Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Orayı biliyorum yurt dışı cihazı olabilir veya ithalatçıdir. Garantiyi dert etmezsen al gitsin h.o şimdiden :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurt diso cihazo da var ama ben turkiye samsung garantili olacagini alacagim

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
2500 baya uygun yer de güvenilir ama fiyatin en uygun hali bile hepsi burada da 2800 lerdeydi şuan 2900. İyice sorup alabilirsin Samsung tr garantili ise. Başka Samsung garantisi de var bilirsin illa ama adamlar Samsung tr diyip geçiyor. Distribütör mu de.

Z.G

Z.G

Üye
arkadaşlar sonunda s7 edge geldi size sorum şarjı kaça düşünce şarja takıyım sağlıklısı nedir bilgi verirmisiniz rica etsem :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sonunda s7 edge geldi size sorum şarjı kaça düşünce şarja takıyım sağlıklısı nedir bilgi verirmisiniz rica etsem :)
Hayırlı olsun öncelikle. Bataryayı tamamen bitirmemeye çalışın çünkü pilin içi kuruyor ve ömrü azalır kapasitesi düşer. Kaça gelince takayım derseniz ben genelde %15'te takıyorum. Zaten farkında olursunuz telefon %15'te uyarı veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
Z.G

Z.G

Üye
Çok teşekkür ederim şuan %13 kaldı takayım o halde :) saol Luck Star :) Ben bir de şunu sormak istiyorum ben lg g4 kullanıyordum arama gelince kulağa götürünce zaten yanıtlıyordum sanırım bu özellik s7 edge de yok doğru mu ben o özelliğe alışmışım ya şimdi biraz tuhaf geldi :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben de alışmıştım aradım ama bulamadım. Uygulama yükleyerek bu özellik yapılabilir ama denemedim alıştım çünkü. Bunda da rehberde bir kişinin üzerindeyken kulağa götürünce arıyor onu :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Z.G
Z.G

Z.G

Üye
Bak bu özellik de fena değilmiş o zaman cihaz bana dün geldi öbürüne alışmışım ya hep onun ayarları gibi sanıyorum :) bugün daha iyi ama insan alışıyor Allah sağlıkla mutlu mutlu sorunsuzca kullanmayı nasip etsin hepimize :)

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah amin. Ben de Lg kullandım ufak tefek fark dışında geri kalır yanı yok alışırsıniz bir kaç günde.

• Beğen
Tepkiler: Z.G
The Pancar

The Pancar

Üye
Eski galaxy modellerinde kulağa götürünce gelen aramayı açma olayı yok muydu ? Kaldırmışlar galiba

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ben s6 edge ve s7 edge den başka Samsung kullanmadım. S6 da da yoktu.

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben yanlış hatırlıyorum galiba rehperde aramayı hatırlıyor olabilirim

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi

Bu tip basit uygulamalar ile özellik eklenebilir. Eski modellerde de yokmuş. Linkini attığım program çok eski, eğer yenisini bulursam paylaşırım..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eski galaxy modellerinde kulağa götürünce gelen aramayı açma olayı yok muydu ? Kaldırmışlar galiba

Hayır yoktu. Sms uygulamasında ve rehber uygulamasında kulağa götürünce otomatik aramaya başlıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme geldi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu konu hakkında bir bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Müzik uygulamasını güncelleyince böyle kilit ekranı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sonunda aldım beyler gümüş s7 edge. 45 günlük 2. El. Bataryası biraz hisli gidiyor gibi geldi ama eve gidince tamamen bitirip uzun süre şarj edeceğim bakalım. Tavsiyeleriniz var mı ilk kullanım için? İlk defa gelişmiş Android kullanıyorum:)

• Beğen
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sa arkadaşlar telefonun extreme özellikleri neler kısaca anlatabilir misiniz karıştırdım sanal çekim modu felan kamera özelliklerini inceledim bunun dışında game booster gayet güzel başka ne tarz yenilikler var bilen yazarsa sevinirim saygılarımla...

Üst Alt