Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116

muratdrsm

Üye
SD Karta taşımayı yapamadım :) Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Gl to sd ile taşıyabilirsin ama root gerekliyacı__, post: 6471891, member: 2347987"]Biliyorum ama telefon rootsuz. Ve root hakkında fazla bilgim yok[/quote]
Twlefo
Biliyorum ama telefon rootsuz. Ve root hakkında fazla bilgim yok
root dosyasını indir sonra odin programını indir samsung driverini kur telefonu kapat açma kapama tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tut seçenekler geldiği zaman bir kez ses açma tusuna bas bilgisayara bağla pda bölümüne girip root dosyasını seç ardından(çok önemli) re partition işaretliyse KALDIR odin yanıtvermiyorsa bile bişey yapma düzelecektir pass dediği zaman kabloyu çekebilirsin
Root dosyası:

Odin:

Samsung driver:

Sta
Gl to sd ile taşıyabilirsin ama root gerekliyacı__, post: 6471891, member: 2347987"]Biliyorum ama telefon rootsuz. Ve root hakkında fazla bilgim yok
Twlefo

root dosyasını indir sonra odin programını indir samsung driverini kur telefonu kapat açma kapama tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tut seçenekler geldiği zaman bir kez ses açma tusuna bas bilgisayara bağla pda bölümüne girip root dosyasını seç ardından(çok önemli) re partition işaretliyse KALDIR odin yanıtvermiyorsa bile bişey yapma düzelecektir pass dediği zaman kabloyu çekebilirsin
Root dosyası:

Odin:

Samsung driver:

[/quote]
rPardon odinde starta bas

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Gl to sd ile taşıyabilirsin ama root gerekliyacı__, post: 6471891, member: 2347987"]Biliyorum ama telefon rootsuz. Ve root hakkında fazla bilgim yok
Twlefo

Root dosyası:

Odin:

Samsung driver:

Sta

Twlefo

Root dosyası:

Odin:

Samsung driver:

[/quote]
rPardon odinde starta bas[/quote]
Kardesim cok saol ama simdi dusunmuom telin orjinalli flan gider :) belki ilerde :D

muratdrsm

Üye
Peki ama root yapıp istediğin zaman da supersu ya girip ayarlardan rootu kaldırabilirsin

smh60

smh60

Üye
Aynen öyle

samyeli90

samyeli90

Üye
Ben bir şey soracağım ama telefonla mı alakalı bilmiyorum
Benim internet paketim var normalde evdeyken kapatıyorum wifi var çünkü ama dışarı çıktığımda açtığımda whatsup kullanamıyorum face ye falan giriyor telefonla mı alakalı acaba

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben bir şey soracağım ama telefonla mı alakalı bilmiyorum
Benim internet paketim var normalde evdeyken kapatıyorum wifi var çünkü ama dışarı çıktığımda açtığımda whatsup kullanamıyorum face ye falan giriyor telefonla mı alakalı acaba
Mobil verisini dalgınlık ile kapatmış olabilir misiniz acaba?
Birde wifi yi kapatın sadece mobil veri açık kalsın belki wifi bağlanmaya çalışıyordur o yüzden olabilir.
Başka da mantıklı bir açıklama aklıma gelmiyor.

samyeli90

samyeli90

Üye
Evdeyken wifi ye bağlı o zaman kullanabiliyorum dışarıda wifi olmadığı için mobil veriyi kullanıyorum ama whatsup mesajları gitmiyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Evdeyken wifi ye bağlı o zaman kullanabiliyorum dışarıda wifi olmadığı için mobil veriyi kullanıyorum ama whatsup mesajları gitmiyor
Whatsapp ile ilgilidir whatsapp'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin birde.

• Beğen
Tepkiler: samyeli90
samyeli90

samyeli90

Üye
teşekkürler deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
AHMED...

AHMED...

Üye
Arkadaşlar Symbian da ki gibi ekrana widget olarak konulan mobil veri sayacı varmı

53cc

53cc

Üye
Bildiğim kadarı ile yok :confused:

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
Arkadaşlar bu telefon hdmi kablosu alsak destekler mi

AHMED...

AHMED...

Üye
Demeyen veya bir fikri olan yokmu dostlar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Neyse root isini düsündügümde sizden yardim isterim :D

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
predator82

predator82

Üye
Merhabalar arkadaşlar, ben geçen gün telefonumu S3 mini hem root hem room yapınca adroid versiyonu 4.1.1 eski halini aldı, demek istediğim yeni adroid versiyonunu yüklemelimiyim ne ne gibi bir fark var fark ve performansta bir değişiklik olmuyor ise gerek yok herhalde?

emrh77

emrh77

Üye
arkadaşlar teelefonla mms atarken mms ağ tarafından desteklemiyor diye uyarı alıyorum bilen varmı

Samet.25

Merhabalar arkadaşlar, ben geçen gün telefonumu S3 mini hem root hem room yapınca adroid versiyonu 4.1.1 eski halini aldı, demek istediğim yeni adroid versiyonunu yüklemelimiyim ne ne gibi bir fark var fark ve performansta bir değişiklik olmuyor ise gerek yok herhalde?
Telefonu Güncel tutmanda yarar var hemde 4.1.2 daha performanslı 4.1.1 e göre

Üst Alt