The Shadow
Üye
Ne alakası var ki ? Sadece aynı işi yapan 2 uygulama kullanmıyorum.görende duyanda 1 gb yeryaplıyor sanacak heralde siz telefonda hiç bir şeg güncellemiyorsunuz galiba
Ne alakası var ki ? Sadece aynı işi yapan 2 uygulama kullanmıyorum.görende duyanda 1 gb yeryaplıyor sanacak heralde siz telefonda hiç bir şeg güncellemiyorsunuz galiba
Gönül dostu haklı olabilir titanium backup super su uygulamanız eski kısıtlamalardan falan filan biseyler diyordu bende uyarıyı bir daha gösterme demiştim…
güzel kardeşim bu işi niye uzatıyorsunuz bilmiyorum ama bu rom süpersu ile sorunsuz problemsiz çalışıyor zaten yapan adam supersu nun linkini vermiş bunu da yükleyin diye ayrıca root isteyen uygulamar sorun çıkartiyor supersu yu yükleyin diye uyarı veriyor ben sizin dediğinizi anlıyorum ama bu rom supersu ile kendini tamamlıyor ona göre yapılmış oksenin için bir daha baktım konuya dostum bunun içinde 2 tane ayrı ayrı root uygulaması yok süperSu nun eski bir versiyonu var daha yenisinin çıktığını ve güncellenmesi gerektiği söylüyorNe alakası var ki ? Sadece aynı işi yapan 2 uygulama kullanmıyorum.
kardeş siz recovery mod ile supersu yu yükleyin bu romu yapan adam yükleyin diyor verdiğim likten halledin isinizi sonra google playdan güncelleyin uygulamayı
güzel kardeşim bu işi niye uzatıyorsunuz bilmiyorum ama bu rom süpersu ile sorunsuz problemsiz çalışıyor zaten yapan adam supersu nun linkini vermiş bunu da yükleyin diye ayrıca root isteyen uygulamar sorun çıkartiyor supersu yu yükleyin diye uyarı veriyor ben sizin dediğinizi anlıyorum ama bu rom supersu ile kendini tamamlıyor ona göre yapılmış oksenin için bir daha baktım konuya dostum bunun içinde 2 tane ayrı ayrı root uygulaması yok süperSu nun eski bir versiyonu var daha yenisinin çıktığını ve güncellenmesi gerektiği söylüyor
Sanirim bir yanlis anlasilma olmus. Normalde supersu yuklenmeden uygulmaya root izni verilmez superuser calismazsa da devre disi birakilir ya da silinir. Arkadas supersuyu yuklemeden root izni vermis bir uyg. da o yuzden soyledim onu supersuyu silsin zaten eger root izni verebiliyorsa gerek yok diye. Guncellemeye falan karsi degilim guncelleyin tabii guncel iyidir 
dostlar aklıma takılan bi soruya cevap arıyorum istedigimiz kerneli istedigimiz roma kurabilirmiyiz yoksa uyumsuzluk oluyormu bende suan cm11 var buna cocore yükleyebilirmiyim ?
hımm hayırdır kardeşim kernel ile problem nedir acaba cm11 oldukça hızlı ihtiyaç yok ama sebebi ne için ? en son çıkan cm11 için kernel bu ben silimkat kullanıyorumdostum o zaman bana cm11 için iyi bi kernel önerirmisin
hımm hayırdır kardeşim kernel ile problem nedir acaba cm11 oldukça hızlı ihtiyaç yok ama sebebi ne için ? en son çıkan cm11 için kernel bu ben silimkat kullanıyorum
(3.0.101 Kernel with OC)
Var9070p si olan yok mu beyler?
Kardesim rom falan yuklumu telefonunda bana yardim eder misin?
hocam sorunum gta san andreasta kasması cm11 voltage için izin vermiyor galiba ama ben gpu voltajını biraz arttırmak istiyorum
Kardesim rom falan yuklumu telefonunda bana yardim eder misin?
Kardeşim ben pek rom kurmaktan anlamam bi defa 4.1.2 yi kurdum. O da sitede yazanları adım adım yaparak oldu. Ama pişman oldum telefon donmaktan kullanmaya fırsat vermez oldu. Garantiye yollayıp 2.3.6 versiyonunu yüklettim kafam rahat...Kardesim sorun su 9070p ye bir tane rom kurmak istiyorum ama bulamiyorum kuran varsa bi yardim ci olsun
Kardeşim ben pek rom kurmaktan anlamam bi defa 4.1.2 yi kurdum. O da sitede yazanları adım adım yaparak oldu. Ama pişman oldum telefon donmaktan kullanmaya fırsat vermez oldu. Garantiye yollayıp 2.3.6 versiyonunu yüklettim kafam rahat...
gönüldostu kardesim öncelikle ilgilendigin için cok tesekkür ederim bu verdigin romlarda voltage için izin varmı yoksa degisgirmemin bi anlamı olmicak novathor settinh cm 11 dede var işlemci suan zaten 1250 de calısıyor gpu frekanaını arttıroyorum ama pek verim alamıyorum
Kardesim sorun su 9070p ye bir tane rom kurmak istiyorum ama bulamiyorum kuran varsa bi yardim ci olsun
neyse