Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Havuzada sokacağım az kaldı hele bir bayram bitsin :D

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gerek duymuyorum valla ekşına gerek yok :D whaaaa demek isterdim ama reklam aklımda kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

hikmet366

hikmet366

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Valla hafif bi ışık lazım öyle olursa gözümden daha iyi görüyor ışığı falan ama komple karanlıkta gece görüşlü kamera harici çekim yapamayız :D

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hikmet366

hikmet366

Üye
Valla hafif bi ışık lazım öyle olursa gözümden daha iyi görüyor ışığı falan ama komple karanlıkta gece görüşlü kamera harici çekim yapamayız :D

peki hafif bir işık var flash patlayınca nasıl çekim yapıyor gün işığını aratmıyordur ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gece çekiminde lumia 1520 daha ışıklı çekiyordu. ama bu daha net çekiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
peki hafif bir işık var flash patlayınca nasıl çekim yapıyor gün işığını aratmıyordur ?
Valla normal gündüz gibi çekiyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Gece çekiminde lumia 1520 daha ışıklı çekiyordu. ama bu daha net çekiyor
Lumialar çektikten sonra değiştiriyor bence. Çekmeden önce aydınlık çekmiyor mesela.

furyzer0

furyzer0

Üye
Lumialar çektikten sonra değiştiriyor bence. Çekmeden önce aydınlık çekmiyor mesela.

Evet lumia cihazlar çektikten sonra baya bir işlem yapıyor fotoğrafı güzelleştirmek ama sonunda değiyor :)

Sent from mTalk using lumia950

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben 2. El aldım, kutusundan USB connector çıkmadı. Acaba kutusu mu eksik yoksa türkiye ye gelmiyor mu?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben 2. El aldım, kutusundan USB connector çıkmadı. Acaba kutusu mu eksik yoksa türkiye ye gelmiyor mu?
Usb otg şeysi mi? Beyaz küçük parça olan? Benden çıktı.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bana da bu güncelleme gelmiş arkadaşlar yükleyeyim mi nasıl durumlar ?
Yükle yükle telefon çok daha iyi oldu. Guncellerken isinabilir ve sonraki 1 2 tam şarjın hızlı gidebilir sonra düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
Z.G

Z.G

Üye
Yükle yükle telefon çok daha iyi oldu. Guncellerken isinabilir ve sonraki 1 2 tam şarjın hızlı gidebilir sonra düzeliyor.

Sana güveniyorum bak Luck Star yüklüyorum o zaman :) mutlu bayramlar bu arada

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Sana güveniyorum bak Luck Star yüklüyorum o zaman :) mutlu bayramlar bu arada
Teşekkürler size de mutlu bayramlar. Ben güncellemeyi 1 hafta önce yaptım her hangi bir sorun yok. Her güncellemede cihaz daha da iyi oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu hızlı şarj etmek pilin ömrünün daha çabuk bitmesini sagliyormuş. Şahsen bana mantıklı geliyor, bir de cihaz hızlı şarjda ısınıyor. Tavsiyem gece şarja bırakacaksınız hızlı şarjı kapatın ben öyle yapıyorum. Bir de cihazın klavyenin hiç beğenmedim. Mesela "sagliyordu" yazaçağım, bu otomatik "sağ geliyorum" a çeviriyor. Sonra geliyorum tıklayarak eski yazdığımı geri getiriyorum, bu sefer ilk kelime silinmiyor. Yani "sağ sagliyordu" oluyor. Tam olarak kelime bu değildi şuan örnek verdim ama bir kaç kere başıma geldi uyuz oldum

xmustx

xmustx

Üye
Öngürücü Yazı modu açık.klavye ayarlarından kapatırsanız benim gibi canınız sıkılmaz

Üst Alt