BelaMonte
Üye
Evet onu görmüştüm de diğer arkadaş 8 saat deyince kafam karıştı. Şu LYS sınavından sonra bende aranızda olacağım inşallah. 18 gün var@BelaMonte Önceki mesajlarda değinilmiş
Evet onu görmüştüm de diğer arkadaş 8 saat deyince kafam karıştı. Şu LYS sınavından sonra bende aranızda olacağım inşallah. 18 gün var@BelaMonte Önceki mesajlarda değinilmiş
8 saat derken ekran süresinden bahsetmiş arkadaş yoksa normal şarjı 2 gün gidiyor.Evet onu görmüştüm de diğer arkadaş 8 saat deyince kafam karıştı. Şu LYS sınavından sonra bende aranızda olacağım inşallah. 18 gün var
8 saat az değil mi hocam yoksa s7 den mi bahsediyorsunuz? s7 edge rahat 2 gün gidiyor diye duydum ve öyle olması lazım zaten.
Galaxy s2 kulanıyorum da beni tüm hayattan ve samsungtan soğuttu. Bu s7 edgenin 5 6 tane suya dayanıklılık testini izledim, telefon hiç birinde bozulmadı. Adam suda 10 dakika durmasına rağmen bozulmadı. Bu telefon bence su geçirmez ama sertifikası yok, olabilir mi?Sanırım android kullanmadınız hiç? .
hoparlörde sıkıntı olmuyor bu? kalıcı bozukluk olabileceğini duydumBen suya dayanıklı kulaklık aldım her banyoda takıyorum müziği telefonda sıksık suya maruz kalıyor nisandan bu yana hiçbir sıkıntı olmadı. İlk başlarda bende biraz çekindim fakat samsung'un twitter'da suya dayanıklılık ile ilgili baya iddalı videolar attigini gördükten sonra çekinmeden suya atıyorum.
Kurulunması uzun sürmüyor sudan çıkar çıkmaz şarj edemiyorsunuz uyarı veriyor. Ses konusunda telefonu ters tutmadım veya telefonu tamamen havuza sokar tarzda sokmadım onu yazın deneyeceğim.hoparlörde sıkıntı olmuyor bu? kalıcı bozukluk olabileceğini duydum
Evet banada Facebook messenger'da oluyor. Muhtemelen Facebook kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Sa arkadaşlar oyundayken fb dan uyarı gelince resimde de gördüğünüz gibi simsiyah kalın bir çizgi oluşuyor. Daha önce böyle birşey yoktu yeni olmaya başladı... böyle birşey yaşayan var mı?
yada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hizli şarj kapalı olabilir şarj kablosunu takip çıkarın olmazsa ise pil ayarına girip hızlı şarj açık mı diye bakinSelam aleyküm 3 saat oluyor alalı şimdilik her şey çok güzel görünüyor ama çok geç şarj oluyor 1 saatte yüzde 10 bile dolmadı neden olabilir acaba ?
Kabloyu takip çıkarmayı deneyin birde telefonu şarj da kullanıyorsanız hızlı şarj olmaz6 saat var tam dolmasına hızlı şarjda açık
Hizli şarj oluyor yazıyor mu cihazYok kullanmıyorum cihazı ama çok geç ilerliyor inşallah ilk şarj diyedir
Önemli değil. Ben ne yaptım ki iyi akşamlarAllah razı olsun kardeşim adaptöre tam oturmamış kablo şimdi düzeldi sağolasın
Senin yerine ben korktum telefonda kesin sıkıntı var diye iyi ki yokmuşCvp verdin kardeşim eyvallah hayırlı geceler