Nereye gitti.@Luck Star da gitti ya artık biz burada neden kalalım.
Bilgim yok, profilindeki yazıyı okudum.Nereye gitti.
Kaliteli falan değil aynı. Baktılar sistemden sınıfta kalıyor telefon bari marketle hava atalım derdine düşmüşler. Orada ne varsa bizde de var hatta belki de daha fazlası.
Hocam bu nedirKaç saattir inmedi ama biz bu yüzden android alıyoruzTelefonu dibine kadar kullanmayı sevenlere...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Custom romHocam bu nedir![]()

Bunu yüklediğinde sadece arayüzmü değişiyor ? Birde garanti gitmiyor mu ?Custom rom
Şunu özet geçebilecek var mı? Çok fazla aykırı terim kullanmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arayüz de özelleştirmeler var. Garanti pek umrumda değil yurt dışından aldım ayrıca daha önce ki samsung telefonumda hiç garantilik bir durumu olmadı.Bunu yüklediğinde sadece arayüzmü değişiyor ? Birde garanti gitmiyor mu ?
Stock based romStock rom değil mi bu ?
anladım ii bişey ama güvenlikle ilgili sıkıntı olmazmı ?Arayüz de özelleştirmeler var. Garanti pek umrumda değil yurt dışından aldım ayrıca daha önce ki samsung telefonumda hiç garantilik bir durumu olmadı.
2011'den bu yana Android kullanıyorum kendi kullanım tarzımda güvenlik ile ilgili bir sorun oluşmadı. Son sürüm stock rom'a göre düzenlenmiştir büyük ihtimalle, o yüzden herhangi bir sorun olunacağını sanmıyorum.anladım ii bişey ama güvenlikle ilgili sıkıntı olmazmı ?
Hocam kurdunuzmu romu . Kurduysaniz nasil ne gibi arti eksileri var.Kaç saattir inmedi ama biz bu yüzden android alıyoruzTelefonu dibine kadar kullanmayı sevenlere...
Henüz kurmadım, akk aktif olduğu için yükledikten sonra eski uygulamaları yüklerken kalp krizi geçirmemek için gelecek ay'a bıraktım.Hocam kurdunuzmu romu . Kurduysaniz nasil ne gibi arti eksileri var.
S6 da var deezer 3 ay ama kredi kartı istiyorDeezer S7 Edge özel 3 ay Premium üyelik veriyor haberiniz olsun.
O romun konusu kilitlenmiş. Sebebide doğru anladıysam konu sahibi olan geliştirici günlerdir sorunlara cevap yazmıyormuş. Bundan dolayı bende king romu indirdim. İlam gelirae kurmayı düşünüyorum bakalım...Hocam kurdunuzmu romu . Kurduysaniz nasil ne gibi arti eksileri var.