teknolojibaronu
Üye
YokAga bahsedildi mi ya da soruldu mu bilmiyorum ama su geçirmezlik varmıydı bu cihazda![]()
geçirmesindense hiç olmasın 
YokAga bahsedildi mi ya da soruldu mu bilmiyorum ama su geçirmezlik varmıydı bu cihazda![]()
geçirmesindense hiç olmasın 
Merak ediyorum şu pili neden yüksek yapmazlar çokmu zor veya çokmu masraflı koy 3500 4000 mah pili alalım abi hergün telefonu şarj etmekten kına geldi adamlar anlaşmış gibi HTC 2860 pil koymuş Samsung 2550 pil koymuş pil olmadıktan sonra ben diğer özellikleri ne yapayım bir pikniğe gitsek geri dönüşte yolda kalsak milleti arayamayacağız çünkü pil 1 gün zor gidiyor sırf bu pil yüzünden Sony almayı düşünüyorum 4 5 ay sonra Sony experia z3 compakt mı alsam diye düşünüyorum ama oda 1800 TL biraz pahalı malum askeri ücretle çalışıyorum

LG g3Şuan kullandığım casper VIA v8 c 4 5 ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum pili en az 2 gün gidecek bir cihaz alacağım lumia düşünmüyorum öneri için teşekkürler not 4 çok büyük 5.5 inç zaten heryıl telefon değiştiren biri değilim bu üçüncü telefonun ilk telefon nokıa 1112 5 yıl kullandım ikinci telefonum nokıa c500 clasik ti 3 yıl kullandım buda üçüncü
Glance screen zaten Note 2 den beri bulunan bir özellikti.Arkadaşlar son videoda edge modelinde lumialarda olduğu gibi glance screen mi var yoksa ben mi yanlış gördüm.
Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?Glance screen zaten Note 2 den beri bulunan bir özellikti.
Androidde kelime önerme ve sesli asistan S Voice var.Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?
Kelime tahmini androidde de mevcut, Play storedan indirilebilecek çoğu klavyede daha da iyileri bulunabilir.Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?