Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
selam kardeş bende rootlu s3 var.ana menude cwm dıye bısı var o ne işe yarıyor

emin misin kardeşim.nette araştırdım sıkıntılımış biraz
ordakinin ne.olduğunu bakmadığım için bilmiyorum fakat benim dexiğim cwm recovery oluyo telefon açarken belirli kombinasyonlarla açılıyo

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bir çok ülke için 4.3 yayınlanmış Romanya çek Cumhuriyeti filan bize gelmesi çok sürmez umarım :-)

BornToKill

BornToKill

Üye
Şuan alıcak olsam son sürümü nedir galaxy s3'ün ?Alırken en son çıkan güncellemesinin olmasına dikkat etmelimiyim yoksa alınca kendim güncelleyebilimiyim?

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Şuan alıcak olsam son sürümü nedir galaxy s3'ün ?Alırken en son çıkan güncellemesinin olmasına dikkat etmelimiyim yoksa alınca kendim güncelleyebilimiyim?

son surumu suan 4.1.2 .. 10 gun ıcınde 4.3 yukselte billirsin... kendin güncellersin zaten telefonun ona ayarlı :D günceleme geldimmi wifiye bağlandıgında sorar guncelleme war yukleyım mı dıye ;)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
S3 Gear Saati ile beraber video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12, FK5896 ve bby-34
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
ordakinin ne.olduğunu bakmadığım için bilmiyorum fakat benim dexiğim cwm recovery oluyo telefon açarken belirli kombinasyonlarla açılıyo

bak bu
Telefona müzik indirdiğim zaman müzik çalarda hemen görünmüyor birkaç saat sonra kendiliğinden geliyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Varsa nedir yoksa bekleme süresi tam olarak ne kadardır

kardeş şimdi indirirsen müzik çalara gelmez.dosyalarım sdcard downloads dan muzıgı music klasörüne atmalısın. ben mesela pcye baglıyom sarkıyı atıyom anında muzık calara gecıyor.... valla nasıl duzeltırsın bılmıyom ama pek onemlı dosyaların yoksa format at 5dknı almaz

Son düzenleme:
monteboy

monteboy

Üye
dostum cwm varsa aç cwm recovery'i, oradan backup yap ondan sonra her ne istersen yapabilirsin imei uçsa bile restore diyip o günkü haline gelir cihaz. klom imei değilse zaten sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
freddy__51

freddy__51

Üye
Benide ekle

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Selamün aleykum arkadaşlar bir sorum daha var ancak BU KONU HAKKINDA KESİN BİLGİSİ OLAN bir arkadaş cevaplasın çünkü telefon işi şakaya makaya gelmez..ciddi bir iştir..

arkadaşlar şimdi sağ fotoda gördüğünüz tel benim s3.soldaki foto ise sammobile /firmware / check firmware den arattığım s3 için çıkan son rom ... telefonum rootlu orjinal haline dönmesini istiyorum. 4.3 yüklicem yakında o yüzden. flaşladıktan sonra supersu uygulaması kalcak zaten ona gırınce root kaldır dıcem root kalkcak onda sıkıntı yok .. sıkıntı ve en çok korktuğum şey imei nin uçması ? fotoya bakıp yorumlarmısınz ben hiç stock custom rom fılan anlamam.

serhataqin

serhataqin

Üye
İMEİ İÇİN BİLGİM YOK AMA SABAHTAN BERİ ORJİNAL ROM A DÖNDRMEYİ DENİYORUM TEL ELİMDE KALDI :d 4.2.2 YÜKLÜYÜDÜ HER SÜRÜM ROM DENEDİM DAHA TIK YOK :/ google ye s3 root hatası yazıp çıkan arama sonuçlarında bi yerde görmüştüm sanırım IMEI hatasıyla ılgılı bı programla işlem yapıp duzeltılebılıyodu 25-30 dakıkadır arıyorum ama bulamadım sory

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
İMEİ İÇİN BİLGİM YOK AMA SABAHTAN BERİ ORJİNAL ROM A DÖNDRMEYİ DENİYORUM TEL ELİMDE KALDI :d 4.2.2 YÜKLÜYÜDÜ HER SÜRÜM ROM DENEDİM DAHA TIK YOK :/ google ye s3 root hatası yazıp çıkan arama sonuçlarında bi yerde görmüştüm sanırım IMEI hatasıyla ılgılı bı programla işlem yapıp duzeltılebılıyodu 25-30 dakıkadır arıyorum ama bulamadım sory

arıza patch programın adı

monteboy

monteboy

Üye
kiestan rahatlıkla döndürebilirsin hocam

asroc

asroc

Üye
Nerde kaldi bu 4.3 yaas

asroc

asroc

Üye
Boyle bise olamsz ya paranla rezil oluon

serhataqin

serhataqin

Üye
kiestan rahatlıkla döndürebilirsin hocam
6. farklı romu yüklüyorum şuan hala girişteki samsung yazısı gelip gidio başka bişey yok :) cihaz almanyadan geldi almanya onjin romunu arıorum bulursan onu deniycem bide

Joker

Joker

Emekli Yönetici
6. farklı romu yüklüyorum şuan hala girişteki samsung yazısı gelip gidio başka bişey yok :) cihaz almanyadan geldi almanya onjin romunu arıorum bulursan onu deniycem bide
Başka rom yüklemeye çalışmayın.Direk servise gönderin,garanti dışı diyeceklerdir.Anakart değişimi yapmak için de 400-500 lira arası bir fiyat istiyorlar.İmkanınız varsa yaptırın ama başka rom yüklemeyin daha beter oluyor.

serhataqin

serhataqin

Üye
ya normalde telefon çalışıyo 4.2.2 sızdırılmış versiyonu yüklemiştim rootlayıp şimdi 4.3 versiyonumu ne geliomuş android ona güncelleştiririm diye orjinalini bulmaya çalışıyorum telefon almanyadan geldi o2 mağazasından den alınma ( mağaza adını belirtiyorum çünkü çoğu sitede vodafone, o2, t-phone diye farklı room seçenekleri var ) bakalım onun stock roomunu bulursam onu denicem ( 6-7 farklı rom yükleyip denedim her defasında açılırken samsung yazısı takılı kalıyo yada samsung yazısı döngüsel olarak gidip geliyo fakat sızdırma 4.2.2 yi yükleyince açılıo :D çözemedim bunun orjinal roomu hangisi onu bulmaya çalışıyorum )

monteboy

monteboy

Üye
ya normalde telefon çalışıyo 4.2.2 sızdırılmış versiyonu yüklemiştim rootlayıp şimdi 4.3 versiyonumu ne geliomuş android ona güncelleştiririm diye orjinalini bulmaya çalışıyorum telefon almanyadan geldi o2 mağazasından den alınma ( mağaza adını belirtiyorum çünkü çoğu sitede vodafone, o2, t-phone diye farklı room seçenekleri var ) bakalım onun stock roomunu bulursam onu denicem ( 6-7 farklı rom yükleyip denedim her defasında açılırken samsung yazısı takılı kalıyo yada samsung yazısı döngüsel olarak gidip geliyo fakat sızdırma 4.2.2 yi yükleyince açılıo :D çözemedim bunun orjinal roomu hangisi onu bulmaya çalışıyorum )
wipeları yapmadıysanız yapın ama yapmışınızdı heralde?
ayrıca dediğim gibi kiestan döndürebiliyosun odine gerek yok

Üst Alt