Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
53cc

53cc

Üye
SamMobile de güncelleme yayınlanmış :)

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
ben yükledim bi değişiklik yok ya

illegal_hacker

illegal_hacker

Üye
kies ten güncelleme yaptım bugun dikkat ettimdeşarjım bıraz daha cabuk bıtmeye başladı sanırım :(:(:(

fbleecelal

Üye
Galaxy s3 mini (GT-I18190) için performansı yükselten bir custom rom var mı?

Teşekkürler.

emre3333

Üye
S3 mini wifi güçlendirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var

trafikci258

trafikci258

Üye
Beyler yokmu bu sorulara cvp verecek bir dostumuz??

The Expendables 3

The Expendables 3

Üye
Selam. Bende de s3 mini var geçen gün yazılım güncellemesi geldi . acaba kendim yapabilrmiyim yoksa bi telefoncuya felan mı versem android sürümüm şuan 4.1.2 . 4.2.2 olurmu

AHMED...

AHMED...

Üye
Olmuyor hocam yine 4.1.2 kalıyor artık ne içinse o güncelleme ben güncelledim gitti

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Stabilliği daha iyi oldu bende sizde fark etmedi mi?

AHMED...

AHMED...

Üye
Valla ne biliyim ben hiç bir değişiklik göremedim belki de telefon yeni aldığım içindir

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Onun için olabilir hocam. Benim hoşuma gitti vallahi bu güncelleme gelmeseydi şarjı çok kötüydü şimdi mesajlaşma internet arada bir oyun ile saat 8'den 10'a kadar dayanıyor telefon oda benim için yeterli. :ehe

majes2008

Üye
arkadaşlar bu gün 70 mb lik bi güncelleme geldi amam ne dişti anlamdım

AyyildizzzBusra

Üye
Benim telefonum s3 mini 4.1.2 yazılımında ancak kilit ekranına kısayol koyamıyorum ayarlarda ekran kilidi bölümünde kısayol seçeneği yok ayrıca facebook lock ticker seçeneğide yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen

The Expendables 3

The Expendables 3

Üye
arkadaşlar bu gün 70 mb lik bi güncelleme geldi amam ne dişti anlamdım
Bana da geldi o güncelleme fakat telefon fazla değişikliğe uğramadı samsung apss uygulamasının resmi değişti o kadar. ama telefon rahatladı gibi geliyo bana .

priv.boy

priv.boy

Üye
arkadaşlar yeni güncelleme nezaman gelicek bilgisi olan varmı acaba.

jaysean_

jaysean_

Üye
Merhaba bende s3 mini kullanıcısyım ve bugün telefonu rootlamayı planlıyorum. benim bir sorum olacak, bu root işleminden sonra telefonum otg desteğine sahip olacakmı. bilen varsa bilgi verebilirmitşk ederim..

tirisis07

tirisis07

Üye
telefonumda sadece facebook yükle ve çook kasıyor

AHMED...

AHMED...

Üye
Merhaba bende s3 mini kullanıcısyım ve bugün telefonu rootlamayı planlıyorum. benim bir sorum olacak, bu root işleminden sonra telefonum otg desteğine sahip olacakmı. bilen varsa bilgi verebilirmitşk ederim..
Otg desteği ne hocam

Üst Alt