Buralarda yok ya kucuk ilcede kaliyorum int de varmi link varsa atin alirim
Teknosa 45 tlye taktı bana ?selfikasi davHer yerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla
Kırılmaz olanlardan taktir ama dikkat et kaziklanma geçen gün 130 tl den 40 tl ye indi adam taktirmadim, arkadaş telefoncu 5 tl ye getirdi taktı sağolsun![]()
S6 edge icin olcak ama
Ekran zaten sağlam film olmasada kırılmaz ama dik yada yan dusurursen her halükarda basinctan dolayı ekran kırılır düşürme hızına bağlı olarak.Teknosa 45 tlye taktı bana ?selfikasi dav
Var ?
Ed ekran sağlam gerek yok aslında da emliyet şart ben edge almadım alanlar dusunsunEkran zaten sağlam film olmasada kırılmaz ama dik yada yan dusurursen her halükarda basinctan dolayı ekran kırılır düşürme hızına bağlı olarak.
Edge alanlar neyi düşünecek?Ed ekran sağlam gerek yok aslında da emliyet şart ben edge almadım alanlar dusunsun

Yan taraflarıEdge alanlar neyi düşünecek?![]()

Eywallah kardesim sagolLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yan taraf bence edge de daha avantajlı, bizde metal çerçeve var ve yan düşerse ekrana baskı yapacağı için ekranı kırabilir.Yan tarafları![]()
Bu video ile neyi anlatmak istedin anlamadım ??Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edge nin sağlamlığı ben düşünüyorum ki s6 bence ondan daha sağlamdır çok iyi bir aleminyum kasa si var sert edge gibi ince kasa si yokBu video ile neyi anlatmak istedin anlamadım ??
Çekiçle telefona vurarak sağlamlık testimi olur? Normal hayatta telefon cekiclemi kırılıyorEdge nin sağlamlığı ben düşünüyorum ki s6 bence ondan daha sağlamdır çok iyi bir aleminyum kasa si var sert edge gibi ince kasa si yok
???3 metreden düşüncede aynı şey oluyor niye uçuk videolara bakıyorsun?900 metre herhalde buyurMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 metreden düşüncede aynı şey oluyor niye uçuk videolara bakıyorsun?
Telefonunu uçaktan düşürme ihtimalin mi var?
Ekranda kötü kırıldı he içim gittiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızhaklısın galba