Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sanalmerak

Üye
arkadaslar benim advance de cm 10.2 yüklü ben oc yapmak istiyorum bildigim kadarıyla oc destekli kernel olması lazım oyleyse bana cm 10.2 ile uyumlu bi oc destekli kernel verebilecek varmı oyle degil ise nasıl oc yaparım yardım

ertanboyer

Üye
oc ne yaw:oha:

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
esokmen

esokmen

Üye
Arkadaslar 9070p de rom kullanan var mi aranizda

sanalmerak

Üye
oc =overclock gerek kalmadı cm 11 yükledim cpu 1250 mhz oldu gpu kac yapim bilemedim :D

• Beğen

hgaziyilmaz

Üye
Gönüldostu forum xda daki güncel slimkat romu denedin mi? Önerir misin? yüklenecek rom ve gapsları sırasıyla yazar mısın. Bu arada hayırlı olsun xda da yazmaya başlamışsın :)

• Beğen

sanalmerak

Üye
gönüldostu ilgin icin tesekkurler
bisey daha sorucam kardesim bu novathor setting ayarlarından gpu hızı nı kac yapim advancede mali 400mp var bildigim kadarıyla bunun orjinal hızı kac ve kaç cekirdek tskkurlermax 770 mhz ye kadar cıkıyor cpu yu 1250 gpuyu 770 yaptım ilk basta antutu testi yaptım test bitmeden tel reset attı 12200 puan aldı sonra gpuyu orjinaline cwvirdim

The Shadow

The Shadow

Üye
bisey daha sorucam kardesim bu novathor setting ayarlarından gpu hızı nı kac yapim advancede mali 400mp var bildigim kadarıyla bunun orjinal hızı kac ve kaç cekirdek tskkurlermax 770 mhz ye kadar cıkıyor cpu yu 1250 gpuyu 770 yaptım ilk basta antutu testi yaptım test bitmeden tel reset attı 12200 puan aldı sonra gpuyu orjinaline cwvirdim
Gpu hizini arttirabilirsin sorun cikmaz ama oncelikle voltaji arttirmalisin verdigin voltaj hiza gore az oldugu icin gpu goruntuyu hizli veremiyor ve dolayisiyla reset atiyor ;)

• Beğen

sanalmerak

Üye
anladım tesekkürler kardesim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Gönüldostu forum xda daki güncel slimkat romu denedin mi? Önerir misin? yüklenecek rom ve gapsları sırasıyla yazar mısın. Bu arada hayırlı olsun xda da yazmaya başlamışsın :)

teşekkür ederim ben şuan slimkar 4.4.2 build 4ü kullanıyorum oldukça memnun um kesinlikle tavsiye ederim

şimdi siz hangi romu kullanıyorsunuz biraz bilgi verin yada neyse

ilk önce cm11 i kurmalısın sonra slimkat direk build4 kurabilirsin sonrada gappslar daha saonra ise root hepsi sırası ile recoveri mod ile kuracaksın bir de img dosyası var onu es geç pek kullanışlı değil

ben sadece örümcekadam2 filan böyle büyük oyunlar oynayacağım zaman 500 daya 600 filan yapıyorum fazla oraları kurcalamıyorum işlemci yanabilir genelde bende 400 de kullanıyorum neyse enaltta advance bölümünde hafıza kartını dahili hafıza yapma var onu aktif ettim bu iyi oldu birde şarj bölümü (power)var benim orj batarya bozulmuştu çin malı batarya kullanıyorum ve 3 saatte şarj oluyordu bu uygulama ile şarj gücünü 600 ma dan 700ma vaptım şimdi 2,2 saatte şarj oluyor buda iyi oldu neyse bir çok güzel özellik var samsung bu rom karşısında halt etmiş arasak bulamayız böyle güzel bir rom ben çok memnunum

hgaziyilmaz

Üye
Selam gönül dostu. Ben temiz jb (italya romu) üzerine direk silimkat rom built 4 ü kurmaya çalıştığımda hata vermişti bende cm11 i kurmuştum. Demek hatam önce cm11 i kurmamakmış. Şimdi silimkat ı kuruyorum. Silimkat rot ile ilgili bir şey bulamadım...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Selam gönül dostu. Ben temiz jb (italya romu) üzerine direk silimkat rom built 4 ü kurmaya çalıştığımda hata vermişti bende cm11 i kurmuştum. Demek hatam önce cm11 i kurmamakmış. Şimdi silimkat ı kuruyorum. Silimkat rot ile ilgili bir şey bulamadım...

buyur root dosyası;

hgaziyilmaz

Üye
Sağolasın kurdum ayrıca rot a gerek yok heralde. Titannium backup çalıştı. Kendi rot u var sanırım. (Titanniun Backup ı çalıştırırken rot yetkisi veren bir menü geldi.) Önce cm11 i indirdim telefonun kendi hafızasına attım. Sonra telefonu recovery modda açtım data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım.
Telefonu açtım. Normal bir açılıştan sonda Telefonu tekrar recovey modda açtım.Tekrar data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım. Önce slimkat build 4 ü sonra da slim gabs 4.4.2 yi kurdum. Gerçekten de radyo uğruna jb de boşuna sürünmüşüm... (yeni farkettim simkarttan numaraları içe aktarabiliyor.)

Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kurdum ayrıca rot a gerek yok heralde. Titannium backup çalıştı. Kendi rot u var sanırım. (Titanniun Backup ı çalıştırırken rot yetkisi veren bir menü geldi.) Önce cm11 i indirdim telefonun kendi hafızasına attım. Sonra telefonu recovery modda açtım data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım.
Telefonu açtım. Normal bir açılıştan sonda Telefonu tekrar recovey modda açtım.Tekrar data factory reset ardından dalvik cache komutlarını çalıştırdım. Önce slimkat build 4 ü sonra da slim gabs 4.4.2 yi kurdum. Gerçekten de radyo uğruna jb de boşuna sürünmüşüm... (yeni farkettim simkarttan numaraları içe aktarabiliyor.)

dostum root eski versiyondur , telefonunda ki özellikleri tam olarak kullana bilmen için super Su yu yüklemelisin ve güncellemelisin önemle duyurulur

The Shadow

The Shadow

Üye
dostum root eski versiyondur , telefonunda ki özellikleri tam olarak kullana bilmen için super Su yu yüklemelisin ve güncellemelisin önemle duyurulur
Cm lerin ve cm based romlarin kendinden gelen rootu ve superuseri vardir arkadasin supersu yuklemesine gerek yok bosu bosuna yer kaplayacak cunku :)

hgaziyilmaz

Üye
Gönül dostu haklı olabilir titanium backup super su uygulamanız eski kısıtlamalardan falan filan biseyler diyordu bende uyarıyı bir daha gösterme demiştim…

The Shadow

The Shadow

Üye
Gönül dostu haklı olabilir titanium backup super su uygulamanız eski kısıtlamalardan falan filan biseyler diyordu bende uyarıyı bir daha gösterme demiştim…
Supersu kurman gerekmiyor ki kurarsan tabii ki de romun superuser ıyla çakışır ve uyarı verir tabii ki de.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Supersu kurman gerekmiyor ki kurarsan tabii ki de romun superuser ıyla çakışır ve uyarı verir tabii ki de.
görende duyanda 1 gb yeryaplıyor sanacak heralde siz telefonda hiç bir şeg güncellemiyorsunuz galiba

Üst Alt