Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
hahaha samsung ya seviyorum seni :D adamlar diyor ki kendimizi yazılım konusunda geliştirmeliyiz iyi değiliz diyor. siz de custom rom atmayı öğrenin arkadaşlar bırakın stok romu ne gereği var

Suyaka

Suyaka

Üye
Mad, buralarda mısın naptın 4.4 kurdun mu?

Suyaka

Suyaka

Üye
Samsung, 4.3 güncellenmesini S3 için resmi olarak durdurmuş olabilir. Manüel yollarla yükleyenler problemlerin farkındadır. Kilit ekranı ve şarj süresi muazzam kötü. Bekleyenlere duyrulur. Daha da gecikecek gibi.

Son düzenleme:
monteboy

monteboy

Üye
bu yüzden beklemeyin, customa yönelin

Suyaka

Suyaka

Üye
Şu an 4.4 kullanıyorum custom harika.

Suyaka

Suyaka

Üye
Tavsiye ederim Temasek geliştirmiş Cyanogen ekibinden. Cm11 beta güncel gapps paketi Ile yapmış.

monteboy

monteboy

Üye
Tavsiye ederim Temasek geliştirmiş Cyanogen ekibinden. Cm11 beta güncel gapps paketi Ile yapmış.
herhangi bir sorun var mı dostum veya stabilite olarak filan bir sorun filan?

Suyaka

Suyaka

Üye
Yazılım beta olmasına rağmen çok iyi. Stabilite olarak şu ana dek gözüme takılan birşey yok. Bir kaç ayar eksikliği dışında. Küçük bir video paylaşacağım

monteboy

monteboy

Üye
Yazılım beta olmasına rağmen çok iyi. Stabilite olarak şu ana dek gözüme takılan birşey yok. Bir kaç ayar eksikliği dışında. Küçük bir video paylaşacağım
az önce denedim resmi cwm kullanın demesine rağmen yükledim (philz var) hata verdi yüklerken, laptop tamirden geldiğinde denerim artık teşekkürler

drfuchez

drfuchez

Üye
Benim sorunumu hala cozemedik

Suyaka

Suyaka

Üye
Sorun ne dostum

53 rizeli

53 rizeli

Üye
Allah belasını versin bu samsungun.telefona 4.3 güncellemesi geldi.yükledikten sonra telefonun şarj etme süresi 6 , 7 saate çıktı.ekran çok geç açılıyor.:vur:vur

BornToKill

BornToKill

Üye

Link vermek yasakmı bilmiyorum ama haberlere çıkmış 4.3 güncelleme sorunu

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUNUZA 4.3 GÜNCELLEMESİNİ İNDİRMEYİN.WİFİ SORUNU - DONMA&KİTLENME SORUNU-UYGULAMA ÇÖKMESİ GİBİ SORUNLAR YAŞARSINIZ.BEN TAM ISVICRE SURUMUNU INDIRCEKTIM MAXICEPTEKI HABERI GORUNCE VAZGECTIM...4.3 YÜKLERSENİZ GERİYE DÖNÜŞ YOK...YANİ 4.1.2 DÖNERSENİZ SAĞLIKLI OLMAYABİLİR /TELDEN TELE DEĞİŞİYOR..

1-2 HAFTA DAHA BEKLEYİN YAZMIS SAMMOBİLE RESMİ SİTEDE.
Allah belasını versin bu samsungun.telefona 4.3 güncellemesi geldi.yükledikten sonra telefonun şarj etme süresi 6 , 7 saate çıktı.ekran çok geç açılıyor.:vur:vur

:D :D :D: :D BEKLİCEN 1-2 HAFTA DÜZELTELİNE KADAR :d :D sammobile resmi sitesine bak :D millet facede isyanda.wifi-şarj-uygulama çökmesi yaşayan çok :D

drfuchez

drfuchez

Üye
Resime bi bak kardes tlf unroot ettim cwm cart curt hwrsey yukledim sonra netten turkce indirip yukledim xella surumu bu ekran beni fitil etti kircam en sonunda tlf katili olucam :)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
k

kardeş nerden indircez onu link atabilirmisin yada duvarımda paylaşabilirmisin veya mail [email protected]

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar, cihazınızı 4.3 e yükseltmeyin. Geri dönüşte IMEI kaybı yaşarsınız. Ben 4 ülkenin resmi 4.3 sürümünü denedim. Hepsi aynı sorun. Bekleyin ya da custom rom yükleyin. Benden uyarması, arıza patch falan sorunu çözmüyor.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye

Üst Alt