T-mobile a eklendi diye okumuştumda international modeller için de eklendi mi?yeni güncelleme ile fm radyo özelliği eklenmiş
Felaket biseye benziyorŞu rom için felaket bir şey diyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android tabiiki özgürlük ama mesela iOS tarafında uygulamalar daha kaliteli diye bi söylenti var,her ne kadar iki sistemi takip etsemde her gün kullanmadıktan sonra anlaşılmıyo tam olarak,bununla ilgili bilgisi olan varmı ?Bu fazlasıyla açıklar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım,parasal olarak böyle yüksek miktar olduğu için hata yapmak istemiyorum,duruma göre bakçam,biraz da iPhone kullanan arkadaşlara danışçamKaliteli falan değil aynı. Baktılar sistemden sınıfta kalıyor telefon bari marketle hava atalım derdine düşmüşler. Orada ne varsa bizde de var hatta belki de daha fazlası.
Aldığım günden beri sıkıştırılmış ayarda kullanıyorumAyarlardan bu özelliği keşfettim tamda aradığım özellikti. Artık android N ile gelecek olan dpi değiştirme özelliğine ihtiyacım kalmadı.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden ?Aldığım günden beri sıkıştırılmış ayarda kullanıyorum![]()
ikonlar ve yazılar büyük küçültülmüş kullanıyorum o şekilde daha iyi bana göre.Neden ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefonda memnun olmadıgınız ne var dış ve yazılımsal olarakikonlar ve yazılar büyük küçültülmüş kullanıyorum o şekilde daha iyi bana göre.
Memnun olmadığım herhangi bişeyi yok güzel yapmışlar Alpha dan s7 ye geçince şarj konusunda baya bi rahatladım Alpha yı günde en az 2-3 kere şarja takardım s7 yi sabah 6 da çıkarıp gece 12-1 gibi şarja takıyorum.Telefonda memnun olmadıgınız ne var dış ve yazılımsal olarak
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi