Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

artist0064

artist0064

Üye
ya otgyi jelly bean yüklü bi s advancede deneyen yok mu ? :(

artist0064

artist0064

Üye
bir ara vardı ama çok sorunlar olduğundan dolayı sonuç hüsran oldu

Sorun derken ? Ayrica kernel falan yuklemismiydiniz yoksa direk tak calistir mi?

- - - Eklendi - - -

p modeli icin status bardaki ikonlari mavi yapma var mi ? (Rom toolbox pro ise yaramadi ) ayrica wifi ekran dondurmeyifalan kapatma acma tuslarini yesil yerlerinide mavi yapabilirmiyiz?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Sorun derken ? Ayrica kernel falan yuklemismiydiniz yoksa direk tak calistir mi?

- - - Eklendi - - -

p modeli icin status bardaki ikonlari mavi yapma var mi ? (Rom toolbox pro ise yaramadi ) ayrica wifi ekran dondurmeyifalan kapatma acma tuslarini yesil yerlerinide mavi yapabilirmiyiz?

orjinal bir rom yok zaten mecburen kernel yükleyerek otg özelliğini yapıyorsun ama arkadaşlar biraz uğraştı bıraktı çok sorunlu diye istersen buraya bir bak incele
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/jb-kernel-omega-kernel-otg-ozellikli-814340.html

• Beğen
Tepkiler: artist0064

ertanboyer

Üye

Arkadaşlar bu hava durumunu(galaxy s4 e ait) bizim tel e nasıl yükleriz JB kullanıyorum

artist0064

artist0064

Üye
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bende beğendim nasıl yüklerizzz :D

- - - Eklendi - - -

bende beğendim nasıl yüklerizzz :D

buradan indirin arkadaşlar sanırım recovery mod ile yükleniyor

bu arada cocore kernel 7.6 çıkmış duyurulur

ben yine cwm ve twrp yi yükledim

• Beğen
Tepkiler: artist0064
artist0064

artist0064

Üye

cocore kernel ne işe yarıyor nfcli modele (i9070p) olur mu?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ve nasıl yükleyeceğim?

- - - Eklendi - - -

+orjinal kernele nasıl dönerim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ve nasıl yükleyeceğim?

- - - Eklendi - - -

+orjinal kernele nasıl dönerim
p modeli için geçerlidir ama dönüş yok yeniden rom yüklemen lazım

FarFara06

FarFara06

Üye
beyler ben telefonu htcnin veya google ın stock sms programlarını yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilir acaba ??

artist0064

artist0064

Üye
Mali cihazlar için süper paylaşım(beklemeden ve hızlı indirin 12 MBit e kadar çıktı:)) buradaki gta 3 açılmıyor.

(ilk soruyo accept ikincide geri tuşuna sonrada menü tuşuna basıp bildirim çubuğundan geri girdiğimde arkaplandaki yerde kalıyor ve bir süre sonra androidin ken yanıt vermiyor hatasını alıyorum )

(uygulama yöneticisinde datayı görüyor)

[klasör android/data/com.rockstar.gta3ger/files/GTA3 şeklinde(içinde 9 klasör var)]

(directory bind kullanıyorum)

agoguzhan

agoguzhan

Üye
arkadaşlar 4.1.2 sürümü XXLQE kullanıyorum ses yükseltmek için bildiğiniz bi rom kernel yada program varmı işe yarar bi program bulamadım sesi az geliyo bana :S yardımcı olrsanız sevınırım

artist0064

artist0064

Üye
Arkadaslar s advncenin gingerbread surumunde bir suru orjinal canli duvar kagidi vardi odinle jelly bean yukleyince kayboldu nerden bulabilirim tesekkurler

master_28

Üye
İ9070p jellybean 4.1.2 için beats audio yazılımını önerir misiniz? İyi diyorsanız link verebilir misiniz?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Mali cihazlar için süper paylaşım(beklemeden ve hızlı indirin 12 MBit e kadar çıktı:)) buradaki gta 3 açılmıyor.

(ilk soruyo accept ikincide geri tuşuna sonrada menü tuşuna basıp bildirim çubuğundan geri girdiğimde arkaplandaki yerde kalıyor ve bir süre sonra androidin ken yanıt vermiyor hatasını alıyorum )

(uygulama yöneticisinde datayı görüyor)

[klasör android/data/com.rockstar.gta3ger/files/GTA3 şeklinde(içinde 9 klasör var)]

(directory bind kullanıyorum)

birinci sayfada ben paylaştım sayfanın sonşarında oyun ve uygulama arşivi var oradan indirin gta 3 ü ben denedim sorunsuz çalışıyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 4.1.2 sürümü XXLQE kullanıyorum ses yükseltmek için bildiğiniz bi rom kernel yada program varmı işe yarar bi program bulamadım sesi az geliyo bana :S yardımcı olrsanız sevınırım
şunu bir dene eğer olmaz ise başka bir tana daha vereceğim ama

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben telefonu htcnin veya google ın stock sms programlarını yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilir acaba ??
ben tam olarak anlamadım zaten google nin sms uygulaması mevcut o işini görmüyor mu ? google hangout başka bir uygulama mı o dediğin?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
İ9070p jellybean 4.1.2 için beats audio yazılımını önerir misiniz? İyi diyorsanız link verebilir misiniz?

aradığın proğram hangisi bilmiyorum ama şunlara bir derim en popüler olanlar

Üst Alt