Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sahin_811

sahin_811

Üye
Arkadaşlar telefonun özelliklerini hiç araştırdınız mı normalde bizim Ram 768 Mb gözüküyor bir bilgisi olan varmı ?

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Bizim telefona 4.2.2 geleceği kesin mi?

loneely42

loneely42

Üye
SamMobile sitesinin güvendiği bir kaynağı, Android işletim sistemi güncellemesi alacak akıllı telefon, akıllı telefon - tablet melezi ve tabletlerle ilgili ön liste paylaşmış. Liste, Android 5.0 ''Lime Pie'' güncellemesine kavuşacak modeller ve kavuşamayacak modeller olmak üzere iki farklı gruba ayrılmış durumda. Merak eden okuyucularımız için parantez içinde verilen tarihler, ürünlerin lansman tarihleridir.

Paylaşılan liste şu şekilde;

Android 4.2.2 Jelly Bean'den sonraki sürümlere güncellenmesi planlanmayan modeller:

Galaxy Grand (Aralık - 2012) Galaxy Grand Duos (Aralık - 2012) Galaxy Ace II (Şubat - 2012) Galaxy S III Mini (Ekim - 2012) Galaxy Beam (Şubat - 2012) Galaxy Express (Ocak - 2013) Galaxy S Advance (Ocak - 2012) Galaxy S II (Şubat - 2011) Galaxy S II Plus (Ocak - 2013) Galaxy Premier (Kasım - 2012) Galaxy Note (Eylül - 2011) Galaxy Young (Şubat - 2013) Galaxy Young Duos (Şubat - 2013) Galaxy Fame (Şubat - 2013) Galaxy XCover II (Ocak - 2013)

Android 5.0 ''Lime Pie'' güncellemesi alacak modeller:

Galaxy S III (Mayıs - 2012) Galaxy S III LTE (Eylül - 2012) Galaxy S IV (Mart - 2013) Galaxy S IV LTE (Mart - 2013) Galaxy Note 8.0 (Şubat - 2013) Galaxy Note 8.0 LTE (Şubat - 2013) Galaxy Note 8.0 Wi-Fi (Şubat - 2013) Galaxy Note II (Ağustos - 2012) Galaxy Note II LTE (Ağustos - 2012) Galaxy Note 10.1 (Ağustos - 2012) Galaxy Note 10.1 LTE (Eylül - 2012) Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (Ağustos - 2012)

Paylaşılan listenin Samsung yetkilileri tarafından henüz doğrulanmadığını ve kısa vadede listede ekleme -çıkarmaların yaşanabileceğinin altını çizelim.

cerdoe58

Üye
arkadaslar merhaba bende s advance kullanıcısıyım bugün recovery mod ile supressed rom v 3 ü yüklerken telefeonum kapandı geri acmaya calıstıgımda telefon acılısta kalıyor recovery moda girmeyi denedim yine girmiyor yazıda donup kalıyor. telefonuma odin ile yeni rom atmayı denedim bu kezde pc telefonu görmedi bu iş içinden nasıl çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

The Shadow

The Shadow

Üye
SamMobile sitesinin güvendiği bir kaynağı, Android işletim sistemi güncellemesi alacak akıllı telefon, akıllı telefon - tablet melezi ve tabletlerle ilgili ön liste paylaşmış. Liste, Android 5.0 ''Lime Pie'' güncellemesine kavuşacak modeller ve kavuşamayacak modeller olmak üzere iki farklı gruba ayrılmış durumda. Merak eden okuyucularımız için parantez içinde verilen tarihler, ürünlerin lansman tarihleridir.

Paylaşılan liste şu şekilde;

Android 4.2.2 Jelly Bean'den sonraki sürümlere güncellenmesi planlanmayan modeller:

Galaxy Grand (Aralık - 2012) Galaxy Grand Duos (Aralık - 2012) Galaxy Ace II (Şubat - 2012) Galaxy S III Mini (Ekim - 2012) Galaxy Beam (Şubat - 2012) Galaxy Express (Ocak - 2013) Galaxy S Advance (Ocak - 2012) Galaxy S II (Şubat - 2011) Galaxy S II Plus (Ocak - 2013) Galaxy Premier (Kasım - 2012) Galaxy Note (Eylül - 2011) Galaxy Young (Şubat - 2013) Galaxy Young Duos (Şubat - 2013) Galaxy Fame (Şubat - 2013) Galaxy XCover II (Ocak - 2013)

Android 5.0 ''Lime Pie'' güncellemesi alacak modeller:

Galaxy S III (Mayıs - 2012) Galaxy S III LTE (Eylül - 2012) Galaxy S IV (Mart - 2013) Galaxy S IV LTE (Mart - 2013) Galaxy Note 8.0 (Şubat - 2013) Galaxy Note 8.0 LTE (Şubat - 2013) Galaxy Note 8.0 Wi-Fi (Şubat - 2013) Galaxy Note II (Ağustos - 2012) Galaxy Note II LTE (Ağustos - 2012) Galaxy Note 10.1 (Ağustos - 2012) Galaxy Note 10.1 LTE (Eylül - 2012) Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (Ağustos - 2012)

Paylaşılan listenin Samsung yetkilileri tarafından henüz doğrulanmadığını ve kısa vadede listede ekleme -çıkarmaların yaşanabileceğinin altını çizelim.
hemen doğruluğu kanıtlanmadan böyle şeyler söylemeyin ki millet heyecanlanmasın :Dmesela şöyle bi konu da var forumda :

https://www.maxicep.com/forum/konu/android-4-4-kitkat-guncellemesi-alicak-telefonlar-samsung.842536/

hangisine inanalım şimdi siz seçin :D

ertanboyer

Üye
cocore 8 çıkmış yükleyen var mı ayrıca ben yükleme linkini bulamadım var mı olan acaba

dulger1

dulger1

Üye
discovery aldım kurtuldum. Tavsiye ederim hiç donmuyor,takılmıyor

erdem689047

Üye
Cocore 8.2 nin linkini verebilir misiniz

sertacbalcik

sertacbalcik

Üye
Recovery Modda Efs Hatası Ve Mobil Ağ Yok Hatası Yardım

Arkadaşlar S3 modeli için bu hata çözümü var ancak ben i9070 s advence modeli için bi çözüm bulamadım şuanda telefona 2.3.6 dan başka rom çalıştıramıyorum recovery modda ve odinde yükleme yapıyor ancak dil seçiminden öteye gitmiyor setup.winzard hatası gapps hatası gibi hatalar veriyor recovery modda efsyi formatladığım halde düzelmedi ve benim hattımdan başka hattı kabul etmiyor emk da imei eşleşmiş görünüyor işin içinden çıkamadım bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz tavsiyelerinizi bekliyorum aklıma birde s advance kullanan birinin efs sini yüklersem sorun düzelebilir gb geldi önerilerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum...

şimdiden teşekkür ederim...

dilermisin

Üye
bu telefonla android marketten asphalt 8 ve bir kaç oyunu arattığımda görünmüyor. 4.1 de denedim gene aynı .sorun nedir..Desteklememesi imkansız.ace 2 var mesela arattığım oyunlar görünüyor

The Shadow

The Shadow

Üye
bu telefonla android marketten asphalt 8 ve bir kaç oyunu arattığımda görünmüyor. 4.1 de denedim gene aynı .sorun nedir..Desteklememesi imkansız.ace 2 var mesela arattığım oyunlar görünüyor
eski konularda onun için bir şey vardı galiba :) cihazı desire hd gibi gösterip her oyunu indirebiliyoduk google playden ama şu an tam olarak hatırlayamıyorum ace 2 çoğunu destekliyor zatne böyle şeylerle uğraşmıyorum :pro:

loneely42

loneely42

Üye
Merhaba arkadaslar 4.1.2 de kasma yasayanlar 4.3.1 e geceblirler

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye

Google, geçtiğimiz ay tanıttığı Android’in son sürümü Android 4.4 Kitkat ile 512MBgibi azaltılmış bellek tüketimi özelliği olduğunu ve bu sayede daha çok kitlelere Android deneyimi sunmak istediğini söylemişti. Bu açıklamanın ardından düşük maliyetli cihaza sahip kullanıcılar bile bu güncellemeyi beklemeye başladı.Şimdi Samsung’un bu güncelleştirmeyi sunmayı planladığı cihazların bir listesi sızdırıldı. Bu listede Samsung’un yüksek özellikli cihazlarının yanı sıra giriş ve orta seviye akıllı telefonları mevcut.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S Advanceciler ne durumdasınız güzel bi rom varmı ?eskiden bende bunu kullanıyordum buranın ekmeğini baya yemiştim geçerken uğrayayım dedim

@gonuldostu82 hocam nasılsın :D güzel rom varmı sizin makineye

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82 ve loneely42

Üst Alt