Evet benm yolladıım linktekini aldım ben 60 TLYE Fakat şuanda aynı ürünün resmibi koymuslar 26 TL yazıor aynı ürün deilmi ?
Farkındaysan resim de dandik. Farklı bir markanın ürünü o.S3 forewer
Öyleyse sorun yok saolasınbiri orjinal kapaklı biri çekme deri kılıf

Kardes bu arada benm kilit ekranında dokununca su efekti eskisi gibi deil hafif bi kasma var neden olabilir bi bilgin varmı ?
Değil.Farkındaysan resim de dandik. Farklı bir markanın ürünü o.
baba sen sakla onu jb geldiğinde el altından dağıtırsınJelly beanda flash player calisiyoruyumlu apksi var isteyene atabilirim
En guzeli cihaz cebinizde iken guc tasarrufu moduna almaniz olacaktir
Aktif kullanicakken guc tasarrufunu devre disi birakmanizi oneririm
Sanirim herkes benim gibi N8 den S3 e gecmis![]()
TeşekkürlerGuc tasarrufu acik olmasin

Arkadaşlar en sonunda bugün Galaxy S3'e kavuştum. Ancak aklıma takılan bir soru var. Cihazı güncelle dediğimde herhangi bir güncelleme bulunamadı diyor. En son mayıs ayında güncelleme yapılmış. En son sürümü nasıl yükleyebilirim acaba?
Arkadaşlar en sonunda bugün Galaxy S3'e kavuştum. Ancak aklıma takılan bir soru var. Cihazı güncelle dediğimde herhangi bir güncelleme bulunamadı diyor. En son mayıs ayında güncelleme yapılmış. En son sürümü nasıl yükleyebilirim acaba?
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yapı numarası ne şu an?
XXBLFB ise guncelleme yapmana gerek yok
Teşekkkürler. Ana band sürümü: I9300B0LE5 yazıyor.
- - - Eklendi - - -
Hayır hocam o dediğin yazmıyor. XXALE8 yazıyor.
Yabancı rom kuruludur. Rom yükle
Android işletim sistemi daha önce kullandım ama sadece tablet kullandım. O yüzden pek bir bilgim yok..Nerden ve nasıl yükleyebilirim hocam bi link versen çok makbule geçecek.Android işletim sistemi daha önce kullandım ama sadece tablet kullandım. O yüzden pek bir bilgim yok..
Yarin atabilirim ancak. Romu android romlar bolumunden bulabilirsiniz