Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Ön ekran baya baya dayanıklı öyle tek dusmeyle kırılmıyor. Arkası kırılsa da ucuz. Metal olsa çizilir ezilir değiş desen telefon fiyatı çekerler. Plastigin dandiklik hissi zaten aldırmıyor bu fiyatlarda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cam yüzeyler normalde aşırı kayıyor bu telefonun rkası nasıl çok kayıyor mu?

Sent from mTalk using lumia950

hikmet366

hikmet366

Üye
Keyfi garantiye girmiyor s4 note 3 te soyulduysa değiş diyorsun değişiyor. S6 s7 de soyulma renk atma vs yok yani değişmez sanırım..

bende var renk gitti çizikler var kılıf yüzünden boya aldı almemiyum rengi ortaya çıktı fark edilecek bir yerde değil ama

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cam yüzeyler normalde aşırı kayıyor bu telefonun rkası nasıl çok kayıyor mu?

iPhone 6'dan az kayıyor bunu bir zamanlar iPhone 6 Plus kullanmış biri olarak rahatça söylüyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
bende var renk gitti çizikler var kılıf yüzünden boya aldı almemiyum rengi ortaya çıktı fark edilecek bir yerde değil ama
Ben servisteyken 1 tane bile soyulma renk atma olmadı ama eğer oldu diyorsan ve teknikere gosterebilirsen değişim olur. Girişte kız kayıt açarken tekniker çağır göster yoksa yapmaz :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Ben servisteyken 1 tane bile soyulma renk atma olmadı ama eğer oldu diyorsan ve teknikere gosterebilirsen değişim olur. Girişte kız kayıt açarken tekniker çağır göster yoksa yapmaz :)

Anladım:)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Romun telegram grubu var merak ederseniz numara vermeden girilebiliyor S7 ve S7 Edge için rom. Geliştiricinin ismi enteresan geldi....

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Telefonu aldığımda sizce root ve romlayayım mı? Normalde romlar telefonun orijinaline göre kat daha stabil oluyor. Tabi bu telefon zaten stabil ama ondan da stabil rom var mıdır?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben rom ile uğraşmak istemiyorum 2 sene önceki telefonumu 2 sene rom atmasam da kasmazdi boşu boşuna uğraştım sürekli telefonu eskitmekten başka bir işe yaramadı. Eğlenceli bir şeyler denemek için olabilir ama stabil vs gereksiz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dün odamdayken ışığı kapattım bir telefonla içeri flaş ışığı tuttum, sadece flaş ışığı vardı. Kamerayı açtım insan gözünden çok daha parlak gösteriyordu telefon fakat fotoğrafı çektikten sonra insan gözüyle aynı oldu. Çekmeden önce bu kadar çok ışık alıyorda çektikten sonra neden o şekilde kaydetmedi anlamadım. Yapmam gereken bir ayar mı varda ben bilmiyorum?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
EXYNOS development bu aralar şaha kalktı. Her Allah'ın günü custom rom çıkıyor. :D

xmustx

xmustx

Üye
Yani duos Modeli almaya gerek yok mu diyorsun @teknolojibaronu ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani duos Modeli almaya gerek yok mu diyorsun @teknolojibaronu ?
Exynos'tan az çekmedik :D sen bilirsin, duos olunca snapdragon 820'li model mi oluyor?

xmustx

xmustx

Üye
Tam olarak bilmemekle Beraber exynos olmasın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
xmustx

xmustx

Üye
Abd yada çin Duos varsa onu alırık.neyse konuyu kirletmiyim.note 3 kullanıcı kulübüne kaçar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
The Pancar

The Pancar

Üye
Samsung almayın pişman olursunuz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsungdan yazıyor :D

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben ettim siz etmeyin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Samsungun sadece s ve note serileri alınır diğerleri kobay cihaz gibi ne kadar destek alacağı belirsiz

Üst Alt