Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda
Samsung'un uzun süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S6 resmi olarak duyuruldu.

Samsung Galaxy S6 akıllı telefon Corning Gorilla Glass 4 ile kaplı 5.1 inç büyüklükte, 1440 x 2560 çözünürlükte ve 557 ppi değerine sahip Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. 143.4 x 70.5 x 6.8 mm ölçülerine sahip olan akıllı telefon 138g ağırlığa sahip.

Gücünü 2.1GHz saat hızında çalışan 64-bit destekli Exynos Octa yongasetinden alıyor. 3GB DDR4 sistem belleğine (RAM) sahip olan akıllı telefonun depolama alanı ise 32/64GB/128GB.

Samsung Galaxy S6'nın arka tarafına baktığımızda ise 16MP çözünürlüğünde kamera ile karşılaşıyoruz. Ön yüzünde ise 5MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Arka kameranın diyafram değeri ise 1.9.

Android 5.0 işletim sistemi üzerinde yenilenmiş TouchWiz arayüzünü kullanacak olan Galaxy S6 2550mAh batarya kapasitesine sahip.

Samsung Galaxy S6; altın, gümüş, siyah, yeşil ve mavi renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al, jotem173, Reşwan ve 4 diğerleri

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
iPhone 6 Kenar Çervesinden Ve Kamera Çıkıntısından Dolayı Pek Sevmedim Doğrusu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
F1.9 olduğuna göre düşük ışık altında iyi çekmesi lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG yaprsa yazilimi yapar. :oke:

trecool

trecool

Üye
ekran felaket olmus. Tasarımı yine beğemedim. İnşallah o batarya o ekrana yeter. eyyorlamam bu kadar.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
türkiyede ilk vodafone satacakmış 23mart-10 nisan tarihleri arasında sergilenecekmiş :ehe 1-10 nisan arasında ön siparişe sunulacakmış vodafone türkiyede vede 10 nisandan itibaren vodafone çok satanlar masasında satışa sunulacakmış

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

erko merko

erko merko

Üye
Şuan Sony mantıklı bir hamle yaparsa bütün ilgiyi kendi üstüne çeker.
Sony'nin ilgiyi üstüne çekeceğini pek düşünmüyorum tüm z serisi telefonların toplam satışı bir s4 etmez mesela, z3 çakması bir tasarımı olacak bence z4'ün ama umarım olmaz tabi yenilik şart

hikmet366

hikmet366

Üye
Güzelmiş Kaç paraydı bu :hmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güzel olmus ben begendim açıkçası arka kapak tasarımı farklı olmus.Videolara baktımda belirtilmemis cam mı arkayüzü çelik mi?

Sciondar

Sciondar

Üye
Sd kart girişi yok galiba doğru mu?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Motion Lunch , knock knock yada ekrana çift tıklama gibi özellikler var mı acaba :hmmm

byslmdq

byslmdq

Üye
Fiyatı ve özellikleri görünce Aman Tanrım didim .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Batarya olmus mu?
Olmamis.

Üst Alt