Recovery mode girin wipe factory data yi secip acilan yeni bolumden yes all data secin sonra tekrar ana menuden wipe cache partition secin tekrar reboot edin yine acilmazsa 3 parcali rom ve pit dosyasi bulup firmware flashlamaniz gerekecekhmm eksik bazı işlemler yapıyorum o zman wipalardan kastınız nedir bilmiyorum o işlem neyse onu yapmadım kiesten nasıl döndürülüyo orjinal haline rootluyken biraz bilgilendirirseniz öyle deniyim bide
Romanya ve Yunanistan a geldi. Yakındır sabredinNerde kaldi bu 4.3 yaas
Yazılarının hepsi var zaten rootsuz ise otayi bekleyin arkadaşla rBeyleeerr bii bakın Derim ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon almanyadan geldıgı ıcın almanyanın stock 4.0.4 unu ındırıp odınle kurdum yıne aynı sekılde samsung yazısında kapanıp acılıyodu senın dedıgın gıbı wipeleri sıfırladım sorunum duzeldu 4.1.2 ye kadar 3-4 kez telefon kendini otomatik güncelledi saolasın şimdi son sıkıntım kaldı s3 için 4.3 ne zamann gelioRecovery mode girin wipe factory data yi secip acilan yeni bolumden yes all data secin sonra tekrar ana menuden wipe cache partition secin tekrar reboot edin yine acilmazsa 3 parcali rom ve pit dosyasi bulup firmware flashlamaniz gerekecek

Hangi b ulke yazilimi istiyorsun irlanda 4.3 yayinlanditelefon almanyadan geldıgı ıcın almanyanın stock 4.0.4 unu ındırıp odınle kurdum yıne aynı sekılde samsung yazısında kapanıp acılıyodu senın dedıgın gıbı wipeleri sıfırladım sorunum duzeldu 4.1.2 ye kadar 3-4 kez telefon kendini otomatik güncelledi saolasın şimdi son sıkıntım kaldı s3 için 4.3 ne zamann gelio![]()
Tr destegi var ama fazla bilginiz yoksa ugrasmayinonu yuklesem calisirmi acaba turkce dil varmi ki onda neyse ben ellemem bidaha kendi güncellesin 2 gun ugrastim roottan cikarip rom atana kadar![]()
Yazılarının hepsi var zaten rootsuz ise otayi bekleyin arkadaşla r
Selamün aleykum arkadaşlar bir sorum daha var ancak BU KONU HAKKINDA KESİN BİLGİSİ OLAN bir arkadaş cevaplasın çünkü telefon işi şakaya makaya gelmez..ciddi bir iştir..
arkadaşlar şimdi sağ fotoda gördüğünüz tel benim s3.soldaki foto ise sammobile /firmware / check firmware den arattığım s3 için çıkan son rom ... telefonum rootlu orjinal haline dönmesini istiyorum. 4.3 yüklicem yakında o yüzden. flaşladıktan sonra supersu uygulaması kalcak zaten ona gırınce root kaldır dıcem root kalkcak onda sıkıntı yok .. sıkıntı ve en çok korktuğum şey imei nin uçması ? fotoya bakıp yorumlarmısınz ben hiç stock custom rom fılan anlamam.
4.3 bana nasıl geldi kimseye gelmediyse.![]()