Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
@BelaMonte @Luck Star

bu satıcı güvenilirmidir acaba sizce 2499 tl s7 edge fiyatı

askımm

Üye
Ark bugün s7 aldım ama şuan odada bi çekim yapayım dedim gece çekimi berbat kesin cihazda bişey var ya :(

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
@BelaMonte @Luck Star

bu satıcı güvenilirmidir acaba sizce 2499 tl s7 edge fiyatı
Değil sakın alma herkes pişman yorumlara bak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

askımm

Üye
Sağol hocam ya gece çekimi mükemmelsin:... tbe ya
Ark gece cekimi yapip bri buaraya atabilen olursa iyi olur belki cihazi deysim yaparalar daha bgun aldim gold renk...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her zaman olduğu gibi samsung ve exynos düşmanlarının bir kez daha hezimete uğramalarının keyfini yaşıyorum. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@bmw_m6 üstad sağlığın nasıl oldu? CyanogenMod 13 baya kusurlu ama şeytan diyor kur gitsin :D indirdim belki biran kafam eserde kurarım.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
@bmw_m6 üstad sağlığın nasıl oldu? CyanogenMod 13 baya kusurlu ama şeytan diyor kur gitsin :D indirdim belki biran kafam eserde kurarım.

Hocam 11. Ayda ameliyat icin gun aldik. Suan turkiyedeyim onun icin hic dokunmuyorum cihaza , tekrar fransaya dönmeden cihazi kurcalamak istemiyorum. Yukedikten sonra sonucu yazarmisiniz bizler icin bilgi acisindan.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben normal kullanımda bir saatte yüzde 5 batarya gidiyor. Tabi kullanmadigim da batarya gitmiyor o ayri. Ama yogun kullanimda bir saatte %10 batarya gidiyor. Yani haritalar wifi konum falan acik pokemon go acik falan pokemon avlarken.
Ama internetten film izleyeyim dedim hepsinden fazla telefon isiniyor be taraya gidiyor neden oyle? Bi kendi tarayicisinda denedim bir de chrome den denedim ayni. Sizde de oyle mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Cpu temp ile ısıya baktığında 35-38 geçmiyorsa normaldir. Bende 39u hiç geçmedi mesela. Cihazı soğuk havada kullanmadığınız için size sıcak geliyor çünkü şuan gerçekten hava çok sıcak ve nemli. 25-26 derece civarındaydi nisanda.

furyzer0

furyzer0

Üye
Beyler ben normal kullanımda bir saatte yüzde 5 batarya gidiyor. Tabi kullanmadigim da batarya gitmiyor o ayri. Ama yogun kullanimda bir saatte %10 batarya gidiyor. Yani haritalar wifi konum falan acik pokemon go acik falan pokemon avlarken.
Ama internetten film izleyeyim dedim hepsinden fazla telefon isiniyor be taraya gidiyor neden oyle? Bi kendi tarayicisinda denedim bir de chrome den denedim ayni. Sizde de oyle mi?
Demekki bağlantıları iyi optimize etmişler ancak ekran fazla şarj harcıyor ya da gpu.

Sent from mTalk using lumia950

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Cpu temp ile ısıya baktığında 35-38 geçmiyorsa normaldir. Bende 39u hiç geçmedi mesela. Cihazı soğuk havada kullanmadığınız için size sıcak geliyor çünkü şuan gerçekten hava çok sıcak ve nemli. 25-26 derece civarındaydi nisanda.

Surada yanlisin var, soguk havada telefon sicaksa sicagi daha iyi hissedersin. Ama sicak havada telefon da sicaksa elin alistigi icin zaten az hissedersin :D yani dedigim gibi o batarya kullanimi normal mi ki? Mesela ben 8 de cektim sarjdan 6 saat gecti %60 suan.
Ve isinmadan film izlemem lazim baya saej yiyor. Internetten filmi indiremez miyim? Film dedigim yabanci dizi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Soğuk havada ısınmaz, ısınmazsa neyi hissedeceksin?

Sıcak havada telefon ısınıyor. Ben ısınmıyor demedim.. Cam ve metal ısıyı daha fazla ve daha çabuk iletir. Bu nedenle daha fazla hissedilir. Telefonda ısınma falan yok diğer telefonlara bakın misal g3 83 derecelerde kullanan var, g2 50-60 derece. 38 oda sıcaklığına çok yakın bir ısı. En ufak bir şeyde sorun aramamak gerekir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Soğuk havada ısınmaz, ısınmazsa neyi hissedeceksin?

Sıcak havada telefon ısınıyor. Ben ısınmıyor demedim.. Cam ve metal ısıyı daha fazla ve daha çabuk iletir. Bu nedenle daha fazla hissedilir. Telefonda ısınma falan yok diğer telefonlara bakın misal g3 83 derecelerde kullanan var, g2 50-60 derece. 38 oda sıcaklığına çok yakın bir ısı. En ufak bir şeyde sorun aramamak gerekir.

Telefon soguk havada da isinir niye isinmasin, senin elin de soguk oldugu icin telefonun isisini daha iyi hissedersin onu diyorum
Aman neyse 2 saat bunu kanitlamayayim konumuz farkli :D ben isinmasinda degilim cok az isiniyor zaten ben film izleyince bataryanin agir kullanimdan bile daha hizli gittiginden yakiniyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyorum ki soğuk havada kullanmadınız telefonu :D Soğuk havada telefon buz gibi anlatamıyorum sanırım. İnsan eli 35-36 derecedir. telefon 25-28 civarındaydı. daha yeni 38-39 oldu hava sıcak diye. hissetmesini hissetmez çünkü nisan o kadar soğuk değildi. kış olsa belki ama kışın çıkmadı telefon :D

benim batarya 9 saati geçebiliyor. Hızlı şarj kapalı normal kullanıyorum. Pokemon oyunu çok fazla şarj harcıyor o tip şeyleri tespit edebilirsiniz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben diyorum ki soğuk havada kullanmadınız telefonu :D Soğuk havada telefon buz gibi anlatamıyorum sanırım. İnsan eli 35-36 derecedir. telefon 25-28 civarındaydı. daha yeni 38-39 oldu hava sıcak diye. hissetmesini hissetmez çünkü nisan o kadar soğuk değildi. kış olsa belki ama kışın çıkmadı telefon :D

benim batarya 9 saati geçebiliyor. Hızlı şarj kapalı normal kullanıyorum. Pokemon oyunu çok fazla şarj harcıyor o tip şeyleri tespit edebilirsiniz.
Orada haklısın telefonu yazın kullanmadım :D senin batarya ya laf yok fabrika da okuyup üflemişler. İnternetten IDM gibi dizi film indirebileceğim program var mıdır indirip izlesem batarya hızlı gitmez herhalde. Yada bataryayı az götüren bir tarayıcı lazım

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Valla okuyup üfleme değil ilk 7-8 saat aldım sonra düzeldi. Ben mobil veri açmıyorum. Parlaklık %30 civarı. Oyun da oynamam ama diğer her şeyi sonuna kadar yaparım.

Batarya harcamayan tarayıcı ufak boyutlu özelliği olmayan bir şeydir. Aklıma cm browser geliyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam 11. Ayda ameliyat icin gun aldik. Suan turkiyedeyim onun icin hic dokunmuyorum cihaza , tekrar fransaya dönmeden cihazi kurcalamak istemiyorum. Yukedikten sonra sonucu yazarmisiniz bizler icin bilgi acisindan.
Kurdum CM 13'ü kurulum ekranının ötesine geçemedim. Sonra Sac23 diye yeni bir development başlamış onu denedim onda da ayarlar durduruldu demesinden onuda kullanamadım. Şu wifi derdim olmasa kalanların arasından Note 7 arayüzüne sahip olanları denemek istiyorum. Knox:0x1 olmadan rahat olamadım :D Geçmiş olsun tekrardan üstad.

jeliboncocuk

Üye
galiba telefonu bozdum :(... xposed-v78-sdk23-arm64 adı dosyayı yükledim telefon açılıp samsung yazısında kalıyor
recover moddan wipe data falan yaptım sonuç aynı şimdi yeni rom indirip yüklemeye çalışacam inşallah olur. Var mı başka fikri olan ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom at düzelir bir şey olmaz

Üst Alt