Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ilginç olmuş s5 olup bunda olmaması yinede güzel

yeumyang

yeumyang

Moderator
Merak ediyorum şu pili neden yüksek yapmazlar çokmu zor veya çokmu masraflı koy 3500 4000 mah pili alalım abi hergün telefonu şarj etmekten kına geldi adamlar anlaşmış gibi HTC 2860 pil koymuş Samsung 2550 pil koymuş pil olmadıktan sonra ben diğer özellikleri ne yapayım bir pikniğe gitsek geri dönüşte yolda kalsak milleti arayamayacağız çünkü pil 1 gün zor gidiyor sırf bu pil yüzünden Sony almayı düşünüyorum 4 5 ay sonra Sony experia z3 compakt mı alsam diye düşünüyorum ama oda 1800 TL biraz pahalı malum askeri ücretle çalışıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 al madem sen değerlere çok takılıyorsun. Ayrıca telefon ince bu sebebten sığmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: yunus486

Emre

Üye
s5 almak daha mantıklı 2800mah sdcart takılabiliyor :cool

asroma7

asroma7

Üye
Merak ediyorum şu pili neden yüksek yapmazlar çokmu zor veya çokmu masraflı koy 3500 4000 mah pili alalım abi hergün telefonu şarj etmekten kına geldi adamlar anlaşmış gibi HTC 2860 pil koymuş Samsung 2550 pil koymuş pil olmadıktan sonra ben diğer özellikleri ne yapayım bir pikniğe gitsek geri dönüşte yolda kalsak milleti arayamayacağız çünkü pil 1 gün zor gidiyor sırf bu pil yüzünden Sony almayı düşünüyorum 4 5 ay sonra Sony experia z3 compakt mı alsam diye düşünüyorum ama oda 1800 TL biraz pahalı malum askeri ücretle çalışıyorum

Nokia Lumia 1520 al ozaman 3400 mAh batarya :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yeumyang

yeumyang

Moderator
Şuan kullandığım casper VIA v8 c 4 5 ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum pili en az 2 gün gidecek bir cihaz alacağım lumia düşünmüyorum öneri için teşekkürler not 4 çok büyük 5.5 inç zaten heryıl telefon değiştiren biri değilim bu üçüncü telefonun ilk telefon nokıa 1112 5 yıl kullandım ikinci telefonum nokıa c500 clasik ti 3 yıl kullandım buda üçüncü

Emre

Üye
Şuan kullandığım casper VIA v8 c 4 5 ay içinde değiştirmeyi düşünüyorum pili en az 2 gün gidecek bir cihaz alacağım lumia düşünmüyorum öneri için teşekkürler not 4 çok büyük 5.5 inç zaten heryıl telefon değiştiren biri değilim bu üçüncü telefonun ilk telefon nokıa 1112 5 yıl kullandım ikinci telefonum nokıa c500 clasik ti 3 yıl kullandım buda üçüncü
LG g3

yeumyang

yeumyang

Moderator
LG g3 te 5.5 inç bana göre büyük cihazlar

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact hacı tam senlik

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bugün samsung store ye gittim ve samsung galaxy s6 nisan ayının ilk haftasında kayseriye ilk partisi geliyormuş

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sağ el kullananlara gelsin. :cool

byAndroid

byAndroid

Üye
Onun ayarı mı varmış bide :D

• Beğen

technocu1

Üye
Edge nin tasarımı daha güzel. Bir sonraki telefonum ya bu olacak yada lenovo vibe shot. Lumia sıkmaya başladı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yönetici tarafından düzenlendi:

technocu1

Üye
Arkadaşlar son videoda edge modelinde lumialarda olduğu gibi glance screen mi var yoksa ben mi yanlış gördüm.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

technocu1

Üye
Glance screen zaten Note 2 den beri bulunan bir özellikti.
Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?
Androidde kelime önerme ve sesli asistan S Voice var.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
PriZm

PriZm

Üye
Kelime tahmini androidde de mevcut, Play storedan indirilebilecek çoğu klavyede daha da iyileri bulunabilir.

Android'in AOSP asistanı Google Now dur. Kelime anlama konusunda Cortana ve Siriye oranla çok daha üstün.

Ayrıca yine aynı şekilde play store dan 3. Parti asistanlar edinebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: technocu1 ve nsren

Üst Alt