Android de iOS da kullanmadım,banada iOS uygulamaları daha kaliteli diyolar sence bu yanlış öylemi ? ayrıca iOS daki bazı kısıtlamalar hala devam ediyormu ? ve bunlar tam olarak nelerdi ?Ben 2 ay kullanmama rağmen hemen sıkıldım iOS'ten eğer android mazin yoksa iPhone'a sıcak bakarsın zaten ama android mazin varsa iOS eminim ki sıkar. Ben telefondan video indirip bilgisayara atıyorum bu sebeb bile bana yetiyor. İşine göre değişiyor. iOS uygulamaları daha kalitelidir diye sanıyordum ki oda yanılgıdan ibaretmiş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yanlış. Oyun tarafını bilemem telefonda oyun oynamayı seven birisi değilim. Örnek olarak twitter'dan bahsedeyim ben 2013'ten 2015'e kadar twitterda takipçileri favorilere eklediğimde bildirim yinede gelmiyordu fakat lollipop'tan itibaren güncellendi ve bildirim alabiliyorum. Bir diğer uygulamada facebook, facebook görsellik olarak iOS'in çok gerisindeydi şimdi birebir. WhatsApp'da keza aynı şekilde. iOS'in kalıplaşmış kısıtlamaları vardır, video indirirsin ama son kalitede indiremezsin, video'yu başka bir cihaza transfer yapamazsın, müziğe değinmiyorum çünki spotify kullandığımdan eksikliğini hissetmedim. Temelde bunlar ayrıca neden tema yükleyip keyif verebilecek bir os varken öteki klasikleşmiş arayüzü tercih edeyim? Çok büyük bir şirket sahibi misin? Öyle olsan bile Jeniffer Lawrance olayı bile güven sarsmaya yeter. Ben böyle düşünüyorum. iOS'in kalkan kısıtlamalarına gelince aklıma 2 şey geliyor birisi klavye artık özelleştirilebiliyor ikincisi ise bildirim paneline kısayol ekleneniliyor.Android de iOS da kullanmadım,banada iOS uygulamaları daha kaliteli diyolar sence bu yanlış öylemi ? ayrıca iOS daki bazı kısıtlamalar hala devam ediyormu ? ve bunlar tam olarak nelerdi ?
bilgilendirme için teşekkürler,bende oyun oynamıyorum zamanım yok,benim için önemli olan uygulamalar,anlattığına göre artık uygulamalarda aynı seviyede,iOS forumunada yazdım ama orası resmen ölü kimse cevap yazmadı,,mesela ben whats app dan arkadaşa şarkı göndermek istiyorum böyle bir kısıtlama var mı ? iOS daki mesela söylüyebileceğin + lar varmı mesela ? birde android deki + lar ve eksiler ?Evet yanlış. Oyun tarafını bilemem telefonda oyun oynamayı seven birisi değilim. Örnek olarak twitter'dan bahsedeyim ben 2013'ten 2015'e kadar twitterda takipçileri favorilere eklediğimde bildirim yinede gelmiyordu fakat lollipop'tan itibaren güncellendi ve bildirim alabiliyorum. Bir diğer uygulamada facebook, facebook görsellik olarak iOS'in çok gerisindeydi şimdi birebir. WhatsApp'da keza aynı şekilde. iOS'in kalıplaşmış kısıtlamaları vardır, video indirirsin ama son kalitede indiremezsin, video'yu başka bir cihaza transfer yapamazsın, müziğe değinmiyorum çünki spotify kullandığımdan eksikliğini hissetmedim. Temelde bunlar ayrıca neden tema yükleyip keyif verebilecek bir os varken öteki klasikleşmiş arayüzü tercih edeyim? Çok büyük bir şirket sahibi misin? Öyle olsan bile Jeniffer Lawrance olayı bile güven sarsmaya yeter. Ben böyle düşünüyorum. iOS'in kalkan kısıtlamalarına gelince aklıma 2 şey geliyor birisi klavye artık özelleştirilebiliyor ikincisi ise bildirim paneline kısayol ekleneniliyor.
bilgilendirme için teşekkürler,bende oyun oynamıyorum zamanım yok,benim için önemli olan uygulamalar,anlattığına göre artık uygulamalarda aynı seviyede,iOS forumunada yazdım ama orası resmen ölü kimse cevap yazmadı,,mesela ben whats app dan arkadaşa şarkı göndermek istiyorum böyle bir kısıtlama var mı ? iOS daki mesela söylüyebileceğin + lar varmı mesela ? birde android deki + lar ve eksiler ?
Param olsa kenara koyardım özel üretim telefon işçiliği de özel bence yine ucuza gelmiş3.300+300(oculus) + varsa kablosuz şarj (200)= 3800 kılıf ta vardı sanırım hemen hemen normal fiyat istemişler tabii ki pahalı ama o telefon zaten kimler için olduğu belliIron Man gibi abartı olmamış ama yani alan olur bu sefer
Bu arada ileride bu tip telefonlar iyi değerlenir4199 da çok pahalı s7 edge veya note 7'yi bekleyecem note7 nin özelliklerini falan fiyatını bekliyorum@muratalperr55
inşallah 64 gb ve 4200 batarya ile gelirse kesin note 7 alırım ama gelmezse s7 edge alacağım 
Sen bilirsin başkan artık bir telefon alda4199 da çok pahalı s7 edge veya note 7'yi bekleyecem note7 nin özelliklerini falan fiyatını bekliyoruminşallah 64 gb ve 4200 batarya ile gelirse kesin note 7 alırım ama gelmezse s7 edge alacağım
![]()
Beklemek zor iş.acaba hepsiburada satışa sunarmı s7 edgede olduğu gibi fiyatı biraz düşerse oradanda alabilirim aslındaSen bilirsin başkan artık bir telefon aldaBeklemek zor iş.

Note bir S kadar güzel gelmiyor, gereksiz büyük güncellemeleride S'ten az ve geç alıyor. Bknz: S4 ve Note 3Note 7 için 6gb ram olabilir ama işlemci değişmez bence. Pil en az 3600 olur gerisini bilmiyorum.