Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye
arkadaşlar konuya davet için teşekkürler bişey sorucağım benim tel modeli g925fq ama g925f ile ne fark var bana q işareti olan verdiler gidip değiştirmelimiyim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuya davet için teşekkürler bişey sorucağım benim tel modeli g925fq ama g925f ile ne fark var bana q işareti olan verdiler gidip değiştirmelimiyim
Hayır Q takısı Samsung cihazlara Note 3 modeli ile geldi. Q takısı Türkiye cihazı olduğu anlamına geliyor. Taninmiş storelardan aldiysaniz ve Q takisi yoksa bilin ki onlar yurt dışı garantilidir.

szqn55

szqn55

Üye
aveadan aldım ama benim model takıntım ileride 3 4 ay sonra filan custom rom bulamama korkusu önceden bende s4 vardı i9500 değilde i9505 idi buna rom bulamıyodum işlemcileri farklıydı
ayrıca sammobilede Q takısına ait rom çıkmıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
aveadan aldım ama benim model takıntım ileride 3 4 ay sonra filan custom rom bulamama korkusu önceden bende s4 vardı i9500 değilde i9505 idi buna rom bulamıyodum işlemcileri farklıydı
S6 da önce ki samsung modellerinde olduğu gibi farklı işlemci modelleri YOK. TEK bir model var oda tüm dünyada satiliyor. Snapdragon gibi ayrı işlemcili modeller S6 da yok.

• Beğen
Tepkiler: szqn55
szqn55

szqn55

Üye
umarım sıkıntı çıkarmam telefona alışamadım hala meraktan baktımda henüz custom rom hala yok :D

ARTHUR50

Üye
Arkadaşlar rehber ayarları kısmında önceki android sürümlerde sadece telefon nosu olan kişileri göster vardı bunda göremedim acaba yok mu ben mi bulamiyorum

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun herkese.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

szqn55

szqn55

Üye
arkadaşlar app lock gibi uygulamalarvar ama ben sadece parmak izi ile kilitlemek için fingerprint app lock gibi uygulamalar arıyorum bulamadım bulabilen varmı çoğu sahte

lovelesss

lovelesss

Üye
Cihazdaki parmak izi kilidi gayet sağlıklı calısıyor kullanıyorum memnunum

omursevim

omursevim

Üye
Bataryası nasıl gidiyor günlük kullanım da oyun ve film izlerken

lovelesss

lovelesss

Üye
Batarya tüm günü rahat çıkarıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Arayan kişilerin renginj değiştirebiliyormuşuz. Telefonda baya bir özellik varda keşfetmek lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
@Bahadir_fb aramıza hoş geldin :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
baby_face_

baby_face_

Üye
Telefondan çok Smart Coveri'i beğendim o ne dehşet bir şey öyle.

szqn55

szqn55

Üye
Telefondan çok Smart Coveri'i beğendim o ne dehşet bir şey öyle.
Bu edgelere ait smart cover bulamadm nereden alabilirim insaatta calisiyorm scover sart

SM-G925F cihazımdan Maxicep Mobil kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cihaza iki gün restart yapmacinca kumanda özelliği çalışmıyor Acaba diğer kullanicilar dada durum aynı mi ?

Birde Clear View Cover kapak kullanan varmı ?

Üst Alt