Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

molla409

molla409

Üye
Aynı sorun bendede oldu farklı bi rom yüklemen gerekiyor wipe felan yapınca düzelmiyor arkadaşım

serhataqin

serhataqin

Üye
hmm eksik bazı işlemler yapıyorum o zman wipalardan kastınız nedir bilmiyorum o işlem neyse onu yapmadım kiesten nasıl döndürülüyo orjinal haline rootluyken biraz bilgilendirirseniz öyle deniyim bide

s.ileli

s.ileli

Üye
hmm eksik bazı işlemler yapıyorum o zman wipalardan kastınız nedir bilmiyorum o işlem neyse onu yapmadım kiesten nasıl döndürülüyo orjinal haline rootluyken biraz bilgilendirirseniz öyle deniyim bide
Recovery mode girin wipe factory data yi secip acilan yeni bolumden yes all data secin sonra tekrar ana menuden wipe cache partition secin tekrar reboot edin yine acilmazsa 3 parcali rom ve pit dosyasi bulup firmware flashlamaniz gerekecek

• Beğen
Tepkiler: serhataqin
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Beyleeerr bii bakın Derim ...

serhataqin

serhataqin

Üye
Recovery mode girin wipe factory data yi secip acilan yeni bolumden yes all data secin sonra tekrar ana menuden wipe cache partition secin tekrar reboot edin yine acilmazsa 3 parcali rom ve pit dosyasi bulup firmware flashlamaniz gerekecek
telefon almanyadan geldıgı ıcın almanyanın stock 4.0.4 unu ındırıp odınle kurdum yıne aynı sekılde samsung yazısında kapanıp acılıyodu senın dedıgın gıbı wipeleri sıfırladım sorunum duzeldu 4.1.2 ye kadar 3-4 kez telefon kendini otomatik güncelledi saolasın şimdi son sıkıntım kaldı s3 için 4.3 ne zamann gelio :D

s.ileli

s.ileli

Üye
telefon almanyadan geldıgı ıcın almanyanın stock 4.0.4 unu ındırıp odınle kurdum yıne aynı sekılde samsung yazısında kapanıp acılıyodu senın dedıgın gıbı wipeleri sıfırladım sorunum duzeldu 4.1.2 ye kadar 3-4 kez telefon kendini otomatik güncelledi saolasın şimdi son sıkıntım kaldı s3 için 4.3 ne zamann gelio :D
Hangi b ulke yazilimi istiyorsun irlanda 4.3 yayinlandi

serhataqin

serhataqin

Üye
onu yuklesem calisirmi acaba turkce dil varmi ki onda neyse ben ellemem bidaha kendi güncellesin 2 gun ugrastim roottan cikarip rom atana kadar :D

s.ileli

s.ileli

Üye
onu yuklesem calisirmi acaba turkce dil varmi ki onda neyse ben ellemem bidaha kendi güncellesin 2 gun ugrastim roottan cikarip rom atana kadar :D
Tr destegi var ama fazla bilginiz yoksa ugrasmayin

AyhanBoz1

Üye
ben memnunum gayet gerçekten hızlı

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Yazılarının hepsi var zaten rootsuz ise otayi bekleyin arkadaşla r

daha sammobile nin sitesinde resmi türkiye romu yok
Selamün aleykum arkadaşlar bir sorum daha var ancak BU KONU HAKKINDA KESİN BİLGİSİ OLAN bir arkadaş cevaplasın çünkü telefon işi şakaya makaya gelmez..ciddi bir iştir..

arkadaşlar şimdi sağ fotoda gördüğünüz tel benim s3.soldaki foto ise sammobile /firmware / check firmware den arattığım s3 için çıkan son rom ... telefonum rootlu orjinal haline dönmesini istiyorum. 4.3 yüklicem yakında o yüzden. flaşladıktan sonra supersu uygulaması kalcak zaten ona gırınce root kaldır dıcem root kalkcak onda sıkıntı yok .. sıkıntı ve en çok korktuğum şey imei nin uçması ? fotoya bakıp yorumlarmısınz ben hiç stock custom rom fılan anlamam.

arkadaşlar yok mu hiç yardımcı olabilcek?

muslumreis

muslumreis

Üye
Android 4.3 sürümünü Amerika ve İrlanda'da hizmete sunmuşlar, yakın zamanda Türkiye'de de kullanıma sunulacakmış.

asroc

asroc

Üye
Kongo Cumhuriyeti den sonra gelcekmis 4.3 Turkiyeye

53 rizeli

53 rizeli

Üye
4.3 bana nasıl geldi kimseye gelmediyse.:islik

monteboy

monteboy

Üye
birkaç gündür karşılaştığım bir sorun var, google kitkat launcher kurmak için yanına kurulması gereken iki şeyi kurdum launcherı açmak için işte sanırım o günden sonra google searchte arama yapamaz oldum direk durduruldu diyor, sorun o launcher zamazingosuyla alakalı olabilir mi? tekrar gapps mi kursam napsam (cm var bu arada)

53 rizeli

53 rizeli

Üye
İthalatçı firma garantili olarak almıştım.ondan olabilir.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
anladım

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
4.3 Türkiye sürümünü bekleyen arkadaşlar ; bu sürümü daha çok bekleyecek. Sammobile sitesinin haberine göre Samsung denen beceriksiz firma s3 üzerinde çalışan (düzgün çalışmayan) 4.3 güncellemesinin hatalarından dolayı bu sürümü geri çekmeyi dusunmekteymis! Ki hali hazırda ingiltere sürümünü geri çekmeye başlamışlar. Artık 2014 dün Son çeyreğinde 4.4 kit kat ı verirler bize. Bundan sonra Samsung mu?
Asla!!!!!!!!!
ilgili link:

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12

Üst Alt