Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
O romun konusu kilitlenmiş. Sebebide doğru anladıysam konu sahibi olan geliştirici günlerdir sorunlara cevap yazmıyormuş. Bundan dolayı bende king romu indirdim. İlam gelirae kurmayı düşünüyorum bakalım...
Aslinda suna stock romdan cok memnunum . Ama iste andriod heyecandır. :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

The Pancar

The Pancar

Üye
S7 ve İphone 6s Bu 2 telefon arasından hangisi daha uzun ömürlü olur ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S7 ve İphone 6s Bu 2 telefon arasından hangisi daha uzun ömürlü olur ?
Bunun cevabı aslında basit. S7Edge. iPhone alırsan güncelleme alırsın fakat en az yeni sürümün 1 alt sürümün de olmalısın ki yeni uygulamaları yükleyebilesin. Ancak Android böyle değil halen 2.3 4.0'a uyumlu uygulamalar çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
iPhone eskiden uzun ömürlüydü artık değil. 2. el piyasası da mahvoldu.

• Beğen
Tepkiler: Rancho

jeliboncocuk

Üye
Sa arkadaşlar... S7 EDGE'de parmak izini tanıttım herşey çok güzel ama ekran kapalıyken HOME butonuna dokununda ekran uyanmıyor, POWER butonuna basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izi okuyucu devreye giriyor. Bunu nereden ayarlayabilirim bir türlü bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Sa arkadaşlar... S7 EDGE'de parmak izini tanıttım herşey çok güzel ama ekran kapalıyken HOME butonuna dokununda ekran uyanmıyor, POWER butonuna basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izi okuyucu devreye giriyor. Bunu nereden ayarlayabilirim bir türlü bulamadım.
Hime tuşunu basılı tut elini hiç kaldırma ekran kilitli açılır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
Buyur s6 telefonum ile çektim

Tuşa bir kere basıyorsun telefon kapalı iken ama parmağını kaldırmiyorsun ve ekran açılacak suanlik senin dediğin gibi bir özellik yok bildiğim kadarıyla

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni bir slim rom çıkmış stock rom tabanlı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeliboncocuk

Üye
Yardımlarınız için teşekkürler ve aynen arkadaşlar dediğiniz gibi basmak lazımmış :).Bir video da görmüştüm çok hızlı basınca dokunmak yetiyor sandım:). Bide dün whatsapp görüşmesi yaparken direkt ekrana whatssapp görüşmelerini kaydetmek istermisin dedi bende evet dedim ama ne o kayıtları görebiliyorum nede görüşme kaydı ile ilgili bir seçenek, bunun hakkında bilginiz varmıydı ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bunun cevabı aslında basit. S7Edge. iPhone alırsan güncelleme alırsın fakat en az yeni sürümün 1 alt sürümün de olmalısın ki yeni uygulamaları yükleyebilesin. Ancak Android böyle değil halen 2.3 4.0'a uyumlu uygulamalar çıkıyor.
s7 ve s7 edge için bir aksesuar var biliyormusun ismi aklıma gelmiyorda samsungun sitesindede bulamadımda kamera akseasuraymış galiba biliyormusun fiyat olarak da ne kadardır acaba bilgin varmı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
s7 ve s7 edge için bir aksesuar var biliyormusun ismi aklıma gelmiyorda samsungun sitesindede bulamadımda kamera akseasuraymış galiba biliyormusun fiyat olarak da ne kadardır acaba bilgin varmı
Gear 360 isimi. Fiyatı hakkında bir fikrim yok.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler internetten s7 edge gta san andreas performansina baktim, adam goruntuyu max yapiyor ve oyun bazi yerlerde kasiyor. Ayni kasma lg g2 de yapiyordu neredeyse. Aranizda sozde antutu disinda denemis olan var mi saglam oyun performansini? Yaa dedigim oyunu yukleyebilip deneyebilirseniz aklimdaki soru işaretleri gider cunku lys den sonra alacagim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gta sanandreas için S6'da öyleydi ilk çıktığı zamanlar sonradan güncellendi mi bilmiyorum fakat oyunun kasması vs işlemciye olan optimizasyondan kaynaklı olduğu söyleniyor web'de.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Shadow Fight'tı sanırsam neredeyse tüm telefonlarda kasıyordu sonra düzeldi. Böyle şeyler olabilir oynanmayacak kadar kasacağını sanmam. Optimize sorunu illaki olur.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Peki snapdragon 820 mi yoksa exynos mu almalıyım?

Rancho

Rancho

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Peki snapdragon 820 mi yoksa exynos mu almalıyım?
Snapdragon'lu modeli ancak amerikalı operatör şirketlerinden alabilirsin. Onun dışında avrupa asya kanadada exynos model satışta.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Murat Alper

Murat Alper

Üye
türkiyede satışa sunulurmu çok hoş ve güzel görünüyorda

Üst Alt