Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
53cc

53cc

Üye
Garanti kapsamında servise götürmeniz daha iyi olur

selcukas

Üye
Arkadaslar s3mini siyah kullaniyorum fakat ses sorunu var arama yaptigimda katsi tarafa sesim hic gitmiyor bu yuzden ses kaydi bile yapamiyorum acil yardim lutfeb

53cc arkadasa katiliyorum

s3 mini

Üye
Karşıyım

kardeş gecmesi için tavsiyem üstüne bir bardak su iç

s3 mini

Üye
Benim sürüm amb 4 sizinki ne?

sane31

Üye
Telefona bilgisayarsiz root atabilirmiyiz

Baskentliia

Baskentliia

Üye
biz daha bu kulübe giremedık

atakubra

Üye
mrblar,bilgisi olan arkadaştan bir şey öğrenmek ıstıyorum.ben msj yazarken msj bıraz uzayınca yani 2.smsden sonra mms moduna gecıyor,bunu nasıl düzeltebiliyoruz?

selcukas

Üye
Telefon temiz sayilir 20 ay garantisi,var ama ithalatci garantili satsam ne kadara satabilirim???

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Merhabalar bu telefonu almayı düşünüyorum fakat hafıza hakkinda bilgim yok bir arkadaş kayıt yeri ve ram yerinden fotoğraf atabilir mi lütfen?

fatihistan

Üye
yeterli aktiflik sağlayamadığım için link paylaşamıyormuşum. o kadar ekran görüntüsü aldım, upload yaptım hee.

basscibasi

Üye
Arkadaslar benim telefonunda 'android OS' coksarj yiyor minimum % 30 larda hatta bazi donemlerde bununda cok üzerine cikiyor ve sarjim cok hizli bitiyor. Bildigim kadariyla % 6-7 civarlarinda kullanmasi gerekiyor. Bu sorunla karailasan ve cozum bulabilen bi arkadas yardimci olursa sevinirim. Iyi forumlar.

sinanallah

Üye
biri sanki Subway Surfers'da kasıyor demişti , bu doğrumu?
kardes böyle bişey söz konusu bile degil bu telefona olan düsmanlıgı anlamıyorum ben s3 mini kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim.

adnlburak33

Üye
Beyler ben s3 mini aldımda bataryanın yanında % kaç kaldıgını göstermiyor nerden yapacaz onu :

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Telefonu yeni aldım ama aklımda bir soru işareti kaldı :D root yapmamı tavsiye eder misiniz?

ishak388

ishak388

Üye
Teşekkürler gangstar vegası 0 kasma ile oynuyorum :D :pro: s3 mini harika :tşk: :yuru

kralveben

kralveben

Üye
arkadaşlar bend s3mini aldım ve whatsapp programını indirdim marketten ama numarayı dogrulama kısmını gecemedim internet baglantısı başarısız diyo normalde faceye markete ve google gezınebılıyorum tek baglantı sorunu whatsapp da birturlu beceremedım yardım edin lutfn...!☹

FeLonieS

FeLonieS

Üye
arkadaşlar bend s3mini aldım ve whatsapp programını indirdim marketten ama numarayı dogrulama kısmını gecemedim internet baglantısı başarısız diyo normalde faceye markete ve google gezınebılıyorum tek baglantı sorunu whatsapp da birturlu beceremedım yardım edin lutfn...!☹

Doğrulama yaparken sms kullanması gerekiyor hocam tekrar indirin deneyin bir de

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arkadaşalar S3mini için unroot lazım program link atarmısnız bide kısaca anlatrmısnız?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bu nasıl kulüp kimse yok mu :)

• Beğen
Tepkiler: smh60

Üst Alt