamıyor musunuz?
SM-G930F cihazımdan gönderildi