Hayır Q takısı Samsung cihazlara Note 3 modeli ile geldi. Q takısı Türkiye cihazı olduğu anlamına geliyor. Taninmiş storelardan aldiysaniz ve Q takisi yoksa bilin ki onlar yurt dışı garantilidir.arkadaşlar konuya davet için teşekkürler bişey sorucağım benim tel modeli g925fq ama g925f ile ne fark var bana q işareti olan verdiler gidip değiştirmelimiyim
S6 da önce ki samsung modellerinde olduğu gibi farklı işlemci modelleri YOK. TEK bir model var oda tüm dünyada satiliyor. Snapdragon gibi ayrı işlemcili modeller S6 da yok.aveadan aldım ama benim model takıntım ileride 3 4 ay sonra filan custom rom bulamama korkusu önceden bende s4 vardı i9500 değilde i9505 idi buna rom bulamıyodum işlemcileri farklıydı
öyle değil abi ya mesela faceyi açyığımda parmağımı okusun app lock gibiCihazdaki parmak izi kilidi gayet sağlıklı calısıyor kullanıyorum memnunum
@Bahadir_fb aramıza hoş geldin![]()

Fiyatının biraz daha düştüğü zaman Kullanıcı sayısının S4'ü geçeceğini düşünüyorum.Hoşbuldum
Fazla kullanıcı yokmuş![]()
Fiyatının biraz daha düştüğü zaman Kullanıcı sayısının S4'ü geçeceğini düşünüyorum.

Bu edgelere ait smart cover bulamadm nereden alabilirim insaatta calisiyorm scover sartTelefondan çok Smart Coveri'i beğendim o ne dehşet bir şey öyle.