Tasarım hoş altın çizgilere bayıldımMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 saat mi dehşet bi batarya var2 günlük tam kullanım. Her şeyi yaptım hemen hemen. Mobil veri hariç.

YouTube da bir kanal S view kılıf alırken kılıf için de kilif alın demişti. Çiziliyormus@samsungmobile adlı kişinin Tweetine göz at:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Clear view veya led cover ucuza bulabilirsem gerçekten almak istediğim kılıflar.

Aynen yazılıma söz yok varsa da söyleyinBatarya ortalama 8 saat alıyorum ben. 4g ile 7 , WiFi ile 9 hatta 9.5 a kadar çıkıyor.
Donma yavaşlama söz konusu bile olamaz daha geçen senenin s6 si bile şimdi çıkan bir çok cihazdan hızlı bu işlemci canavar gibi. Yazılımsal sıkıntı olsa kasma vs olabilirdi ama o da yok.
geç gelsin hatasız gelsin 8 saat az değil mi hocam yoksa s7 den mi bahsediyorsunuz? s7 edge rahat 2 gün gidiyor diye duydum ve öyle olması lazım zaten.Batarya ortalama 8 saat alıyorum ben. 4g ile 7 , WiFi ile 9 hatta 9.5 a kadar çıkıyor.
Donma yavaşlama söz konusu bile olamaz daha geçen senenin s6 si bile şimdi çıkan bir çok cihazdan hızlı bu işlemci canavar gibi. Yazılımsal sıkıntı olsa kasma vs olabilirdi ama o da yok.
@BelaMonte Önceki mesajlarda değinilmiş2 günlük tam kullanım. Her şeyi yaptım hemen hemen. Mobil veri hariç.