Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sahin_811

sahin_811

Üye
ya bende anlamadım ilk rusa romu yüklediğimde sorun yaşadım ama romdan kaynaklanıyordu sorunlar en son çıkan romda tüm sorunlar çözüldü neyse ben şimdi xda da 4.2.2 costum romlar var onları yüklemeyi düşünüyorum

ikisinden birini bir ara yükleyeceğim tek sorun wifi ile alakalı bazı özellikler çalışmıyormuş yani bunlar hani pc ile kies wifi bağlantısı gibi çok da önemli değil benim için diğeride kameranın pc bağlantı gibi özellik , onuda kullanmıyorum , çok fazla sorunlu ve problemli gibi görünmüyor 5 yıldızlı konu beğenen çok denemekte fayda var

hocam hiç tavsiye etmem ben ikisinide yükledim hem tema olarak hem cmod sürümü olarak çalışmayanlar video çekemiyosn wifi hostspot özelliği çalışmıyo telefonu sdece wcdma modunda çekime ayarlayamıyosn simdeki numaraları telefon görmüyor tel ile konuşma yaparken ses kısık geliyor kies görmüyor teli kablolu bağlantıda modem yapamıyosn teli bunlar hatırladıklarım ben kullandım ama iyi yönleride var çok hızlı rami süper kullanıyo kasma hiç yok en çok sevdiğim tema desteği gelmiş istediğin temayı yükleyip ayarlardan temalardan seçebiliyosn bi onu çok sevdiğim diğerleri aynı zaten eğer yükliceksen yükledikten sonra geliştirici modunu açmak için telefon hakkında ya gir en aşadakine 7 kez tıkla geliştirici modu aktif oluyor performans ayarlarını felan ayarlayaibliyosn

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hocam hiç tavsiye etmem ben ikisinide yükledim hem tema olarak hem cmod sürümü olarak çalışmayanlar video çekemiyosn wifi hostspot özelliği çalışmıyo telefonu sdece wcdma modunda çekime ayarlayamıyosn simdeki numaraları telefon görmüyor tel ile konuşma yaparken ses kısık geliyor kies görmüyor teli kablolu bağlantıda modem yapamıyosn teli bunlar hatırladıklarım ben kullandım ama iyi yönleride var çok hızlı rami süper kullanıyo kasma hiç yok en çok sevdiğim tema desteği gelmiş istediğin temayı yükleyip ayarlardan temalardan seçebiliyosn bi onu çok sevdiğim diğerleri aynı zaten eğer yükliceksen yükledikten sonra geliştirici modunu açmak için telefon hakkında ya gir en aşadakine 7 kez tıkla geliştirici modu aktif oluyor performans ayarlarını felan ayarlayaibliyosn
hımm eyvallah teşekkür ederim dostum bunu değerlendirmeye altım

- - - Eklendi - - -

Tamam işte orjinal kullanmak isteyenler için bu yazılımda,
Konunun başındada yazdıgı gibi kernelsiz orjinal kullanmak isteyenler için yazıyor.
sitede o CWM özel hazırlanmış diye okudum, zaten linktede xxlqe olarak hazırlanmış.
hocam şunun xda dan linkini verebilir misiniz sanırım benim bahsettiğim olay değil bu isimleri aynı görünce karıştırdım galiba bir bakayım şuna

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
artist0064

artist0064

Üye
Tamam işte dediğin olay Swype klavyede oluyor mesajlara gir mesaj yazarken üstte klavye simgeri çıkıcak status barda ona tıkla klavye tipini Swype yap dediğin olcak

Senin dedigin harften harfe dolasarak yazma benim dedigim bos bir alana harf cizerek yazma bazi telefonlarda sym123 yazan tusun yanindaki tusa basili tuttugunda bir dikdortgen icinde t ve yaninda kalem isareti oluyor ordan yapabiliyosun

MU5TAFA

Üye
7 ay oldu hiç böyle sensör sorunu yoktu.. cm yükleyince oldu .. facebook google gibi ilk açılışta dik açılıyor yan çevirince bidaha dik konuma gelmiyor.. fotoğraf dik çekemiyorum hep yan ve tersten dik oluyor normal dik konum olmuyor.. bunu yükleyince oldu cm-10.1-20130812-NIGHTLY-galaxysmtd

- - - Eklendi - - -

ilk aldığınızda da mı böyle idi yoksa rom yükleyince mi böyle oldu eğer ilk aldığınızda da böyle ise sensör sorunu var cihazda servise vermeniz gerekiyor

7 ay oldu hiç böyle sensör sorunu yoktu.. cm yükleyince oldu .. facebook google gibi ilk açılışta dik açılıyor yan çevirince bidaha dik konuma gelmiyor.. fotoğraf dik çekemiyorum hep yan ve tersten dik oluyor normal dik konum olmuyor.. bunu yükleyince oldu cm-10.1-20130812-NIGHTLY-galaxysmtd..... facebookda ekran yanken dik olmuyor..tuş kilidine alıp açınca dik oluyor.. ne yapmalıyım..servise vermeden nasıl düzeltiriz ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
7 ay oldu hiç böyle sensör sorunu yoktu.. cm yükleyince oldu .. facebook google gibi ilk açılışta dik açılıyor yan çevirince bidaha dik konuma gelmiyor.. fotoğraf dik çekemiyorum hep yan ve tersten dik oluyor normal dik konum olmuyor.. bunu yükleyince oldu cm-10.1-20130812-NIGHTLY-galaxysmtd

- - - Eklendi - - -

7 ay oldu hiç böyle sensör sorunu yoktu.. cm yükleyince oldu .. facebook google gibi ilk açılışta dik açılıyor yan çevirince bidaha dik konuma gelmiyor.. fotoğraf dik çekemiyorum hep yan ve tersten dik oluyor normal dik konum olmuyor.. bunu yükleyince oldu cm-10.1-20130812-NIGHTLY-galaxysmtd..... facebookda ekran yanken dik olmuyor..tuş kilidine alıp açınca dik oluyor.. ne yapmalıyım..servise vermeden nasıl düzeltiriz ?
büyük bir ihtimal ile sensör bozulmuş önce tr rom yükle sonra fabrika ayarlarına geri dön , baktın sorun devam ediyor rom yükleme sayacı sıfırla servise ver sayaç sıfırlama :

artist0064

artist0064

Üye
nfcli jb kurulu modeli otg desteklermi?

- - - Eklendi - - -

ayrıca bunda gorilla glass var demi ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
nfcli jb kurulu modeli otg desteklermi?

- - - Eklendi - - -

ayrıca bunda gorilla glass var demi ?
maalesef otg desteği yok sadece değişik özel kernel yükleyerek yapılıyor ama oda çok sorunlu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonunuzun sakın camını kırayım demeyin acayip zor takılıyor şu videoya bir bakın maşallah neler varmış cihazda
[video=youtube;_0nuBDAuLm8]http://www.youtube.com/watch?v=_0nuBDAuLm8[/video]

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
maalesef otg desteği yok sadece değişik özel kernel yükleyerek yapılıyor ama oda çok sorunlu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonunuzun sakın camını kırayım demeyin acayip zor takılıyor şu videoya bir bakın maşallah neler varmış cihazda
[video=youtube;_0nuBDAuLm8]http://www.youtube.com/watch?v=_0nuBDAuLm8[/video]

Soketleri sökerken düz tornavida değil cımbız kullanması daha doğru olurdu. Bazı kısımları fazla esnetiyor ve oralarda düz tornavida kullanılması hiç hoş değil. Pena kullanılması iyi hoş ama daha inceleri ile daha rahat olurdu. Biz kimlik kartı gibi ince şeyler kullanırdık.

muratena

muratena

Üye
Yaa ben bir türlü şöyle sorunsuz bir JB rom bulamadım,
almanya romunda wifi açtıgımda telefon kendini resetliyor,
italya romunda donma kasma oluyor,
türkiye rom zaten berbat, şarj sorunu var hepsinde
yokmu şöyle GB deki gibi düzgün çalısan bir Jb rom?
Aslında bizim telefonlar orjinal olarak GB yüklü geliyor demekki GB yazılımında tam performans veriyor aksi olsa JB olurdu..

darkleader

darkleader

Üye
Yaa ben bir türlü şöyle sorunsuz bir JB rom bulamadım,
almanya romunda wifi açtıgımda telefon kendini resetliyor,
italya romunda donma kasma oluyor,
türkiye rom zaten berbat, şarj sorunu var hepsinde
yokmu şöyle GB deki gibi düzgün çalısan bir Jb rom?
Aslında bizim telefonlar orjinal olarak GB yüklü geliyor demekki GB yazılımında tam performans veriyor aksi olsa JB olurdu..

Malesef JB de sıkıntılar mevcut.Yapacak bir şey yok.
S3 mini donanım olarak zayıf s advance'dan ama jb de onda hiç bir sıkıntı yok.Nasıl bir saçmalık anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: muratena
muratena

muratena

Üye
Malesef JB de sıkıntılar mevcut.Yapacak bir şey yok.
S3 mini donanım olarak zayıf s advance'dan ama jb de onda hiç bir sıkıntı yok.Nasıl bir saçmalık anlamadım.

Kardeşimde s3 mini var bazen ondada donma oluyor bataryayı cıkarıp takmak zorunda kalıyor, yani o telefonu kurcalamaz bilmez sadece konusma mesajlasma birde arada sırada iddia falan bakar, bence JB tam oturmamış acele edilmiş bir yazılım.
Sony çok istiyordum almayı ama telefoncu iş için lullanacagım için bunu tavsiye etti bunu aldım, keşme sony alsaydım.

- - - Eklendi - - -

3ay once 880 tl ye aldım satmak için sordum 450tl civarı dediler bu fiyatta cok az daha taksidi bitmedi, o yuzden GB olarak devam edecegim kullanmaya

artist0064

artist0064

Üye
Kardeşimde s3 mini var bazen ondada donma oluyor bataryayı cıkarıp takmak zorunda kalıyor, yani o telefonu kurcalamaz bilmez sadece konusma mesajlasma birde arada sırada iddia falan bakar, bence JB tam oturmamış acele edilmiş bir yazılım.
Sony çok istiyordum almayı ama telefoncu iş için lullanacagım için bunu tavsiye etti bunu aldım, keşme sony alsaydım.

- - - Eklendi - - -

3ay once 880 tl ye aldım satmak için sordum 450tl civarı dediler bu fiyatta cok az daha taksidi bitmedi, o yuzden GB olarak devam edecegim kullanmaya

Bataryayi cikarmak yerine guc tusuna bir sure basili tut abi tel reset atar oda olnassa cikarirsin bataryayi :D

• Beğen
Tepkiler: muratena
muratena

muratena

Üye
olmuyor ancak bataryayı cıkarınca düzeliyor, benim advance iyi performans vss olarak birtek güzel stabil bir JB rom bulamadım:)

- - - Eklendi - - -

Stabil donmayan ve kasma yapmayan bir rom önerisi olan varmı?
samsung galaxy advance I9070 için?

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Asphalt 8 in çıkmasıyla direk indirdim
Oyun muhteşem olmuş grafikler süper ötesi telefonda sorunsuz oynanıyor kasma donma yok
Herkese öneririm
Arkadaşlar telefon orta sınıf bir telefon telefondan s4 one performansı bekleyemezsiniz ama telefondan tam anlamıyla yararlanabilsiniz ben telefonu alalı 4 ay oldu daha hiçbir oyunda donma yaşamadım sadece 2 kere 720 p video izlerken donmaya şahit oldum buda normaldir flash player ile lig tv izliyorum tek bir donma yok sizin yazdıklarınızı hayretle okuyorum...
Bence sorun sizde....

artist0064

artist0064

Üye
Nfcli modeli nasil rootlarim ve garantiye gonderecegimde ne yapamaliyim ?

muratena

muratena

Üye
Poland / Nordic Countries / Switzerland / Croatia / Hungary 2013 april 30 - I9070XXLQE I9070OXXLQE
rom yükledim jet gibi oldu cihaz umarım hep böyle sürer:)

46maraz

Üye
ya var ya her şeyi de ayrıntılı istiyorsunuz :) bak şimdi güzel kardeşim s4 çıktığında google playda bu tema(lancher) yoktu ama geliştiriciler buldu kernel ile cihaza yükledi bende ilk çıktığında yükledim sadece tema işte ek bir özelliği yok sonra google playda çıktı olay bitti yani extra bir özelliği yok bu kadar takılmayın böyle şeylere neyse diğer soruna geçeyim bende 1 saat filan uzun süre oyun oynadığımda ısınma oluyor ama çok fazla değil sorun yok çünkü normaldir. bir arkadaş sormuş Almanya romu kullanıyorum cocore6.8 i kullanıyorum hiç Türkiye romunu kullanmadım gerek şarj olsun gerekse hız olsun oldukça memnun um cihazımdan

dostm bana kullandıgn romun linkini atarmsn ben hala rusya yazlm kullanyrm

muratena

muratena

Üye
hocam 1. sayfada Almanya romu var onu kullanıyorum

Almanya romu wifi,da sorun var yada bende öyle oldu, wifi açtıgımda cihaz kendini resetliyor,
şuanda Poland / Nordic Countries / Switzerland / Croatia / Hungary 2013 april 30 - I9070XXLQE I9070OXXLQE
rom yükledim hiçbir sorun yok cocore E-6.2 tavsiye etmişler xda hiçbir sorun yok kesinlikle tavsiye ederim.

artist0064

artist0064

Üye
otgyi deneyen yok muuu başka bir sitedede destekler diyorlar

Üst Alt