Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
tasarım yine aynı.
hafıza kartı girişi: Yok
32/64/128 GB, Yakında Satışta!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şahsen çok beğendim Samsung bu sefer yapmış. S5'ten iyi dersler çıkarmış. Sağlam bir amiral gemisi üretmiş. A serisi de özellikle A7 baya alınabilir bir modeldi benim için artık S6 da eklendi sadece batarya düşündürmedi değil zamanla anlarız.

kadikoy

kadikoy

Üye
beğenmediğim yanları:
kamera çıkıntısı-değiştirilmeyen bataryası - batarya gücü s5 göre düşük- sd card genişlemesi yook.

metinmert06

Üye
Zaten en düşüğü 32 GB SD kart girişi olmasa ne olacak?

• Beğen
Tepkiler: Dede

MaxipmaN

Üye
En düşük 32 gb ise sd card önemli değil fakat çözünürlük artıp batarya kapasitesinin düşmesi ilginc

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha telefonu kullanmadan bataryaya yorum yapanlara hayranım(!)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Batarya görünüşe göre az kalır gibime geliyor zamanla göreceğiz. Onun dışında çok güzel olmuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
s6 türkçe inceleme
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

PriZm

PriZm

Üye
Cihazda 14 nanometrelik bir işlemci var. Bu telefonun çok daha az ısınacağı ve daha az şarj tüketeceği anlamına gelir. Batarya bu koşul altında gayet yeterli.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı, B.A.R.O.N, H.TOGAN ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Cihazda 14 nanometrelik bir işlemci var. Bu telefonun çok daha az ısınacağı ve daha az şarj tüketeceği anlamına gelir. Batarya bu koşul altında gayet yeterli.
64 gb ve 128 gblık modeli sence 3000 tlyi geçermi sence iphone 6 daki gibi fiyat olarak :)

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Kenar tasarımı şarj yeri kulaklık ve hoparlör yeri iphone 6 ve plus tasarımından çalınmış. ön yüz s4e benziyor arka yüz yine apple ın yaptığı gibi düpdüz kamera konusunda ben gece çekimleri yapıyorum ve s6 ın kamerasından daha iyi çekiyor ve samsungun kamerası apple gibi ama boyutu büyük sadece ve apple ınki gibi çıkıntılı samsung pay zaten apple paydan alınma. Adamlar bildiğin Apple ı kendi telefonlarına entegre etmiş inşallah tasarım vs. olarak bişey bulurda apple patent davası açarda emek hırsızlığı neymiş anlarlar.

oguzxw

oguzxw

Üye
64 gb ve 128 gblık modeli sence 3000 tlyi geçermi sence iphone 6 daki gibi fiyat olarak :)
Şuan S6 Cidden Çok Üstün Özelliklere Sahip iPhone 6 Dan Daha Pahalı Olucak 3000 Cik Gibi Bişey Olucaktır Tahmince :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Koradam

Üye
Kenar tasarımı şarj yeri kulaklık ve hoparlör yeri iphone 6 ve plus tasarımından çalınmış. ön yüz s4e benziyor arka yüz yine apple ın yaptığı gibi düpdüz kamera konusunda ben gece çekimleri yapıyorum ve s6 ın kamerasından daha iyi çekiyor ve samsungun kamerası apple gibi ama boyutu büyük sadece ve apple ınki gibi çıkıntılı samsung pay zaten apple paydan alınma. Adamlar bildiğin Apple ı kendi telefonlarına entegre etmiş inşallah tasarım vs. olarak bişey bulurda apple patent davası açarda emek hırsızlığı neymiş anlarlar.
Fanboycu geldi
İPhone kamerası aslında berbat bi kamera ama kamera yazılımı costurmus renkleri onun dışında hic bi artisi yok. Geldik diğer yerlere soket ve hoparlör yeri ayni olunca alıntı mi oluyor ? O halde sunuda soyleyim Samsung büyük ekran konusunda hep cesaretli oldu Apple ise 6. Nesile kadar küçük ekranda tıkıldı ve büyük ekranla dalga geçti şimdi ekran boyutunu arttırdı o halde Apple da Samsung u taklit ediyor .)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
Note 4 Edge 'yi beğenmemiştim ama nedense S6 Edge çok hoşuma gitti.
32 GB modeli 2200 TL olur en az. (Düz modeli)

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Fanboycu geldi
İPhone kamerası aslında berbat bi kamera ama kamera yazılımı costurmus renkleri onun dışında hic bi artisi yok. Geldik diğer yerlere soket ve hoparlör yeri ayni olunca alıntı mi oluyor ? O halde sunuda soyleyim Samsung büyük ekran konusunda hep cesaretli oldu Apple ise 6. Nesile kadar küçük ekranda tıkıldı ve büyük ekranla dalga geçti şimdi ekran boyutunu arttırdı o halde Apple da Samsung u taklit ediyor .)

Ben Androidten geldim s4 lg g2 htc hepsini kullandım apple i destekledğimin anlamına gelmez bu bana para kandırmıyor sonuçta ama neden Apple taklit ediyor onu söylemeye çalışıyorum büyük ekran konusu farklı bişey isteyen istediği kadar büyük ekran yapar o markanın biliceği bişey

Üst Alt