Cok mukemmel bir telefon bencede.. alali 3 hafta oldu herseyi yapabiliyorum hatta bedava lig tv bile izledim kasmpasa gs macini.. o kadar net gostermesede yinede maci iyi izledim.. iyiki almisim

Ekrandaki koruyucuyuda cikarttim muthis bi ekrani var.. zaten cizilmeye dayankliymisBence de gayet kullanışlı ve mükemmel bir telefon![]()
Ekrandaki koruyucuyuda cikarttim muthis bi ekrani var.. zaten cizilmeye dayankliymis
Evet Gorilla Glass cam teknolojisi kullanılıyor.

Evet hocam.. bide evw wifi taktirdim benden iyisi yok hehe![]()
Bende alacağım kablosuz modem rahata ereceğim
Telefona root atmak gerçekten basit.. ve ben telefondaki herşeyin silinmesini beklerken içerisindeki hiçbirşey silinmeden rootlanması da güzel.. Bu arada uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor..
Öncelikle linkteki rom'u indirin.. : http: // ww w. 4shared .com/zip/mr9lQ3em/I8190XXALJL_I8190OXXALJ8_BTUro.html
ROOT ATMAK
Odin 3'ü indirin.. : http: // ww w. sendspace .com/file/y2msfo
(Linkteki boşlukları silin..)
İşleme başlamadan önce data kablosunu pc’nizin usb girişine takın. Telefona ise takmayın.
- Öncelikle cihazı kapatın
- Telefonu download mode dediğimiz mod’da açmak için; Power (açma kapama tuşu) + Home (telefonunuzun önündeki diktörtgen tuş) + Ses kısma tuşuna aynı anda basın ve download mode ekranı gelene dek basılı tutun.
- Download mod ekranı geldikten sonra ses yükseltme tuşuna basarak işlemin devam etmesini sağlayın
- Telefonunuzun data kablosunu artık takabilirsiniz.
- Bilgisayarınıza indirdiğiniz Odin programını açın ve programın PDA kısmını işaretleyin.
- İndirdiğiniz dosyayı Odin programından PDA'ya tıklayın ve seçin. Sol altta Added yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
- Start buttonuna basın
- Üst kısımdaki yeşil çubuk ilerleyecek ve rom yükleme işlemini gerçekleştirecektir. Yeşil çubuğun üstündeki kısımda PASS yazısını gördüğünüzde işlem bitmiştir.. Telefon kendisini otomatikmen başlatacaktır..
(NOT: Odin programındaki diğer ayarları değiştirmeyin..)
(NOT: Şarjınızın dolu olmasına dikkat edin herhangi bir sorun çıkabilir..)
Oyunları Hafıza Kartına Atmak
- Oyunları hafıza kartına atmak için öncelikle GL to SD programına ihtiyacınız var...
- Programı yükledikten sonra istediğiniz oyunu yükleyin ve programdan menü tuşuna basarak move data seçeneğiyle oyununuzu seçip hafıza kartına taşıyın.
- Hafıza kartındaki oyununuzu açmak için mount, telefondakini açmak için ise unmount seçili olmalıdır..
Biraz kurcalarsanız öğrenirsiniz zor değil..
yeni galaxy s3 mini aldım.navigasyon programı yüklemek istiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Root'dan sonra tekrar sorunsuz garantiye sokabiliyorsak Root yapmak daha mantıklı
Arkadaşlar anlıyorsanız bu işlerden birkaç sorum olacak.
*Şimdi mesela Endonezya veya Vietnam Android 4.1.2 güncellemesini S3 Mini'ye yükledim. Mesela içinde Türkçe dil desteği yok. Beğenmediysem Android 4.1.2'yi sonrasında tekrardan Android 4.1.1'e Downgrade (Versiyon Düşürme) yapabilir miyim?
*Endonezya veya Vietnam güncellemesinde Türkçe dil mevcut mu?
*Android 4.1.1'i rootlu bir şekilde Rus veya başka bir ülkenin Rom'unu yükledim S3 Mini'ye. Ardından garantiye göndermem gerekti mesela. Telefona tekrar Türkiye'nin 4.1.1 versiyonunu Rom olarak attım. Sonrasında TringleAwayLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelefonun Sayacını sıfırlayabiliyor muyuz? Şu sayaç konusuna taktım bende Bu sayacı sıfırlayınca zaten Rom veya Root atılmamış gibi gözüküyor sanırım. O zaman tekrar garantiye giriyor mu?
*Rootlu bir versiyondan tekrar Türkiye'nin rootsuz rom'una çektim telefonu mesela. Tüm özellikler, sürümler, uygulamalar filan telefonu ilk aldığım günkü haline dönüyor mu?
Sorularım ben ve bir çok arkadaşımın kafa karışıklığını giderecektir diye düşünüyorum. Bu konuda uzman ve deneyimli kişilerin cevap vermesi çok daha mantıklı olacaktır.
Teşekkürler...
UP UP UP

Umarım garanti dostu rootlar çıkacaktır ileride ....arkadaslar c6 01 sattım s3 mini aldım hiç memenun degilim.bu telin kendi orjinal ozellikleri beni tatmin etmedi.bu root hakkında bilgi veririmisiniz tam olarak neler degisiyo sarza etkisi olurmu