Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda aldım beyler gümüş s7 edge. 45 günlük 2. El. Bataryası biraz hisli gidiyor gibi geldi ama eve gidince tamamen bitirip uzun süre şarj edeceğim bakalım. Tavsiyeleriniz var mı ilk kullanım için? İlk defa gelişmiş Android kullanıyorum:)
Hayırlı olsun. Cihazda Türkiye yazılımı yoksa ilk önce onu yükleyin şarjı onun iyi gidiyor başka bir şey yapmanıza gerek yok. Hızli şarjı lazım olduğu zaman açın saatlerce) sadece bunun da etkisi var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hayırlı olsun. Cihazda Türkiye yazılımı yoksa ilk önce onu yükleyin şarjı onun iyi gidiyor başka bir şey yapmanıza gerek yok. Hızli şarjı lazım olduğu zaman açın saatlerce) sadece bunun da etkisi var.

Cihaz vodafone den alınma, gene yazılım değiştirmeme gerek var mı? Hızlı şarj durup dururken batarya yemesine şaşırdım. Bir kere üzerine su döktüm ama korkuyorum. Hiç su geçirmeyle alakalı bir vaka var mı? Ben hiç rastlamadım da

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz vodafone den alınma, gene yazılım değiştirmeme gerek var mı? Hızlı şarj durup dururken batarya yemesine şaşırdım. Bir kere üzerine su döktüm ama korkuyorum. Hiç su geçirmeyle alakalı bir vaka var mı? Ben hiç rastlamadım da
Türkiye yazılımı varsa gerek yok. Hızli şarj direk etkilemiyor ama sonucunu deneyenler olarak fark ettik. Su geçirmez desek daha doğru olur ama bir şey olur da laf altında kalırım diye siya dayanıklı demiş her halde. Anakart parçalarına kadar suya dayanıklı.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Türkiye yazılımı varsa gerek yok. Hızli şarj direk etkilemiyor ama sonucunu deneyenler olarak fark ettik. Su geçirmez desek daha doğru olur ama bir şey olur da laf altında kalırım diye siya dayanıklı demiş her halde. Anakart parçalarına kadar suya dayanıklı.

Ya kilit ekranı ayarlarından parmak izlerine tıklayıp parmak izimi tanıtmıştım dün, şimdi aynı ayara giremiyorum. Parmak izleri yazısına tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, kapadım açtım gene giremiyorum parmak izleri ayarlarına. Bende mi sorun var
Tamam aynı ayara başka bir yerden girebildim
Arka planda çalışan uygularamarı kapatma ayarı var mı? Mesela Mark zorla messengeri indirtti, onu sadece istediğimde aktif olması lazım. Her uygulamadan çıktığımda durdurmaya zorla demek istemiyorum ayarlara gidip

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ya kilit ekranı ayarlarından parmak izlerine tıklayıp parmak izimi tanıtmıştım dün, şimdi aynı ayara giremiyorum. Parmak izleri yazısına tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor, kapadım açtım gene giremiyorum parmak izleri ayarlarına. Bende mi sorun var
Tamam aynı ayara başka bir yerden girebildim
Arka planda çalışan uygularamarı kapatma ayarı var mı? Mesela Mark zorla messengeri indirtti, onu sadece istediğimde aktif olması lazım. Her uygulamadan çıktığımda durdurmaya zorla demek istemiyorum ayarlara gidip
Pil ayarlarında vardı sanırım veya bir süre sonra bildirim çıkıyor şarjı harcayan uygulamalar diye oradan uygulamayı seçersen otomatik kapatıyor sen acmadigin sürece :)

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Pil ayarlarında vardı sanırım veya bir süre sonra bildirim çıkıyor şarjı harcayan uygulamalar diye oradan uygulamayı seçersen otomatik kapatıyor sen acmadigin sürece :)

Ana ekran da duvarkağıdı hareket etmiyor. Yani ben sağa sola kaydırdıkça duvar kağıdının da kaymasını istiyorum. Android 4.4.4 de vardı. Launcer indirmeden nasıl yapabilirim ben bunu?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Duvar kağıdı kaydırma TouchWiz'den kalkalı 4 yıl oldu.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Aynen launcher yükleyebilirsiniz sadece.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Koskoca Ümraniye de arkalı önlü jelatin yok arkadaş. Gittigidiyor dan söylesem satıcıya bayramdan önce gelsin desem gelir mi jelatin?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ümraniye den geçerken baktım ben de bulamadım. Eminönünde var her yerde ama oturmaz diye almadım bekledim şuan çıkmıştır tam oturanlar.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Gelme konusu hiç belli olmaz ama zor duruyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Eminönü uzak olmasa. Nereden bulacağım ki ben şimdi ya kılcal çizik oluşmasında korkuyorum. Parmağımla bile çok hafif dokunuyorum ne zaman ne olacağı belli olmaz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
3 aydır kılıf takmadım ben kılcal çizik bile yok ama kullanmadan kullanmaya değişir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ekranında jelatin var mıydı peki? Ben çok dikkat ediyorum eğer kolay kolay cizilmiyorsa kendimi strese sokmayayim
Bir de şu telefonda stereo hoparlör yok ya çok can yakıyor. Yanlışlıkla elim hoparlörü kapatıyor oyun oynarken falan, tüm ses gidiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ekranında jelatin var mıydı peki? Ben çok dikkat ediyorum eğer kolay kolay cizilmiyorsa kendimi strese sokmayayim
Bir de şu telefonda stereo hoparlör yok ya çok can yakıyor. Yanlışlıkla elim hoparlörü kapatıyor oyun oynarken falan, tüm ses gidiyor
Stereo yok ama suya dayanıklılık var kalkıp suya düşersen oh ne güzel stereo hoparlör vardı demezsin :D. Kılıf ta yok ekran koruyucu da :D

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stereo yok ama suya dayanıklılık var kalkıp suya düşersen oh ne güzel stereo hoparlör vardı demezsin :D. Kılıf ta yok ekran koruyucu da :D

Havuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsin :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Havuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsin :D

bi tanıdığım şöyle dedi, telefonu suya sokarsan içinde oksitlenme meydana geliyor ama bozulmuyor, ancak ileride telefonla alakalı bir problem çıktığı zaman sana suya sokmuşsunuz garantiye girmez diyebiliyormuş. Sizce ne kadar doğru?
bu arada bir kaç ağır çekim video çektim onu paylaşacağım, mükemmel ötesi :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bi tanıdığım şöyle dedi, telefonu suya sokarsan içinde oksitlenme meydana geliyor ama bozulmuyor, ancak ileride telefonla alakalı bir problem çıktığı zaman sana suya sokmuşsunuz garantiye girmez diyebiliyormuş. Sizce ne kadar doğru?
Evet doğru telefon hemen bozulmasa bile içine işleyebiliyor eğer sıvı girdiyse ve bunu gerçekten görüyorlar. Zaten bir yerde sorun varsa ve şüpheleniyorsa mikroskop ile bakınca gözüküyor. Cihaz suya baya baya dayanıklı ve cihazın anakart gibi parçaları da suya dayanıklı. O yüzden sorun olacağını sanmam. Serviste staj yapmıştım mesela su geçiren S5 bile gelmedi hiç.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Doğrudur. Benim cihaz yurt dışı herhangi bir şeyde her halükarda cebimden para çıkacak :) Samsung'un çok iddalı videoları var ben güveniyorum bir şey olmayacaktır. Kameraya bende hayranım karanlıkta nereden ışığı buluyor şaşırıyorum.

Üst Alt