Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
Yazı yazacağınız zaman klavyede boşluk tuşunun solundaki simgelerden,basılı tutarak yada ayarlar > dil ve giriş > samsung klavye ayarları kısmından gidersiniz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu hızlı şarj etmek pilin ömrünün daha çabuk bitmesini sagliyormuş. Şahsen bana mantıklı geliyor, bir de cihaz hızlı şarjda ısınıyor. Tavsiyem gece şarja bırakacaksınız hızlı şarjı kapatın ben öyle yapıyorum. Bir de cihazın klavyenin hiç beğenmedim. Mesela "sagliyordu" yazaçağım, bu otomatik "sağ geliyorum" a çeviriyor. Sonra geliyorum tıklayarak eski yazdığımı geri getiriyorum, bu sefer ilk kelime silinmiyor. Yani "sağ sagliyordu" oluyor. Tam olarak kelime bu değildi şuan örnek verdim ama bir kaç kere başıma geldi uyuz oldum
Hızlı şarjı kapatın, ihtiyacınız varken açarsınız.

Klavye s6 da çok iyiydi gerçekten.. SwiftKey = Samsung derdim her yerde çünkü tahminler aynıydı. Ama S7 ler ile değişmiş ben de SwiftKey yükledim, memnunum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya beyler telefondan bir apk indiremiyorum. 50 mb lik apk dosyasını indir diyorum 250 kb indiriyor, ve indirme tamamlandı diyor. Açtığımda pakedin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor. Ama bilgisayardan indirince atabiliyorum. Sorun nedir?

furyzer0

furyzer0

Üye
Ya beyler telefondan bir apk indiremiyorum. 50 mb lik apk dosyasını indir diyorum 250 kb indiriyor, ve indirme tamamlandı diyor. Açtığımda pakedin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor. Ama bilgisayardan indirince atabiliyorum. Sorun nedir?
Her tarayıcıda oluyor mu? uc browser ile deneyin bir

Sent from mTalk using lumia950

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler batarya bir günü fazlasıyla çıkarıyor da şöyle bi sıkıntı var, çoğu zaman telefonu kullanmasa da batarya azalıyor kendiliğinden. Kullanırsan hafif daha hızlı azalıyor. Normalde kullanmayınca kısa bir süre sonra batarya sabit kalması lazım ama bende 10 15 dakikada bi falan azalıyor. Batarya girdiğimde kimin bataryayı harcadığı yazmıyor. Android sistem ve ekran falan diyor. Güç tasarrufuna aldığımda 25 dkda bir düşüyor. Arka planda bu kemiren şeyi yada seyleri direk nasıl çalışmasını engelleyebilirim? Ayarlarda bununla ilgili bir iki ayar var ama ise yaramadı işte. Uygulama falan varsa önerin

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Önerebileceğim tek şey greenify dir. Bende de bir ara şarj yiyen bir şey vardı gece 97 koyuyorum sabah 93-94 oluyordu mesela ama çözemedim. Güncelledim falan şuan öyle bise yok valla hiç bilmiyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şu uygulama güç tasarrufu menüsünde tüm uygulamalara her zaman dersek, bu o uygulamaların güç tasarrufu olmasa dahi güç tasarrufundaymış gibi çalışmasını mi sağlıyor?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hem öyle hem de kapatıyor uygulamayı. Müzik dinlerken uygulamayı kapatmıştı bende ekran kapaliyken

hikmet366

hikmet366

Üye
Greenify ile bu aynı görevi yapmıyor mu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Greenify daha etkili kapatıyor bence.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Greenify daha etkili kapatıyor bence.

Orası doğrudur ben bunu görünce greenify kurmayı bıraktım açıkcasi ama etkili program

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben onların hepsini güç tasarrufu yapmama rağmen gene arka planda çalışıp bildirim geliyor. Bende ki çalışmıyor o zaman? Müzik de yok bende, müzik olsa onu bila güç tasarrufunü isaretleyecegim

En baştan noktalı yere kadar normal kullandım. Ordan o bir daha ki tek noktaya kadar güç tasarrufunda kullandım ama gözüktüğü gibi hiç fark etmedi gene aynı gitti. Ne yapmamı önerirsiniz, bir sonra ki güncellemeyi mi bekleyeyim simdi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim şarj normal gidiyor valla biraz öyle kullan kalibre olur belki pil yüzdesi. En kötü ihtimal 7.5 saat ekran süresi alıyorum yoksa 8.5-9 arası yine.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
*#0*# tuşlayıp sensore tıklayıp orda barometer yazisi var. Normalde o barometer ne kadar, ekrana bastırınca ne kadar artıyor? O su geçirmezligini kontrol ediyormuş
Format attım daha hızlı gitmeye başladı batarya anasinı satayım. Bi hafta bekleyeceğim inşallah rayına oturur

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
*#0*# tuşlayıp sensore tıklayıp orda barometer yazisi var. Normalde o barometer ne kadar, ekrana bastırınca ne kadar artıyor? O su geçirmezligini kontrol ediyormuş
Format attım daha hızlı gitmeye başladı batarya anasinı satayım. Bi hafta bekleyeceğim inşallah rayına oturur

Bu telefonlar eskisi gibi basit değil. %99 şarjı gerçek anlamda %99 kullanmayabiliyor. Misal telefon toplamda 10 saat ekran süresi alır ama pil yüzdesi doğru değilse %100 den %99'a düşmesi 1 saat de olabilir 1dk'da olabilir. Pilin kalibre olması ve ona göre tam dolması lazım. Zamanın akışına bırakın sadece bizde de ilk haftalar 8 saat ekran süreleri görülmedi.

Bu arada CyanogenMod 13, S7 Edge Exynos versiyon için yolda. Xda ve CyanogenMod geliştiricisi çalışmalara çoktan başlamış hatta cihaza yüklemiş. Forumda atıp tutan, exynos pişmanlıktır diyen üyelerin görmesini umut ediyorum. Keşke maxicep'te haber yapsa bu tarz şeyleri. Exynos için çıkan rom sayısı birkaç taneden artık çifthanelilere geçti. Snapdragon için ise kocaman sıfır :)

IYI

IYI

Üye
Bu telefonlar eskisi gibi basit değil. %99 şarjı gerçek anlamda %99 kullanmayabiliyor. Misal telefon toplamda 10 saat ekran süresi alır ama pil yüzdesi doğru değilse %100 den %99'a düşmesi 1 saat de olabilir 1dk'da olabilir. Pilin kalibre olması ve ona göre tam dolması lazım. Zamanın akışına bırakın sadece bizde de ilk haftalar 8 saat ekran süreleri görülmedi.

Bu arada CyanogenMod 13, S7 Edge Exynos versiyon için yolda. Xda ve CyanogenMod geliştiricisi çalışmalara çoktan başlamış hatta cihaza yüklemiş. Forumda atıp tutan, exynos pişmanlıktır diyen üyelerin görmesini umut ediyorum. Keşke maxicep'te haber yapsa bu tarz şeyleri. Exynos için çıkan rom sayısı birkaç taneden artık çifthanelilere geçti. Snapdragon için ise kocaman sıfır :)

Acaba imei değiştirme mümkün mü?

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Acaba imei değiştirme mümkün mü?

Imei değiştirmek mümkün

IYI

IYI

Üye
Teşekkürler. Mümkünse araştırıp yapabilirim.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Mümkünse araştırıp yapabilirim.

Tanıdığım kişi yapıyor ama özel bir bağlantı kablosu ile bağlıyor.

Üst Alt