Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

FarFara06

FarFara06

Üye

beyler bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba ??

master_28

Üye
aradığın proğram hangisi bilmiyorum ama şunlara bir derim en popüler olanlar

Hocam teşekkür ederim. İki sorum daha olacak. 1-Peki bunu yükledikten sonra telefonun brick olma ihtimali var mı? Bundan önce T20 stock roma beats audio kurdum ama brick olmuştu.

2- CWM yi güncelledim ama tekrar açmaya kalktığımda cwm eski haline dönmüş oluyor. Nedeni nedir acaba?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Hocam teşekkür ederim. İki sorum daha olacak. 1-Peki bunu yükledikten sonra telefonun brick olma ihtimali var mı? Bundan önce T20 stock roma beats audio kurdum ama brick olmuştu.

2- CWM yi güncelledim ama tekrar açmaya kalktığımda cwm eski haline dönmüş oluyor. Nedeni nedir acaba?
1.bick olma ihtimali vermiyorum bunlar google palyde lisanslı uygulamar sorun olmaz
2.cwm güncellemesi hangisi cocore kernel güncellemesini mi diyorsun

master_28

Üye
1.bick olma ihtimali vermiyorum bunlar google palyde lisanslı uygulamar sorun olmaz
2.cwm güncellemesi hangisi cocore kernel güncellemesini mi diyorsun

cocore de bir sıkıntı yok cwm recoveryi güncelledim ama tekrar telefonun ses açma+menü+power e bastığmda recovery nin eski hali karşıma çıkıyor.

artist0064

artist0064

Üye
şu cocore kernel ne işe yarıyor ne gibi özellikler gelecek

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
cocore de bir sıkıntı yok cwm recoveryi güncelledim ama tekrar telefonun ses açma+menü+power e bastığmda recovery nin eski hali karşıma çıkıyor.

şimdi siz cocore kernelin twrm sini yüklemediniz mi sadece cwm yi mi yüklediniz
bak şimdi önce recoveri modu yükselttiğinde değişik bir ekran gelecek sonra o ekranda cocore kernelin hem cwm yi hemde twrm yi yükleyeceksin sorunun düzelecektircocore kerneli 1. sayfada belirttim işlemciyi hızlandırıyor ve sorunları düzeltiyor videolarda takılma gibi

• Beğen
Tepkiler: sahin_811

ertanboyer

Üye
tel e saat li widget yüklediğim zaman widget in saati takılıp kalıyor neden acaba
farklı hava durumu widggetleri yükledim hepsinde saat i takılıyor
Jb yüklü ve root lu
Bilen arkadaş cevaplarsa seviirim

sahin_811

sahin_811

Üye
tel e saat li widget yüklediğim zaman widget in saati takılıp kalıyor neden acaba
farklı hava durumu widggetleri yükledim hepsinde saat i takılıyor
Jb yüklü ve root lu
Bilen arkadaş cevaplarsa seviirim
telefondan kaynaklanmıyor widget den kaynaklanıyor daha iyi widget bulman gerek onlarda cihazın şarjını sömürüyor tavsiye etmem.
buradan indirin arkadaşlar sanırım recovery mod ile yükleniyor

bu arada cocore kernel 7.6 çıkmış duyurulur

ben yine cwm ve twrp yi yükledim

Hocam ben bunu araştırdım CWM olan recovery ara yüzü dokunmatik olmayan CWM Touch recovery ara yüzü dokunmatik ile çalışan ve ve TWRP nin farkıda Team Win Recovery Project yani CWM ve TWRP ayrı recovery sürümleri isteyen istediğini yüklesin diyor öyle üst üste kurmana gerek yok sana hangisi lazımsa onu kurman yeterli ben CWM Touch u yüklüyorum recovery dokunmaktikli olunca çok rahat oluyor.

TWRP ile CWM nin farkıda mesela CWM ile aldığın yedeği TWRP görmüyo veya diğeriyle aldığını diğeri görmüyor öyle sadece ara yüzü değişik o yani.

Bunları anlatmamın sebebi sen her seferinde ikisini üst üste kuruyosn ona gerek yok yani sadece lazım olanı kursan yeterli

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ertanboyer

ertanboyer

Üye
Eyvallah bilgiler için de light JB v 1.2 dışında en son sürüm çıkmadı mı daha

hgaziyilmaz

Üye
jb 1,2 dışında yeni bir versiyonu yok
şu linkten takip edebilirsin.

agoguzhan

agoguzhan

Üye
Arkadaşlar bana sadece kamera uygulamasının dosyası lazım recovery moddan yada baska turlu kurabılcegım sorunum kameraya gırıp video çekmek istediğimde kamerada dalgalanma oluyo gıdıyo ama gerı gelıyo daha açık olursa sankı tv ye tutuyomusumda sinyalden dalgalanıyomus gıbı :S :S

artist0064

artist0064

Üye

şu elektronik bolum ne ise yariyor?

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
NFC sinyal alıcısı kısmı sanırım. 9070P nin kapağı diymi o?

• Beğen
Tepkiler: artist0064
sahin_811

sahin_811

Üye
Evet
Kapak cikikkende nfc aciliyor

Açılır ama nfc yi kullanamazsın diye düşünüyorum benimkide nfc li model fakat boot yüklerken nfc olmayanı yükledik o yüzden sistemi nfc siz kullanıyroum

• Beğen
Tepkiler: artist0064

ÇILGINÖMER

Üye
Bu cocore kernel işlemciyi overclock mu yapiyor? Ona göre yükleyeceğim de.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Allah Kurtarsın Beyler.

master_28

Üye
bende şuan cocore 6.0 yüklü cocore 7.6'nın farkı ne peki?

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Arkadaşlar bizim telefon için hdmi out kablosu takıp deneyen var mı

Üst Alt