Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Kamerayı neden beğenmediniz ki

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
14 nm ısı ve enerji tasarrufu için iyi olabilir ama 2k bir ekran için biraz düsündürücü yine de günü çıkarır tabi çok düsük bir deger degil.
Telefon basarılı olacaktır elestiri alan konular ele alınmıs plastik ve yara bandı denilen tasarım yerini keskin hatlı cam tasarıma bırakmıs yazılımda da biraz iyilesme saglandıysa tercih edilesi bir model.Önemli olan fiyat 16 GB versiyonu da yok bu yüzden fiyat handikabı olabilir.

AHKE

AHKE

Üye
Samsung'un ne kadar düşmesini istediğinizi biliyorum ama şu model emin olun çok daha yükseklere çıkaracak ve sizler çıldırmaya devam edeceksiniz.

Geçmiş bilgilerime bakarsan ben hep samsungtan yanayim ama malesef s6 ile düşüş yasicak samsung

Son düzenleme:

Koradam

Üye
Hem çıkıntı olması hemde görünüşü tuhafıma gitti. Belki gerçek hayatta elime alınca bu görüşüm değişir.
Optik sabitleyici ve açık diyaframdan olsa gerek o çıkıntı zaten o çıkıntı da Samsung'un karakteristik tasarımına dahil oldu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
İnce olan telefonlarda oluyor ya çıkıntı yapacak bişey yok buna örnekleri de çok var telefon inceyse illa bi yerlerde bişey oluyor

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sony'lerde ois varmı bilmiyorum ama en azından onlarda böyle çıkıntı yok

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Sonylerde OIS yok.

• Beğen

Koradam

Üye
Edge nin antutu sonucu

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Şahsen ben edgeyi daha çok beğendim iki kısımda da egiklik var ya daha güzel duruyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
O ekrana o batarya :))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş bilgilerime bakarsan ben hep samsungtan yanayim ama malesef s6 ile düşüş yasicak samsung
Belli olmaz kardeşim o işler ama bilinçli tüketici avrupa ve Amerika da fazlasıyla tutacak.

mertarslang

mertarslang

Üye
Hoş görünüyor fakat sanki biraz iPhone edası veriyor ;)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İphone tarzı olmuş hem tasarım hem çıkmayan batarya hem de micro sd desteği olmaması eksileri olmuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bataryası Samsung disinda çikan firma yok. O zaman herkes "Apple çakması"

Alt çerçeve iPhone u andiriyor diye bütün çerçeve benzemiyor bilmeden uydurmayın

Kamera cikintisi incelikten kaynaklı Bazilari gibi kalin değil telefon ;)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

• Beğen
Tepkiler: reflex
asroma7

asroma7

Üye
nedense bi türlü kanım ısınmadı bu telefona samsungun en beğendiğim telefonu S4 onuda annem kullanıyo ben dandroid sevmediğim için kullanmıyorum ama S4 den sonra S5 ve şimdide S6 olmamış. Özellikleri güzel. Ama batarya yetmez. Kamera çıkıntısı normal çünkü ince telefon. Arka tasarımda cam galiba.

MaxipmaN

Üye
14nm s5e göre olan ekran farkını kurtarır mı göreceğiz

Üst Alt