Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Cam değil arkasıda önü gibi gorilla glass 4 imiş

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kimse beğenmedi herhalde :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Fiyatını bilmiyorum da tasarım az çok hoş olmuş bana göre kamerada iyi gibi ama batarya ve micro sd benden eksi not aldı :D :D

asroma7

asroma7

Üye
minimum 3500 mAh olması lazımdı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Minimum mu yok artık bu bataryaların bir de fiziksel sıkıntıları var o kadar da degil mesela 3000 mah üzeri bir batarya olsaydı bu incelik asla saglanamazdı.3000 olsa iyiydi 3000'i bile G2'ye sıgdırmak için pil anlasyısını bastan yazmıstı lg.

asroma7

asroma7

Üye
Nasıl sığdıracaklardı bir fikrin varmı? Boş yorum yapmak güzel valla.

Tasarımcı değilim; çok satmayı planlıyorlarsa bu sisteme özelliklere bu bataryadan daha fazlası olabilirdi. Belki inceliğinden ödün verebilirdi. Ne bilim inch mi büyürdü. Orasından anlamam, Ama yetersiz.

PriZm

PriZm

Üye
Şuanda bu kağıt üzerinden yapılan yorumları okumak hakikaten gülünç. Cihaz daha çıkmadı bile yetmeyeceği ne malum? Yeni nesil çok daha düşük güç tüketen 14 nanometre gibi ultra küçük bir işlemci var ve bunu ya herkes atlıyor yada önemini bilmeden yorum yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve B.A.R.O.N
asroma7

asroma7

Üye
Şuanda bu kağıt üzerinden yapılan yorumları okumak hakikaten gülünç. Cihaz daha çıkmadı bile yetmeyeceği ne malum? Yeni nesil çok daha düşük güç tüketen 14 nanometre gibi ultra küçük bir işlemci var ve bunu ya herkes atlıyor yada önemini bilmeden yorum yapıyor.

14nm konusundz haklı olabilirsin cihaz gelince bakıcaz artık. Ama (bana) göre yinede düşük.

0MG90

0MG90

Üye
Bu kadar ince tasarıma gerek yoktu yinede. Alanların 10'da 6'sı kılıflı kullanıyor sonuçta.

asroma7

asroma7

Üye
Bu kadar ince tasarıma gerek yoktu yinede. Alanların 10'da 6'sı kılıflı kullanıyor sonuçta.

Kılıf konusu aynen 10 da altı bile değil 10 da 8 lerde hatta çevremde kılıfsız kullanan görmedim hiç. :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sırf Batarya Değişirilemiyor Ve Hafıza Kartı Takılamıyor Olması Çok Kötü Oysaki Sandisk 200Gb Hafıza Kartı Duyurdu S6'da Bir Anlam İfade Etmiyor :(

• Beğen
Tepkiler: AHKE
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Spigen ultra thin kılıf çıkarmıs fazla kaba degil.Neo hybrid kılıflar genelde arkası düz olurdu bu sefer sen koymazsan ben koyarım yara bandını demisler :ehe

• Beğen
Tepkiler: asroma7
byAndroid

byAndroid

Üye
Batarya yeter bence Samsung büyük bir firma yetmeyeceğini bilse alphayada 1860 mah koymazdı heralde adamlar biliyor nerde ne yapacağını bunuda halletmislerdir. 1 günü rahat çıkarsa yeter zaten. Exynos işlemciler daha az şarj yiyor Snapdragona göre birde 14nm olayı varki o da çok etkili bu pil yeter benden söylemesi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben aldigimdan beri kilifsiz kullanıyorum

Üst Alt