Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, cihazda sorun yok halen mükemmel tek sıkıntım ekran koruyucu jelatin bulamamak :D şarj olsun diğer şeyler olsun hepsinin hakkını veriyor.

Renk konusunu bilmiyorum ikisi de güzel. Gold rengi daha çok bakır rengi gibi, gümüş rengi de ayna gibi daha çok. Ben kararsız kaldım bayide ne varsa onu aldım pişman etmedi yani :) beyaz hariç her renk güzel Samsungda zaten beyaz gelmiyor bize iyi ki.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Z.G

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar Merhaba :) S7 klübüne yazmıştım s7ye puanım yetiyordu bende bekledim şimdi s7 edge alabiliyorum :) Son durumlarınız nasıl alanlar memnunmusunuz hala ve Gold mu gümüş mü alayım gönlüm gold diyor biraz son fikir alayım sonra da alayım cihazı şimdiden tşkler herkese
Merhaba performans kaybı hiç olmadı. Kamerası gerçekten hayran bırakıyor beni özellikle geceleri zerredeki ışığı bile almaya çalışıyor diyebilirim. Yaz kendini hissettirmeye başladığından beri üst kısımda hafif ısınmalar oluyor, normal eski telefonumda öyleydi ama batarya süresinde bir gerilemeye sebeb olmadı halen aktif kullanımda en az 5 saat ekran süresi veriyor. Renk için Note 5 gibi bir silver olsa silver derdim fakat şimdi ki silver bildiğiniz krom olmuş. Bence bu telefona en çok yakışan renk gold.

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
:)sağlam çıksın şarjı da iyi olsun kamerası da öyle tabi yeter bana renk siz gold kullanıyorsunuz sanırım şuan alsanız yine gold mu alırdınız valla şeytana uyup siyah alacam yine o mu bu mu derken gold güzel bir tonsa alayım değilse bulaşmıyım çünkü iade edemem :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Merhaba, cihazda sorun yok halen mükemmel tek sıkıntım ekran koruyucu jelatin bulamamak :D şarj olsun diğer şeyler olsun hepsinin hakkını veriyor.

Renk konusunu bilmiyorum ikisi de güzel. Gold rengi daha çok bakır rengi gibi, gümüş rengi de ayna gibi daha çok. Ben kararsız kaldım bayide ne varsa onu aldım pişman etmedi yani :) beyaz hariç her renk güzel Samsungda zaten beyaz gelmiyor bize iyi ki.

Zaten ekran edge, arkayada ince bir kılıf tak tamamdır :D ben iki kez cep hizasından düşürdüm sıfır çizik. Birde 200 derece de mi ısıtılıyordu o tarz bir olayı vardı o yüzden epey dayanıklı oluyormuş.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Gold tonu s6 edge de aşırı sırıtıyordu şuan bakır rengine yaklaşmış ben daha çok sevdim.

Siyah almak istemedim ben hiç neden bilmiyorum. Bir bayiye gidip baksanız daha iyi olur aslında.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gold tonu s6 edge de aşırı sırıtıyordu şuan bakır rengine yaklaşmış ben daha çok sevdim.

Siyah almak istemedim ben hiç neden bilmiyorum. Bir bayiye gidip baksanız daha iyi olur aslında.

Yeşil rengi neden kaldırdılar haberin var mı klasiklerden farklıydı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yeşil ve mavi çok güzeldi ama klasik renkler çok satıldığı için kaldırıldı diye duydum. Hatta o yüzden getirtmemisler bize. Biz seviyoruz ama genel olarak sevmemisler demek ki.

Z.G

Z.G

Üye
ikinize de çok tşk ederim arkadaşlar sipariş verdim :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun rica ederim :)

• Beğen
Z.G

Z.G

Üye
Valla ikisi de olmadı Siyah aldım :) temsilci onu önerdi beğenmezsem değiştirecekmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve teknolojibaronu
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Arkadaşlar Merhaba :) S7 klübüne yazmıştım s7ye puanım yetiyordu bende bekledim şimdi s7 edge alabiliyorum :) Son durumlarınız nasıl alanlar memnunmusunuz hala ve Gold mu gümüş mü alayım gönlüm gold diyor biraz son fikir alayım sonra da alayım cihazı şimdiden tşkler herkese
cihaz ile ilgili hicbir sorun yasamiyorum gerek pil gerek performans gerekse gorunum olarak hala ik aldigim gunku gibi seviyorum cihazimi . gold ile crom arasinda ben kendim crom cok istiyordum bulundugum ulkede olmadigi icin gold aldim .

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
cihaz ile ilgili hicbir sorun yasamiyorum gerek pil gerek performans gerekse gorunum olarak hala ik aldigim gunku gibi seviyorum cihazimi . gold ile crom arasinda ben kendim crom cok istiyordum bulundugum ulkede olmadigi icin gold aldim .
Üstad seni donanım haber forumda baya aktif görüyorum :D ortam baya iyi oranın

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Üstad seni donanım haber forumda baya aktif görüyorum :D ortam baya iyi oranın
evet arasi baya aktif . burda heralde 10 kisi ya variz yada yokuz . gecirdigim kaza nedeniyle evdeyim yapacak baska is yok , :) hem vakit geciriyorum hemde bildigim konularda elimden eldigince yardimci olmaya calisiyorum.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
evet arasi baya aktif . burda heralde 10 kisi ya variz yada yokuz . gecirdigim kaza nedeniyle evdeyim yapacak baska is yok , :) hem vakit geciriyorum hemde bildigim konularda elimden eldigince yardimci olmaya calisiyorum.
Geçmiş olsun. rom atmadan durmak zordur evdeyken :D

• Beğen
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Geçmiş olsun. rom atmadan durmak zordur evdeyken :D

diyer butun cihazlarima surekli farkli romlar ile deniyordum. acikca bundan tirsiyorum dh de bir kac kisi rom atarken cihazlar servislik olmus. bende farkli operator romlari farkli ulke rom lari yukluyorum cihazi root layip tekrar odin ile rom yukluyurum boyle vakit geciyor. fark varmi dersen ben en cok sfr fransa cikis romunu sevdim .
Birde twrp tam olarak calismiyor davic Cache yapmiyot backup almiyor daha sanirsam tam surum cikmadi.

Son düzenleme:
BelaMonte

BelaMonte

Üye
diyer butun cihazlarima surekli farkli romlar ile deniyordum. acikca bundan tirsiyorum dh de bir kac kisi rom atarken cihazlar servislik olmus. bende farkli operator romlari farkli ulke rom lari yukluyorum cihazi root layip tekrar odin ile rom yukluyurum boyle vakit geciyor. fark varmi dersen ben en cok sfr fransa cikis romunu sevdim .
Birde twrp tam olarak calismiyor davic Cache yapmiyot backup almiyor daha sanirsam tam surum cikmadi.
Cihaza rom atarken nasıl servislik olsun ki? Ben s2 ye 50 tane rom attım bazen telefonun bios menünü (clockwork mu neydi) o bile açılmadı ama download modda tekrar yükledim? Bu telefonda öyle sıkıntı çıkıyor mu?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Cihaza rom atarken nasıl servislik olsun ki? Ben s2 ye 50 tane rom attım bazen telefonun bios menünü (clockwork mu neydi) o bile açılmadı ama download modda tekrar yükledim? Bu telefonda öyle sıkıntı çıkıyor mu?
bende S6 edge ve ozellile note 2 ye bir ara gunluk rom yukluyordum . sorun yasamadim . dh de birkac uye rom sonrasi cihazin acilmadigini odin ile de yukleme yapamadiklarini . cihazi servise gonderdiklerini yazan olmustu .

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Onlar ilk defa yapıyordur bence çünkü rom root atmak artık çok kolay. Bise olsa da çözülür

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende S6 edge ve ozellile note 2 ye bir ara gunluk rom yukluyordum . sorun yasamadim . dh de birkac uye rom sonrasi cihazin acilmadigini odin ile de yukleme yapamadiklarini . cihazi servise gonderdiklerini yazan olmustu .
Eğer download mod bile açılmıyorsa ben riske girmem ancak, download mod açılıp ama onlar kurtarmasını bilmediği için servise vermişlerse ben rom atarım çünkü kurtarmasını biliyorum. Galaxy s2 bile en fazla download moda kadar çöküyorken s7 edgenin %100 çökmesi saçmalık gibi

Üst Alt