Hocam sizin mesajlari okudumda sorun cok anlasilan bende telden biktim babamla telefonlari degistirdik kurtuldum ama s advace stabil bir jb bulcam arklar az sabir

Evet dostlar aranızdan ayrılma vakti geldi![]()
1 seneyi aşkın süre kullandığım ve çok sevdiğim Galaxy S Advance'ımı bugün elimden çıkarmak zorunda kaldım(malum jelly Bean güncellemesi pek tat vermedi.Gb'ye geri döndüm onda da bazı sorunlar yaşadım).
Kullandığım en iyi telefonlardan biriydi(jb yükleyene kadar) satmaya kıyamadığım içinde kuzenime hediye ettim.
Normalde tam bir android hastası olan ben,artık görselliği falan bir tarafa bırakıp,sade ve stabiliteyi ön plana çıkaran işletim sistemi olan ios'a geçtim.Bugün İphone 5 siparişi verdim ondan da merakımı alayım diyorum,nasıl olsa tekrar android'e geri döneceğim
En başta gönüldostu olmak üzere bana bu konu altında bana yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
İnşallah en yakın zamanda S Advance'lara stabil bir güncelleme gelir de sizde rahat edersiniz.
A.E.O
Eyvallah,Sağolasın...rica ederim kardeşim elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık ama olmadı neyse hayırlı olsun güle güle kullan
Evet dostlar aranızdan ayrılma vakti geldi![]()
1 seneyi aşkın süre kullandığım ve çok sevdiğim Galaxy S Advance'ımı bugün elimden çıkarmak zorunda kaldım(malum jelly Bean güncellemesi pek tat vermedi.Gb'ye geri döndüm onda da bazı sorunlar yaşadım).
Kullandığım en iyi telefonlardan biriydi(jb yükleyene kadar) satmaya kıyamadığım içinde kuzenime hediye ettim.
Normalde tam bir android hastası olan ben,artık görselliği falan bir tarafa bırakıp,sade ve stabiliteyi ön plana çıkaran işletim sistemi olan ios'a geçtim.Bugün İphone 5 siparişi verdim ondan da merakımı alayım diyorum,nasıl olsa tekrar android'e geri döneceğim
En başta gönüldostu olmak üzere bana bu konu altında bana yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
İnşallah en yakın zamanda S Advance'lara stabil bir güncelleme gelir de sizde rahat edersiniz.
A.E.O
)Birazda yerimizi gençlere verelim onlar uğraşsın.Saçlarımızı ağartık biz stabil rom bulacaz diyeSende aeo umarım beklentilerini karşılar ios ama androidinde sorunlarıyla uğraşması rom araması bıle zevkli)

Arkadaşlar bende 4.1.2 XXLQG YANİ İTALYA SURUMU yüklü. Ben rusya sürümü olan XXLQ4 sürümünü yüklesem herhangi bir değişiklik görür müyüm? Veya XXLQG Mİ DAHA KARARLI VE STABİL YOKSA XXLQ4 SÜRÜMÜ MÜ? Cevaplarsanız sevinirim.
şu an en stabil sürüm Almanya romu Rusaya sürümü eski 1. sayfaya az önce murat arkadaşımızın yayınladığı costum romu paylaştım onu tavsiye ederim sayfanın en sonunda
Bende şu an 4.1.2 XXLQG sürümü var. Ben nasıl 4.1.2 almanya romunu yükleye bilirim?
odin307 ile yükle yüklemeden önce wipe leri yap sonra yükle
beyler bana acil orjinal vold.fstab dosyası lazım. birininiz upload edebilir mi lütfen
system/etc klasörü içinde bu dosya
fabrika ayarlarına dönmen gerek o da olmadı yeni bir rom kurs4 kullanıyorum arkadaşlar android os sorunu var telefonumda şarjı ciddi şekilde tüketiyor yardım edin lütfen
rom kursak garanti dışı mı olur yada garantiye yollasam yaparlarmıRoot Explorer ile /system/etc/ girin ve vold.fstab dosyasının üstüne basılı tutup Open in Text Editor girin ve şu satırları bulun
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/extSdCard auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
bu ikisini bulduktan sonra küçük bi değişiklik yapıcaz
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/extSdCard 8 /devices/sdi2/mmc_host/mmc0/mmc0 encryptable_nonremovable
ve
# external sdcard
dev_mount sdcard1 /storage/sdcard0 auto /devices/sdi0/mmc_host/mmc1/mmc1
Bütünişlemimiz bu kadar seçeneklerden Save Exit dedikten sonra telefonuyeniden başşlatınca işlem tamamdır...
hocam bizim yaptığımız iş bu ,sende bunun tersini yapacaksın
- - - Eklendi - - -
fabrika ayarlarına dönmen gerek o da olmadı yeni bir rom kur
anladığım kadarı ile yenisin bu işlerde hiç uğraşma hocam garantiye vermen daha mantıklırom kursak garanti dışı mı olur yada garantiye yollasam yaparlarmı