ya otgyi jelly bean yüklü bi s advancede deneyen yok mu ?![]()
bir ara vardı ama çok sorunlar olduğundan dolayı sonuç hüsran oldu
Sorun derken ? Ayrica kernel falan yuklemismiydiniz yoksa direk tak calistir mi?
- - - Eklendi - - -
p modeli icin status bardaki ikonlari mavi yapma var mi ? (Rom toolbox pro ise yaramadi ) ayrica wifi ekran dondurmeyifalan kapatma acma tuslarini yesil yerlerinide mavi yapabilirmiyiz?
orjinal bir rom yok zaten mecburen kernel yükleyerek otg özelliğini yapıyorsun ama arkadaşlar biraz uğraştı bıraktı çok sorunlu diye istersen buraya bir bak incele
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/jb-kernel-omega-kernel-otg-ozellikli-814340.html

Arkadaşlar bu hava durumunu(galaxy s4 e ait) bizim tel e nasıl yükleriz JB kullanıyorum
buradan indirin arkadaşlar sanırım recovery mod ile yükleniyorbende beğendim nasıl yüklerizzz
- - - Eklendi - - -
bende beğendim nasıl yüklerizzz
cocore kernel ne işe yarıyor nfcli modele (i9070p) olur mu?buradan indirin arkadaşlar sanırım recovery mod ile yükleniyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada cocore kernel 7.6 çıkmış duyurulur
ben yine cwm ve twrp yi yükledim
cocore kernel ne işe yarıyor nfcli modele (i9070p) olur mu?buradan indirin arkadaşlar sanırım recovery mod ile yükleniyor
bu arada cocore kernel 7.6 çıkmış duyurulur
ben yine cwm ve twrp yi yükledim
p modeli için geçerlidir ama dönüş yok yeniden rom yüklemen lazımcocore kernel ne işe yarıyor nfcli modele (i9070p) olur mu?
- - - Eklendi - - -
cocore kernel ne işe yarıyor nfcli modele (i9070p) olur mu?
- - - Eklendi - - -
ve nasıl yükleyeceğim?
- - - Eklendi - - -
+orjinal kernele nasıl dönerim
CWM ile yedek alsam beğenmessem geri yüklesemp modeli için geçerlidir ama dönüş yok yeniden rom yüklemen lazım
) buradaki gta 3 açılmıyor. Mali cihazlar için süper paylaşım(beklemeden ve hızlı indirin 12 MBit e kadar çıktı) buradaki gta 3 açılmıyor.
(ilk soruyo accept ikincide geri tuşuna sonrada menü tuşuna basıp bildirim çubuğundan geri girdiğimde arkaplandaki yerde kalıyor ve bir süre sonra androidin ken yanıt vermiyor hatasını alıyorum )
(uygulama yöneticisinde datayı görüyor)
[klasör android/data/com.rockstar.gta3ger/files/GTA3 şeklinde(içinde 9 klasör var)]
(directory bind kullanıyorum)
şunu bir dene eğer olmaz ise başka bir tana daha vereceğim amaarkadaşlar 4.1.2 sürümü XXLQE kullanıyorum ses yükseltmek için bildiğiniz bi rom kernel yada program varmı işe yarar bi program bulamadım sesi az geliyo bana :S yardımcı olrsanız sevınırım
ben tam olarak anlamadım zaten google nin sms uygulaması mevcut o işini görmüyor mu ? google hangout başka bir uygulama mı o dediğin?beyler ben telefonu htcnin veya google ın stock sms programlarını yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilir acaba ??
İ9070p jellybean 4.1.2 için beats audio yazılımını önerir misiniz? İyi diyorsanız link verebilir misiniz?