Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Evet arka planda başka oyunlar çalışınca doğal olarak bazen kasma oluşabiliyor. Modern Combat 4 ve Gangstar Rio dışında diğer oyunlarda hiçbir kasma göremedim :)

rodinatr

rodinatr

Üye
Cok mukemmel bir telefon bencede.. alali 3 hafta oldu herseyi yapabiliyorum hatta bedava lig tv bile izledim kasmpasa gs macini.. o kadar net gostermesede yinede maci iyi izledim.. iyiki almisim

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Cok mukemmel bir telefon bencede.. alali 3 hafta oldu herseyi yapabiliyorum hatta bedava lig tv bile izledim kasmpasa gs macini.. o kadar net gostermesede yinede maci iyi izledim.. iyiki almisim

Bence de gayet kullanışlı ve mükemmel bir telefon :)

cemal344

Üye
Telefona root atmak gerçekten basit.. ve ben telefondaki herşeyin silinmesini beklerken içerisindeki hiçbirşey silinmeden rootlanması da güzel.. Bu arada uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor..

ROOT ATMAK
Öncelikle linkteki rom'u indirin.. : http: // ww w. 4shared .com/zip/mr9lQ3em/I8190XXALJL_I8190OXXALJ8_BTUro.html
Odin 3'ü indirin.. : http: // ww w. sendspace .com/file/y2msfo
(Linkteki boşlukları silin..)

İşleme başlamadan önce data kablosunu pc’nizin usb girişine takın. Telefona ise takmayın.
  1. Öncelikle cihazı kapatın
  2. Telefonu download mode dediğimiz mod’da açmak için; Power (açma kapama tuşu) + Home (telefonunuzun önündeki diktörtgen tuş) + Ses kısma tuşuna aynı anda basın ve download mode ekranı gelene dek basılı tutun.
  3. Download mod ekranı geldikten sonra ses yükseltme tuşuna basarak işlemin devam etmesini sağlayın
  4. Telefonunuzun data kablosunu artık takabilirsiniz.
  5. Bilgisayarınıza indirdiğiniz Odin programını açın ve programın PDA kısmını işaretleyin.
  6. İndirdiğiniz dosyayı Odin programından PDA'ya tıklayın ve seçin. Sol altta Added yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
  7. Start buttonuna basın
  8. Üst kısımdaki yeşil çubuk ilerleyecek ve rom yükleme işlemini gerçekleştirecektir. Yeşil çubuğun üstündeki kısımda PASS yazısını gördüğünüzde işlem bitmiştir.. Telefon kendisini otomatikmen başlatacaktır..

(NOT: Odin programındaki diğer ayarları değiştirmeyin..)
(NOT: Şarjınızın dolu olmasına dikkat edin herhangi bir sorun çıkabilir..)

Oyunları Hafıza Kartına Atmak

1. Oyunları hafıza kartına atmak için öncelikle GL to SD programına ihtiyacınız var...
  2. Programı yükledikten sonra istediğiniz oyunu yükleyin ve programdan menü tuşuna basarak move data seçeneğiyle oyununuzu seçip hafıza kartına taşıyın.
  3. Hafıza kartındaki oyununuzu açmak için mount, telefondakini açmak için ise unmount seçili olmalıdır..

Biraz kurcalarsanız öğrenirsiniz zor değil..

Merhaba ben dediğiniz gibi rootlamayı yaptım hiçbir sorun çıkmadı ancak hala uygulamaları sd karta taşıyamıyorum acaba hata nerde kiese bağlanınca kiesle güncelleme yapamazsınız diyor ama benim root yapma sebebim sd karta uygulamaları taşımaktı olmadı.

majes2008

Üye
Heroes of Order & Chaos
Brothers In Arms® 2 Free+
Arkadaşlar bu iki oyunu S3 mini ye
yüklenmiyor. Cihazınız bu sürümle uyumlu
değil diyor.
Bu sorunu nasıl hallederim bilginiz varsa
yardımcı olurmusunuz

eflatun265

Üye
bende cihazı yeni aldım ama zaten flash gerekmiyor bütün sitekerden video açıyor zaten ve 4s den daha güzel bence

majes2008

Üye
Arkadaşlar bu flash desteğini nasıl hallederim film vesayire şeyler izleyemiyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Sitede mevcut flsah player yükledikten sonra bir kez internet bağlantısı ile ayar sayfasına git tamamdır flashplayer in üzerine tıklayarak

lionmann

Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Samsung galaxy s3 mini benim ilk akıllı telefonum. Fakat şarjla ilgili bir sorunum var. Bu konunun birinci sayfasında, şarjın normal kullanımda 2 güne yakın gideceğini söylüyor. Fakat herşey kapalıyken (wi-fi, 3G, GPS, bluetooth) ve güç tasarrufu modundayken bile şarj çabuk düşüyor. Örneğin gece yatıyorum, sabaha kadar 7 saatlik sürede şarj %20 azalmış oluyor. Telefonu hiç kullanmayıp sadece açık bıraksam, sadece 35-40 saat gidecek. Arka plandaki bütün uygulamaları, kapatmış olduğum halde. Şarjın büyük bir kısmını da Android OS nin götürdüğünü görüyorum sürekli (%30 falan, altını çiziyorum normal kullanımda).

Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

abkurt

Üye
bazı oyunları yüklüyorum ama oyuna bağlanmadan atıyor yardımcı olabilirmisiniz.

eflatun265

Üye
s3 mini :ben cihazı alalı iki gün oldu sarzı yüzde ellide daha flas player sorunuylada hiç kerşılaşmadım daha

uguro

uguro

Üye
yeni galaxy s3 mini aldım.navigasyon programı yüklemek istiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Dostum Bu Konuyu incele ben bu programı kurdum kendim en güncel haritayı konunun sonunda Link atıcam yüklemende sıkıntı olursa bana yaz yardımcı olurum:oke:

http://www.maxicep.com/android-gps-...-turkiye-2012-03-haritasi-android-715263.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Garanti Götürmeyen Root İşlemi varmı yada Root yaptıktan Sonra tekrar eski Orjinal sürümlü Rom u yüklesek ne olur?

- - - Eklendi - - -

Root'dan sonra tekrar sorunsuz garantiye sokabiliyorsak Root yapmak daha mantıklı
Arkadaşlar anlıyorsanız bu işlerden birkaç sorum olacak.

*Şimdi mesela Endonezya veya Vietnam Android 4.1.2 güncellemesini S3 Mini'ye yükledim. Mesela içinde Türkçe dil desteği yok. Beğenmediysem Android 4.1.2'yi sonrasında tekrardan Android 4.1.1'e Downgrade (Versiyon Düşürme) yapabilir miyim?

*Endonezya veya Vietnam güncellemesinde Türkçe dil mevcut mu?

*Android 4.1.1'i rootlu bir şekilde Rus veya başka bir ülkenin Rom'unu yükledim S3 Mini'ye. Ardından garantiye göndermem gerekti mesela. Telefona tekrar Türkiye'nin 4.1.1 versiyonunu Rom olarak attım. Sonrasında TringleAway telefonun Sayacını sıfırlayabiliyor muyuz? Şu sayaç konusuna taktım bende Bu sayacı sıfırlayınca zaten Rom veya Root atılmamış gibi gözüküyor sanırım. O zaman tekrar garantiye giriyor mu?

*Rootlu bir versiyondan tekrar Türkiye'nin rootsuz rom'una çektim telefonu mesela. Tüm özellikler, sürümler, uygulamalar filan telefonu ilk aldığım günkü haline dönüyor mu?

Sorularım ben ve bir çok arkadaşımın kafa karışıklığını giderecektir diye düşünüyorum. Bu konuda uzman ve deneyimli kişilerin cevap vermesi çok daha mantıklı olacaktır.

Teşekkürler...

Bu Soruların Cevaplarını Bende Arıyorum Sorular :oke: UP UP UP

uguro

uguro

Üye
Soruların Bir kısmının cevaplarını buldum :D

*Şimdi mesela Endonezya veya Vietnam Android 4.1.2 güncellemesini S3 Mini'ye yükledim. Mesela içinde Türkçe dil desteği yok. Beğenmediysem Android 4.1.2'yi sonrasında tekrardan Android 4.1.1'e Downgrade (Versiyon Düşürme) yapabilir miyim?

Evet yapılabiliniyor
:oke:

*Endonezya veya Vietnam güncellemesinde Türkçe dil mevcut mu?

Evet mevcut ancak Polonya güncellemesini tercih edin
:oke:

Android 4.1.1'i rootlu bir şekilde Rus veya başka bir ülkenin Rom'unu yükledim S3 Mini'ye. Ardından garantiye göndermem gerekti mesela. Telefona tekrar Türkiye'nin 4.1.1 versiyonunu Rom olarak attım. Sonrasında TringleAway telefonun Sayacını sıfırlayabiliyor muyuz? Şu sayaç konusuna taktım bende Bu sayacı sıfırlayınca zaten Rom veya Root atılmamış gibi gözüküyor sanırım. O zaman tekrar garantiye giriyor mu?

Bu konuda kesin bir bilgim yok malesef ama Orjinal kies rom unu yükledikten sonra garantide problem çıkmaz diye düşünüyorum ...

Rootlu bir versiyondan tekrar Türkiye'nin rootsuz rom'una çektim telefonu mesela. Tüm özellikler, sürümler, uygulamalar filan telefonu ilk aldığım günkü haline dönüyor mu?

Evet Tekrardan dönüyor problem yok .

ancak garanti konusunda benimde çelişkilerim var ama root ta şart Rom için ülkemizde çıkmasın beklemek en iyisi ama root şart... O konuyuda araştırıyorum
:oke: Umarım garanti dostu rootlar çıkacaktır ileride ....

ali_bilgin

Üye
flash desteği için özellikle teşekkür ederim

nsren

nsren

Üye
arkadaslar c6 01 sattım s3 mini aldım hiç memenun degilim.bu telin kendi orjinal ozellikleri beni tatmin etmedi.bu root hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak neler degisiyo sarza etkisi olurmu

:-) sen beni güldürdün allahta seni Güldürsün :-) hadi symbian ile Android arasındaki farkı sırf beni güldürdün diye yok sayalım. Neyinden memnun değilsin mesela. Dokunmatik daha mı kötü. Telefon daha mı yavaş. Ekran daha mı küçük. Donanım daha mı yetersiz. Kendi özelliklerini sevmedim diyorsun. Allah aşkına symbian telefonun arayuzunu değiştirmek için yeniden yazılım yüklüyorsun, ama bu telefonda sadece Launcher değiştirmek yeterli. Telefonu tekrar kontrol et gerçekten s3 mini mi? Şimdi s3 mini den daha üstün bir telefon kullanıp ta bu telefona geçiş yapan hadi haklı sebepleri var diye anlarım. Ama c6 01 den geçip te bu telefonu beğenmedim demek ya art niyetli olduğunu gösterir ya da s3 mini almadığını. Insanlar bu konulara bakarak fikir sahibi olmaya çalışıyor bu göz ardı etmeyin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: nato41 ve ordoseclorum

Üst Alt