Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Note 3 bile yetiyor,s7 edge vs uçuyodur herhalde

The Pancar

The Pancar

Üye

Bu ne kadar doğru ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye

Bu ne kadar doğru ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış ben de yeni öğrendim api level diye bir şey var mesela sen android 6 kodu var uygulamanda sen onu 4.4 de açarsan o kod inaktif olur geri kalan sorunsuz çalışır

Sent from mTalk using lumia950

ArMaGeDdOn_87

Üye
Türkiyede bilinen bir sitede
Galaxy S7 Edge - Xiaomi Mi5 karşılaştırması yapılmış ve S7 Edge için 820 işlemci kullanmadığı için performansı biraz daha düşük denmiş,siz katılıyonuzmu arkadaşlar ? ayrıca izlemenizi tavsiye ederim

byAndroid

byAndroid

Üye
İzlemedim ama bence exynos 8890, snapdragon 820 den daha performanslı

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu arada cihaz hepsiburada güvencesiyle 2900 e düşmüş

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede bilinen bir sitede
Galaxy S7 Edge - Xiaomi Mi5 karşılaştırması yapılmış ve S7 Edge için 820 işlemci kullanmadığı için performansı biraz daha düşük denmiş,siz katılıyonuzmu arkadaşlar ? ayrıca izlemenizi tavsiye ederim
Snapdragon s7 edge ile exynos karşılaştırma var her anlamda daha iyi şarjda en çok kendini belli ediyor. Snapdragon kullanan mi5 iyidir ona lafım yok hem 1080p olması da cabası ama piyasadaki snapdragon 820 telefonlar dahil gpu daki az bir fark dışında exynos daha iyi.

Bunu video testlere bakıp anlamak zor 3 5 saniye önce açmış sonra açmış önemli değil. Senelerce snapdragon kullandım hepsi de ısındı ısınınca performans kaybı yaşadı, şarjı sömürdü ve hiç farkında olmadık. Exynos geçtiğimde vay be dedim hem samsunga kasıyor diye dalga geciyorduk hem işlemciye çamur atiryormusuz dedim. Ne ısınma var ne yavaşlama tertemiz jet gibi çalışıyor masallah.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bugün bazı farklı marka ( özellikle lg tayfası oluyor nedense) fanboylarının ortaya attığı S7 serisi mobil veride ısınıyor iddialarını ciddiye alarak telefonuma cpu temp yükledim ve her uygulamada mobil veri kullanılır şekilde kontrol ettim.

Standby da iken 28-30°
Uygulama kullanıma gelince 35° üstü görmedim.
Multitasking'i kısa müddet sonra yazmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve ArMaGeDdOn_87
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni güncelleme gelmiş, Türkiye sürümünde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben yapmadım yaparım aksam

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok ilginçtir telefonda 20-25 dakika oyun oynadım en fazla 32-33°'ye çıktı (mc5 asphalt8 stick war coc) fakat chrome da 10 dakika gezindim 37°'ye kadar çıktı. İlginç....

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Chrome iyice berbat oldu hem pc hem telefon

The Pancar

The Pancar

Üye
İnsan bu telefonu kılıfsız kullanmaya korkar. Arkası cam önü cam

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ön ekran baya baya dayanıklı öyle tek dusmeyle kırılmıyor. Arkası kırılsa da ucuz. Metal olsa çizilir ezilir değiş desen telefon fiyatı çekerler. Plastigin dandiklik hissi zaten aldırmıyor bu fiyatlarda.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ön ekran baya baya dayanıklı öyle tek dusmeyle kırılmıyor. Arkası kırılsa da ucuz. Metal olsa çizilir ezilir değiş desen telefon fiyatı çekerler. Plastigin dandiklik hissi zaten aldırmıyor bu fiyatlarda.

Arkasının fiyatı ne kadar? Kırıldı diyelim iPhone 4 gibi vidayla sök çıkar olayıda yok galiba bu telefonda.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Dh de 100 tl diyenler olmuş dogrumu bilmem.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arkasının fiyatı ne kadar? Kırıldı diyelim iPhone 4 gibi vidayla sök çıkar olayıda yok galiba bu telefonda.
S6 için 70 küsürdü işçilik ile 100 civarına geliyordu s7 edge bilmiyorum ama pahalı değil. Cihaz fırına atılıyor 10 15 dk sonra vakumla çekiliyor hemen çıkıyor zaten. Yenisinde yapışkan sticker oluyor zaten sadece üstüne kapatıp kalıba konuyor telefon orada presleniyor 20dk. Bu saydığım işlemlerin hiç birinde çizilme, ezilme, zarar görme vs olmuyor. Aletleri Samsung gönderiyor çünkü cihazlar için uygun.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
S6 için 70 küsürdü işçilik ile 100 civarına geliyordu s7 edge bilmiyorum ama pahalı değil. Cihaz fırına atılıyor 10 15 dk sonra vakumla çekiliyor hemen çıkıyor zaten. Yenisinde yapışkan sticker oluyor zaten sadece üstüne kapatıp kalıba konuyor telefon orada presleniyor 20dk. Bu saydığım işlemlerin hiç birinde çizilme, ezilme, zarar görme vs olmuyor. Aletleri Samsung gönderiyor çünkü cihazlar için uygun.

Bu kasa garantiye giriyor mu değiş desem ? S6 için fiyatı ne kadar dır internet den alsam ucuz gibi garantiye girer diye düşünüyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bu kasa garantiye giriyor mu değiş desem ? S6 için fiyatı ne kadar dır internet den alsam ucuz gibi garantiye girer diye düşünüyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keyfi garantiye girmiyor s4 note 3 te soyulduysa değiş diyorsun değişiyor. S6 s7 de soyulma renk atma vs yok yani değişmez sanırım..

Üst Alt