Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

uguro

uguro

Üye
Ne gibi ben sıkıntı göremedim :)
Nova launcher tercih edebilirsin istediğin gibi özelleştirirsin.
Örneğin önceki modellerde Rehber de Sadece Numaraları olanları göster seçeneği vardı şimdi o yok adamın 4 hesabı varsa 4 ünü ayrı gösteriyor Menü de bahsettiğim problem var ve bunlar tamamen yazılım kısıtlamaları kısmaları ile alakalı S5 de sol tuşta menü açılıyordu S6 da menü kısayol tuşunu özledim menü yok neredeyse :D
Ne gibi ben sıkıntı göremedim :)
Nova launcher tercih edebilirsin istediğin gibi özelleştirirsin.
Örneğin önceki modellerde Rehber de Sadece Numaraları olanları göster seçeneği vardı şimdi o yok adamın 4 hesabı varsa 4 ünü ayrı gösteriyor Menü de bahsettiğim problem var ve bunlar tamamen yazılım kısıtlamaları kısmaları ile alakalı S5 de sol tuşta menü açılıyordu S6 da menü kısayol tuşunu özledim menü yok neredeyse :D
Arkadaşlar S6 edge Kullanıp ekran koruyucu jelatin kullanan var mı acaba ? 10 dan fazla telefoncuyu dolaştım ekran kavislerini tam kapatan bir ekran koruyucu bulamadım sizce gerek var mı ekranı zaten çizilmez ve kırılmaya dayanıklı ?

szqn55

szqn55

Üye
arkadaşlar telefoncudan clear view kılıf gördüm 40 tl dedi aldım ama clear view aktif flan olmadı nasıl aktifleştireceğim magazadan s view gibi uygulama indirdim öyle sensöre elimi koysamda geliyor kılıfta mıknatıs filan sol alta gelecek şekilde var

hikmet366

hikmet366

Üye
Otomatik listeye eklenmisim:)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaşlar telefoncudan clear view kılıf gördüm 40 tl dedi aldım ama clear view aktif flan olmadı nasıl aktifleştireceğim magazadan s view gibi uygulama indirdim öyle sensöre elimi koysamda geliyor kılıfta mıknatıs filan sol alta gelecek şekilde var
Ben orjinal aldım çalışıyor sorun yok :)
5.1.1 yukledim ram 75 civarında seyrediyor, 5.0.2 de 85 civarında dolasıyordu.
şu bildirim panelindeki finder kısayollarındanda kurtuldum iyi oldu :)

szqn55

szqn55

Üye
Ben orjinal aldım çalışıyor sorun yok :)
5.1.1 yukledim ram 75 civarında seyrediyor, 5.0.2 de 85 civarında dolasıyordu.
şu bildirim panelindeki finder kısayollarındanda kurtuldum iyi oldu :)
O kilifi aldigima pisman oldum sert kapagi var arasina ufak tas kacmis kapattim cebimde ekran catlamis

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Android M ile sorun çözülür diyorlar Lollipoptan ümidi kestik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Markete saf android teması gelmiş merak edenler bakabilir baya baya saf android olmuş.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O kilifi aldigima pisman oldum sert kapagi var arasina ufak tas kacmis kapattim cebimde ekran catlamis
Kapak sertte kimin aklına gelir kapağın içine taş girecegi :) Geçmiş olsun :)

szqn55

szqn55

Üye
800 lira masrafi varmis

szqn55

szqn55

Üye
Aynen evet

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
800 lira masrafi varmis
3 tane arkadaşım var yaklaşık 1 senedir yüksek ekran fiyatı yüzünden kırık camla telefonu kullaniyorlar. Fiyatlar yüzünden moda oldu kırık kullanmak :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
3 tane arkadaşım var yaklaşık 1 senedir yüksek ekran fiyatı yüzünden kırık camla telefonu kullaniyorlar. Fiyatlar yüzünden moda oldu kırık kullanmak :D
iPhone 4s populerkende herkes öyleydi sağa bakıyorum kırık sola bakıyorum kırık :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
iPhone 4s populerkende herkes öyleydi sağa bakıyorum kırık sola bakıyorum kırık :D
Aslında biraz eskisinde yenisi alırım mantığına dayanıyor bu kırık camla kullanmak :)
Issallah başıma gelmez :)
bir keresinde c601 cihazımı çok kötü düşürdüm ama Nokia nasıl sağlam bir cihaz yapmışsa banamisin demedi :)

• Beğen
szqn55

szqn55

Üye
Hicde belli olmuyor zaten ya sikinti yok kullaicam boyle

szqn55

szqn55

Üye
Nerden bulurum jelatin hicbir telefoncuda bulamadim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Nerden bulurum jelatin hicbir telefoncuda bulamadim

Her yerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla :)
Kırılmaz olanlardan taktir ama dikkat et kaziklanma geçen gün 130 tl den 40 tl ye indi adam taktirmadim, arkadaş telefoncu 5 tl ye getirdi taktı sağolsun :)

Üst Alt