Fabric kılıf cihazı baya hoş gösteriyor linkteki kapaklar çocuk işi benceAvengers Kılıfları!!
Fiyatlar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- $54.99
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- $69.99

3 ay içinde 2000 tl altına düşmesindeSamsung'ta Apple gibi fiyatları 200 Türk Lirası daha arttırsa ne iyi olur ama..![]()

Cihazda Google now varmı ki?Root rehberi yakında
Galaxy S6 - Samsung GALAXY S6 Root Yapımı [[HIZLI VE BASİT KURULUM]] - MaxiCep
Sayacı arttırmadan root yapma yöntemleri:
~~S6~~
Galaxy S6 - Samsung GALAXY S6 Sayacı Arttırmadan Root Yapımı [[HIZLI VE BASİT KURULUM]] - MaxiCep
~~S6 EDGE~~
Galaxy S6 Edge - Samsung GALAXY S6 EDGE Sayacı Arttırmadan Root Yapımı - MaxiCep
Arkadaşlar google now hizmetini devre dışı bırakın telefonun şarjı 36 saate kadar uzayabiliyormuş.
Zaten s6 larda var bu cevapla diyince acmadan da cevapliyoruzYeni Android sürümü Android M de bildirim çubuğundan mesajı okuyup, aşağı çekip cevap yazabilecekmişiz.
Usta bak bu hosuma gitti kilifmidir sticker mi ?Günaydın saygıdeğer forum üyeleri
Aynen orjinal siyah üzerine fincandan ve tavandaki spotlardan yansıma olmus gibi duruyorDaha çok cam malzemenin yansıması gibi geldi bana![]()

Malesef yok kardeşim kimse bulamıyor :/Arkadaşlar rehber ayarları kısmında önceki android sürümlerde sadece telefon nosu olan kişileri göster vardı bunda göremedim acaba yok mu ben mi bulamiyorum
Touchwızde Uygulama menüsünde böyle bir ayar olduğunu hiç görmedim.Arkadaşlar benim de bir sorum olacak ; uygulamalar sayfalarını açtığım zaman son sayfaya gelince ilk sayfaya dönmüyor S5 de bu olay oluyordu S6 da ayarlarını bulamadım bilen var mı acaba ?? Bir haftadır bunu arıyorum bulamadım :S Uygulamalarda son sayfaya gelince geri geri kaydırmam gerekiyor tekrar :/ Siz de de aynı mı acaba??
Yorumunuz için teşekkürler , keşke bunun ayarı olsa idi ,Touchwızde Uygulama menüsünde böyle bir ayar olduğunu hiç görmedim.
S6 dada mevcut görünmüyor.
Yorumunuz için teşekkürler , keşke bunun ayarı olsa idi ,
iyice iphone Standartlarında bir samsung aldığımı düşünmeye başladım her şeyi kısıtlı gibi