Bahadir_fb
Üye
Bence 6s o konudada iyi baya hafif ve inceYazılım manasında demedim. Fiziksel görünüm.

Bence 6s o konudada iyi baya hafif ve inceYazılım manasında demedim. Fiziksel görünüm.

Hmm bozulmuş@Bahadir_fbMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Niye bozulsun ya ses dışarı cikmio delileri tikayinca sende çıkıo mu ilk aldım dan beri oyleHmm bozulmuş![]()
Merak etme kardesim bizde de oyle yalniz s6 da degil her telefonun hoparlotu kapatinca ses gelmez
Vaay abi yine odin işlerine girmişsin firmware yüklüyorsunBen orjinal aldım çalışıyor sorun yok
5.1.1 yukledim ram 75 civarında seyrediyor, 5.0.2 de 85 civarında dolasıyordu.
şu bildirim panelindeki finder kısayollarındanda kurtuldum iyi oldu![]()

Normal ülkeler de artıyor fakat operatör stock sonlarına kurma. Verizon vsAbd romu atinca sayac artiyo mu
Bahsettiğiniz rom Stock rom değil mi?Pardon artmıyor yazacaktım
Evet stock rom. Şuan note 3'te polonya 5.0 varken panama 5.0 kurdum sayaç 0 knox uygulaması sorunsuz açılıyor.Bahsettiğiniz rom Stock rom değil mi?
Bende f sürüm yükledim cihaza zaten Stock romlarda sayaç artma yokEvet stock rom. Şuan note 3'te polonya 5.0 varken panama 5.0 kurdum sayaç 0 knox uygulaması sorunsuz açılıyor.

Bu Knox uygulaması nerde? Menüde mi bulunuyor yoksa ayarlar menüsünde mi?Evet stock rom. Şuan note 3'te polonya 5.0 varken panama 5.0 kurdum sayaç 0 knox uygulaması sorunsuz açılıyor.
Samsung uygulamasinda olması lazım. Yoksa galaxy markette vardır.Bu Knox uygulaması nerde? Menüde mi bulunuyor yoksa ayarlar menüsünde mi?
Ne işe yarıyor faydalı değilse yuklemiyimSamsung uygulamasinda olması lazım. Yoksa galaxy markette vardır.