hikmet366
Üye
Ekranda kötü kırıldı he içim gitti![]()

Ekranda kötü kırıldı he içim gitti![]()

Videodaki teldedemi Galaxy s6 yazıyor ?Bizim telefonların arkasında ndn galaxy s6 diye yazmış videolar daki telefonların arkasinda galaxy s6 yazio hep

Telefon nun arkasında galaxy s6 yazio benimkinde yazmioVideodaki teldedemi Galaxy s6 yazıyor ?
Ne soruyorsun anlamadım![]()
Telefon nun arkasında galaxy s6 yazio benimkinde yazmio
Neden acabaBendede yazmıyor.
Neden acaba

Nerden bulcaz o yaziyiBelki kendileri yazıyı yapıştırmış olabilir
Google görsellerde baktım s6 yazan göremedim.
Mesela bunun gibi olabilir ama hazır arabalara yapışkan üzerinde yapıyorlar onun gibide olabilir araştırmak lazımNerden bulcaz o yaziyi
Ram ile uygulama yükleme arasında nasıl bir bağ kurdun?41 tane uygulama +oyun var
Eski telefonumda 1.5 ram olmasına rağmen 100 tane oyun uygulama vardi
Ses çıkışını kapatınca sesin gelmemesi anormal bi durum servis yolu gozukmus gibiBirde haparlor kısmını elleyince ses gidio oyun oynarken hiç güzel olmuyor

Bilmem böyle düşünmedim eski telefonda snapdragon 400 vardı 1.2 ghz 4 çekirdekRam ile uygulama yükleme arasında nasıl bir bağ kurdun?
Önceki kasalar plastik olduğu için sıcaklığı alamıyorsun şimdiki metal olduğu için ısıyı eline iletiyor.
Haparlor isterse son ses olsun çıkış delileri varya parmam orayı kapatsın ses kasa nin içinde çalıp ses dışarı cikmioSes çıkışını kapatınca sesin gelmemesi anormal bi durum servis yolu gozukmus gibi![]()
Biri ios biri Android bence karşılaştırma yapmak saçma. Adamlar 1gb ram kullanıyor biz 3gb ve aynı hizmeti veriyor cihaz. Demekki seçim meselesi ya ios kullanacan yada Android, illede karşılaştırma yapacaksak ios daha stabil çıkacaktır.Onu bunu bilmemde S6 kullananlar iPhone'a geçince aynı şeylerden şikayet etmiyorsa o işte bir iş var tipatip aynı denebilecek tasarım zaten![]()

Yazılım manasında demedim. Fiziksel görünüm.Biri ios biri Android bence karşılaştırma yapmak saçma. Adamlar 1gb ram kullanıyor biz 3gb ve aynı hizmeti veriyor cihaz. Demekki seçim meselesi ya ios kullanacan yada Android, illede karşılaştırma yapacaksak ios daha stabil çıkacaktır.
Mesela ben normal şartlarda ios seçerim ama Android kullanmak işime geliyor![]()