SeniGördüm
Üye
Doğru ama IOS %100 verimli ise Wp %120 verimli falan mı oluyor
- - - Eklendi - - -
Her şey donanım değildir...Bu tarz karşılaştırma siteleri sadece aynı sisteme sahip telefonları karşılaştırırken işe yarar.IOS ve Android'in stabilliği bir mi...
- - - Eklendi - - -
Her şey donanım değildir...Bu tarz karşılaştırma siteleri sadece aynı sisteme sahip telefonları karşılaştırırken işe yarar.IOS ve Android'in stabilliği bir mi...
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Onu bilemeyeceğim ama %97 verim iOS.. iOS dan sonra Symbian
Onu bilemeyeceğim ama %97 verim iOS.. iOS dan sonra Symbian
Bu bilimsel veri ama
%97 neden başka bir rakam değil
ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil.
Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir
Bu kadar gözü kara olma Ömer. Onun da iyi yanları var. Gün gelir iyileşir , o zaman haksız konuma düşersin. Zaten en iyisi sistem diye birşey yok zevk ve ihtiyaçlar var.
Bu bilimsel veri amaBulabilirsin bunu
ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil
Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir
Dün kemal abim söylemişti bana da
Cidden mi ? Vay be bilmiyordum bunu bak.
Gerçekten çok doğru bir yazı olmuş Fatih
Bunu yazdın ya bir şey demiyorum artık..Peki sana soruyorum madem en çok satan Android tamam bu kesin.
1- Bana Android telefonlarını say ve sonra düşün bakalın neden en çok satıyormuş.
2- iOS sistemlileri say
3- En çok kazanan şirketi söyle
Bunu yazdın ya bir şey demiyorum artık..Peki sana soruyorum madem en çok satan Android tamam bu kesin.
1- Bana Android telefonlarını say ve sonra düşün bakalın neden en çok satıyormuş.
2- iOS sistemlileri say
Ondan bahsetmiyorum rom yuklemek uygulama gelistirmek falan ios uygulama gelistirmek icin 99 dolar oduyosun tam bi soygun .
Şu özgürlük olayına çok takıyorsunuz.Android alıp MeeGo'lu telefon almış gibi özgür mü oluyorlar sanki.IOS'ta da yap JB'ni Android kadar özgürsün.Kapalı kutu olayı sıradan kullanıcılar için ki onlar için Android'te kapalı kutudan farksız olur.
2- iOS sistemlileri say
Dün kemal abim söylemişti bana daSağolsun bunları açıkladı..Konumuz kamera konusu idi ben de Xperia S ile 4s kamera karşılaştırmasında tartışmıştım nacizane biri ile onu sormuştum ama ben haklıymışım Sistemler de kamerayı etkiliyor.Özellikle sistemden aldığın verim..Chipset yeterliliği gibi..Android %60 bu düşündürücü tabii JB ile neler değişecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?