Hızlı şarjı kapatın, ihtiyacınız varken açarsınız.Bu hızlı şarj etmek pilin ömrünün daha çabuk bitmesini sagliyormuş. Şahsen bana mantıklı geliyor, bir de cihaz hızlı şarjda ısınıyor. Tavsiyem gece şarja bırakacaksınız hızlı şarjı kapatın ben öyle yapıyorum. Bir de cihazın klavyenin hiç beğenmedim. Mesela "sagliyordu" yazaçağım, bu otomatik "sağ geliyorum" a çeviriyor. Sonra geliyorum tıklayarak eski yazdığımı geri getiriyorum, bu sefer ilk kelime silinmiyor. Yani "sağ sagliyordu" oluyor. Tam olarak kelime bu değildi şuan örnek verdim ama bir kaç kere başıma geldi uyuz oldum
Her tarayıcıda oluyor mu? uc browser ile deneyin birYa beyler telefondan bir apk indiremiyorum. 50 mb lik apk dosyasını indir diyorum 250 kb indiriyor, ve indirme tamamlandı diyor. Açtığımda pakedin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor. Ama bilgisayardan indirince atabiliyorum. Sorun nedir?
kendi tarayıcısında denedim oldu ama chrome de olmuyorHer tarayıcıda oluyor mu? uc browser ile deneyin bir
Sent from mTalk using lumia950
Orası doğrudur ben bunu görünce greenify kurmayı bıraktım açıkcasi ama etkili programGreenify daha etkili kapatıyor bence.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
*#0*# tuşlayıp sensore tıklayıp orda barometer yazisi var. Normalde o barometer ne kadar, ekrana bastırınca ne kadar artıyor? O su geçirmezligini kontrol ediyormuş
Format attım daha hızlı gitmeye başladı batarya anasinı satayım. Bi hafta bekleyeceğim inşallah rayına oturur

Acaba imei değiştirme mümkün mü?Bu telefonlar eskisi gibi basit değil. %99 şarjı gerçek anlamda %99 kullanmayabiliyor. Misal telefon toplamda 10 saat ekran süresi alır ama pil yüzdesi doğru değilse %100 den %99'a düşmesi 1 saat de olabilir 1dk'da olabilir. Pilin kalibre olması ve ona göre tam dolması lazım. Zamanın akışına bırakın sadece bizde de ilk haftalar 8 saat ekran süreleri görülmedi.
Bu arada CyanogenMod 13, S7 Edge Exynos versiyon için yolda. Xda ve CyanogenMod geliştiricisi çalışmalara çoktan başlamış hatta cihaza yüklemiş. Forumda atıp tutan, exynos pişmanlıktır diyen üyelerin görmesini umut ediyorum. Keşke maxicep'te haber yapsa bu tarz şeyleri. Exynos için çıkan rom sayısı birkaç taneden artık çifthanelilere geçti. Snapdragon için ise kocaman sıfır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Imei değiştirmek mümkünAcaba imei değiştirme mümkün mü?
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Tanıdığım kişi yapıyor ama özel bir bağlantı kablosu ile bağlıyor.Teşekkürler. Mümkünse araştırıp yapabilirim.
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.