oguzxw
Üye
2200 Den Daha Fazla Olur Bence 3000 Diyorlar 2500 Normal Fiyatı Olucak Turkiye'ye Vergi Felan Desen 3000 İşteNote 4 Edge 'yi beğenmemiştim ama nedense S6 Edge çok hoşuma gitti.
32 GB modeli 2200 TL olur en az. (Düz modeli)
2200 Den Daha Fazla Olur Bence 3000 Diyorlar 2500 Normal Fiyatı Olucak Turkiye'ye Vergi Felan Desen 3000 İşteNote 4 Edge 'yi beğenmemiştim ama nedense S6 Edge çok hoşuma gitti.
32 GB modeli 2200 TL olur en az. (Düz modeli)
Şarj girişi kulaklık girişi hoparlör yeri patente mi giriyor ? Yarin birgün kavisli ekran yapacak LG Apple onlarda o halde Samsung'u taklit edecek.Adim sayar muhabbetini de Samsung getirdi o halde Apple yine taklit ediyorBen Androidten geldim s4 lg g2 htc hepsini kullandım apple i destekledğimin anlamına gelmez bu bana para kandırmıyor sonuçta ama neden Apple taklit ediyor onu söylemeye çalışıyorum büyük ekran konusu farklı bişey isteyen istediği kadar büyük ekran yapar o patent konusuna girmez.
3000 TL olursa hava alırlar.2200 Den Daha Fazla Olur Bence 3000 Diyorlar 2500 Normal Fiyatı Olucak Turkiye'ye Vergi Felan Desen 3000 İşte
Ya tamam sen en doğrusunu biliyosun beni zaten ilgilendirmez bu konu ben sadece fikrimi söyledim apple i taklit etmiş bazı yerleinde o kadar başka bişey yok bu ülkede fikir özgürlüğü var.Şarj girişi kulaklık girişi hoparlör yeri patente mi giriyor ? Yarin birgün kavisli ekran yapacak LG Apple onlar p halde Samsung'u taklit edecek.Adim sayar muhabbetini de Samsung getirdi o halde Apple yine taklit ediyor
Yorumların ile fanboy olduğun belli benim dedigim şeylere yanıt dahi veremedinYa tamam sen en doğrusunu biliyosun beni zaten ilgilendirmez bu konu ben sadece fikrimi söyledim apple i taklit etmiş bazı yerleinde o kadar başka bişey yok bu ülkede fikir özgürlüğü var.
sizin bu taklit muhabbetinizden yola çıkarsak ortaya bol malzeme çıkarSen anlamadın galiba beni ben sana diyorum ki S6 Edge güzel telefon tanıtımında bi kılıf vardı ve telefon çok şık duruyordu ama bazı yerlerde apple in tasarımına benzetmiş ve ortaya toplama bişey çıkmış sen okdar telefon yapıyorsun kenar tasarımını neden apple in ki gibi yapıyorsun onu anlamış değilim sıkıntı o.Yorumların ile fanboy olduğun belli benim dedigim şeylere yanıt dahi veremedinsizin bu taklit muhabbetinizden yola çıkarsak ortaya bol malzeme çıkar
Plastik olsa plastik diye dalga geçersiniz, elit durmuyor şık durmuyor dersiniz. Plastiği komple kaldırıp adamlar güzel bir görüntü elde ediyorlar bu sefer Apple'yi taklit ediyor diyorsunuz, bu adamlar ne yapsın seramik yada granitlemi kaplasın telefonu :-DSen anlamadın galiba beni ben sana diyorum ki S6 Edge güzel telefon tanıtımında bi kılıf vardı ve telefon çok şık duruyordu ama bazı yerlerde apple in tasarımına benzetmiş ve ortaya toplama bişey çıkmış sen okdar telefon yapıyorsun kenar tasarımını neden apple in ki gibi yapıyorsun onu anlamış değilim sıkıntı o.
Aynen samsung'un isi zor valla Türk olsa adamlar gel sen yap daha iyisini derlerPlastik olsa plastik diye dalga geçersiniz, elit durmuyor şık durmuyor dersiniz. Plastiği komple kaldırıp adamlar güzel bir görüntü elde ediyorlar bu sefer Apple'yi taklit ediyor diyorsunuz, bu adamlar ne yapsın seramik yada granitlemi kaplasın telefonu :-D

Arka kapak o halde yine plastik olacak ondan sonrada viy viy viyBatarya çıkarılmıyor sd kartı girişi yok.bence bir çok kisi bu yüzden s6 almayabilir lakin bu ikisine dikkat eden çok insan var.
zaten bi video çekiminden benim note2 1 dk 100 mb yer kaplıyor bu s6 kaç olur kimbilir 32 gb lıkta tam 32 gb olmucak sistem bi kısmını kullancak ayrıca 32 gb oldugu için telefonun fiyatınada yansıcak
yedek batarya imkanı olmucak.eger samsung bu stratejiyle giderse daha da düşürcek cep telefon sektöründeki yerini
Aynen haaBenim anlamadığım şey şu, bu adamlar S5'i tanıtırken bataryanın çıkmasıyla övünüp Apple'a gönderme yapmışlardı çok iyi hatırlıyorum, hacı şimdi ne oldu da dalga geçtiğin sistemi uyguluyorsun...