recovery moddan wipe cache diyince düzelebilir
herhangi bir sorun var mı dostum veya stabilite olarak filan bir sorun filan?Tavsiye ederim Temasek geliştirmiş Cyanogen ekibinden. Cm11 beta güncel gapps paketi Ile yapmış.
az önce denedim resmi cwm kullanın demesine rağmen yükledim (philz var) hata verdi yüklerken, laptop tamirden geldiğinde denerim artık teşekkürlerYazılım beta olmasına rağmen çok iyi. Stabilite olarak şu ana dek gözüme takılan birşey yok. Bir kaç ayar eksikliği dışında. Küçük bir video paylaşacağım
Allah belasını versin bu samsungun.telefona 4.3 güncellemesi geldi.yükledikten sonra telefonun şarj etme süresi 6 , 7 saate çıktı.ekran çok geç açılıyor.![]()
:
BEKLİCEN 1-2 HAFTA DÜZELTELİNE KADAR :d
sammobile resmi sitesine bak
millet facede isyanda.wifi-şarj-uygulama çökmesi yaşayan çok 
Resime bi bak kardes tlf unroot ettim cwm cart curt hwrsey yukledim sonra netten turkce indirip yukledim xella surumu bu ekran beni fitil etti kircam en sonunda tlf katili olucamSorun ne dostum

Yazılım beta olmasına rağmen çok iyi. Stabilite olarak şu ana dek gözüme takılan birşey yok. Bir kaç ayar eksikliği dışında. Küçük bir video paylaşacağım
k
kardeş nerden indircez onu link atabilirmisin yada duvarımda paylaşabilirmisin veya mail [email protected]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bide beğenmezsem 4.1.2 ye tekrar flaşlayıp geçebilirmiyim