Bu ne kadar doğru ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Snapdragon s7 edge ile exynos karşılaştırma var her anlamda daha iyi şarjda en çok kendini belli ediyor. Snapdragon kullanan mi5 iyidir ona lafım yok hem 1080p olması da cabası ama piyasadaki snapdragon 820 telefonlar dahil gpu daki az bir fark dışında exynos daha iyi.Türkiyede bilinen bir sitede
Galaxy S7 Edge - Xiaomi Mi5 karşılaştırması yapılmış ve S7 Edge için 820 işlemci kullanmadığı için performansı biraz daha düşük denmiş,siz katılıyonuzmu arkadaşlar ? ayrıca izlemenizi tavsiye ederim
Bende de wifi yok sahuru beklicez ancaBen yapmadım yaparım aksam
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkasının fiyatı ne kadar? Kırıldı diyelim iPhone 4 gibi vidayla sök çıkar olayıda yok galiba bu telefonda.Ön ekran baya baya dayanıklı öyle tek dusmeyle kırılmıyor. Arkası kırılsa da ucuz. Metal olsa çizilir ezilir değiş desen telefon fiyatı çekerler. Plastigin dandiklik hissi zaten aldırmıyor bu fiyatlarda.
S6 için 70 küsürdü işçilik ile 100 civarına geliyordu s7 edge bilmiyorum ama pahalı değil. Cihaz fırına atılıyor 10 15 dk sonra vakumla çekiliyor hemen çıkıyor zaten. Yenisinde yapışkan sticker oluyor zaten sadece üstüne kapatıp kalıba konuyor telefon orada presleniyor 20dk. Bu saydığım işlemlerin hiç birinde çizilme, ezilme, zarar görme vs olmuyor. Aletleri Samsung gönderiyor çünkü cihazlar için uygun.Arkasının fiyatı ne kadar? Kırıldı diyelim iPhone 4 gibi vidayla sök çıkar olayıda yok galiba bu telefonda.
Bu kasa garantiye giriyor mu değiş desem ? S6 için fiyatı ne kadar dır internet den alsam ucuz gibi garantiye girer diye düşünüyorumS6 için 70 küsürdü işçilik ile 100 civarına geliyordu s7 edge bilmiyorum ama pahalı değil. Cihaz fırına atılıyor 10 15 dk sonra vakumla çekiliyor hemen çıkıyor zaten. Yenisinde yapışkan sticker oluyor zaten sadece üstüne kapatıp kalıba konuyor telefon orada presleniyor 20dk. Bu saydığım işlemlerin hiç birinde çizilme, ezilme, zarar görme vs olmuyor. Aletleri Samsung gönderiyor çünkü cihazlar için uygun.
Keyfi garantiye girmiyor s4 note 3 te soyulduysa değiş diyorsun değişiyor. S6 s7 de soyulma renk atma vs yok yani değişmez sanırım..Bu kasa garantiye giriyor mu değiş desem ? S6 için fiyatı ne kadar dır internet den alsam ucuz gibi garantiye girer diye düşünüyorum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi