Samsung galaxy s3 mü yoksa İphone 4s mi?

- - - Eklendi - - -

15097

Üye

ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil. hantal symbian cılara sesleniom androide geçin böyle bişey görmedim diyeceksiniz.

Bu kadar gözü kara olma Ömer. Onun da iyi yanları var. Gün gelir iyileşir , o zaman haksız konuma düşersin. Zaten en iyisi sistem diye birşey yok zevk ve ihtiyaçlar var.
Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir

Tepkiler: Türe

MasteLaa

Üye
ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil

Bunu yazdın ya bir şey demiyorum artık..Peki sana soruyorum madem en çok satan Android tamam bu kesin.

1- Bana Android telefonlarını say ve sonra düşün bakalın neden en çok satıyormuş.
2- iOS sistemlileri say
3- En çok kazanan şirketi söyle

Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir

Şu özgürlük olayına çok takıyorsunuz.Android alıp MeeGo'lu telefon almış gibi özgür mü oluyorlar sanki.IOS'ta da yap JB'ni Android kadar özgürsün.Kapalı kutu olayı sıradan kullanıcılar için ki onlar için Android'te kapalı kutudan farksız olur.

MasteLaa

Üye

Cidden mi ? Vay be bilmiyordum bunu bak.
Dün kemal abim söylemişti bana da Sağolsun bunları açıkladı..Konumuz kamera konusu idi ben de Xperia S ile 4s kamera karşılaştırmasında tartışmıştım nacizane biri ile onu sormuştum ama ben haklıymışım Sistemler de kamerayı etkiliyor.Özellikle sistemden aldığın verim..Chipset yeterliliği gibi..Android %60 bu düşündürücü tabii JB ile neler değişecek bilmiyorum

Tepkiler: kullanıcıadları

15097

Üye
Gerçekten çok doğru bir yazı olmuş Fatih

Türe

Üye

Kardoya gell

Ondan bahsetmiyorum rom yuklemek uygulama gelistirmek falan ios uygulama gelistirmek icin 99 dolar oduyosun tam bi soygun .

Zaten olay çok satılmak değil.Çin malı bir spor ayakkabı adidastan, Nike'dan çok satıyor diyelim.Onlar kadar çok para kazanabiliyor mu ? Ticari şirketler bunlar ne kadar sattığı değil ne kadar kazandığı başarısını ölçer.

Türe

Üye

Kardo sistem performansı etkilediğine göre benim S2 ' nin neden kötü çektiği belli oldu !

Tepkiler: kullanıcıadları