Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
@BelaMonte Önceki mesajlarda değinilmiş
Evet onu görmüştüm de diğer arkadaş 8 saat deyince kafam karıştı. Şu LYS sınavından sonra bende aranızda olacağım inşallah. 18 gün var

Rancho

Rancho

Üye
Evet onu görmüştüm de diğer arkadaş 8 saat deyince kafam karıştı. Şu LYS sınavından sonra bende aranızda olacağım inşallah. 18 gün var
8 saat derken ekran süresinden bahsetmiş arkadaş yoksa normal şarjı 2 gün gidiyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
8 saat az değil mi hocam yoksa s7 den mi bahsediyorsunuz? s7 edge rahat 2 gün gidiyor diye duydum ve öyle olması lazım zaten.

Sanırım android kullanmadınız hiç? 8 saat ekran süresidir kullanım süresi 1-2-3 gün artık ne denli kullanıyorsanız öyle. Babam gibi kullanırsan 1 hafta gider benim gibi kullanırsan 1 veya 1.5 gün aşırı yoğun kullanımda gider. Batarya konusunda sıkıntın olmaz. Görüntülerde kullanım süresi 1 gün 18 saat yani 2 gün ve ekran açık kalma süresi 9 saati geçik...

IOS'da gözüken süre == Android toplam kullanım süresi yani 1 gün 18 saat yazan yer.

Windows Phone hiç kullanmadım..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sanırım android kullanmadınız hiç? .
Galaxy s2 kulanıyorum da beni tüm hayattan ve samsungtan soğuttu. Bu s7 edgenin 5 6 tane suya dayanıklılık testini izledim, telefon hiç birinde bozulmadı. Adam suda 10 dakika durmasına rağmen bozulmadı. Bu telefon bence su geçirmez ama sertifikası yok, olabilir mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
S6 ile Samsung düzeldi inan bana. Diğer Androidler de batırdı kendini.

Suya dayanıklı ve o ilk çıkaran sözde kapakciklar kapalıyken bile su geçiren dandik markanın 5-10 adım ötesinde bir dayanıklılık tir. Anakart dahil suya dayanıklı sadece kasa değil.

Ama buna su geçirmez diyemez öyle derse garanti konusu var ayrı tuzlu su olsun 100 saat gibi süreler olsun illa ki tezi çürüturler yani baya baya suya dayanıklı ama daha fazlası gereksiz şuan.

Cihaz güzel al keyfine bak daha iyi cihaz yok şuan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben suya dayanıklı kulaklık aldım her banyoda takıyorum müziği telefonda sıksık suya maruz kalıyor nisandan bu yana hiçbir sıkıntı olmadı. İlk başlarda bende biraz çekindim fakat samsung'un twitter'da suya dayanıklılık ile ilgili baya iddalı videolar attigini gördükten sonra çekinmeden suya atıyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben suya dayanıklı kulaklık aldım her banyoda takıyorum müziği telefonda sıksık suya maruz kalıyor nisandan bu yana hiçbir sıkıntı olmadı. İlk başlarda bende biraz çekindim fakat samsung'un twitter'da suya dayanıklılık ile ilgili baya iddalı videolar attigini gördükten sonra çekinmeden suya atıyorum.
hoparlörde sıkıntı olmuyor bu? kalıcı bozukluk olabileceğini duydum

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlör sesi bir süre kesik geliyor sadece düzeliyor sonea

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeliboncocuk

Üye
Sa arkadaşlar oyundayken fb dan uyarı gelince resimde de gördüğünüz gibi simsiyah kalın bir çizgi oluşuyor. Daha önce böyle birşey yoktu yeni olmaya başladı... böyle birşey yaşayan var mı?

yada

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hoparlörde sıkıntı olmuyor bu? kalıcı bozukluk olabileceğini duydum
Kurulunması uzun sürmüyor sudan çıkar çıkmaz şarj edemiyorsunuz uyarı veriyor. Ses konusunda telefonu ters tutmadım veya telefonu tamamen havuza sokar tarzda sokmadım onu yazın deneyeceğim.
Sa arkadaşlar oyundayken fb dan uyarı gelince resimde de gördüğünüz gibi simsiyah kalın bir çizgi oluşuyor. Daha önce böyle birşey yoktu yeni olmaya başladı... böyle birşey yaşayan var mı?

yada
Evet banada Facebook messenger'da oluyor. Muhtemelen Facebook kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

kelooo

Üye
Selam aleyküm 3 saat oluyor alalı şimdilik her şey çok güzel görünüyor ama çok geç şarj oluyor 1 saatte yüzde 10 bile dolmadı neden olabilir acaba ?

hikmet366

hikmet366

Üye
Selam aleyküm 3 saat oluyor alalı şimdilik her şey çok güzel görünüyor ama çok geç şarj oluyor 1 saatte yüzde 10 bile dolmadı neden olabilir acaba ?
Hizli şarj kapalı olabilir şarj kablosunu takip çıkarın olmazsa ise pil ayarına girip hızlı şarj açık mı diye bakin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kelooo

kelooo

Üye
6 saat var tam dolmasına hızlı şarjda açık

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
6 saat var tam dolmasına hızlı şarjda açık
Kabloyu takip çıkarmayı deneyin birde telefonu şarj da kullanıyorsanız hızlı şarj olmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kelooo

kelooo

Üye
Yok kullanmıyorum cihazı ama çok geç ilerliyor inşallah ilk şarj diyedir

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen