sahin_811
Üye
ya bende anlamadım ilk rusa romu yüklediğimde sorun yaşadım ama romdan kaynaklanıyordu sorunlar en son çıkan romda tüm sorunlar çözüldü neyse ben şimdi xda da 4.2.2 costum romlar var onları yüklemeyi düşünüyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikisinden birini bir ara yükleyeceğim tek sorun wifi ile alakalı bazı özellikler çalışmıyormuş yani bunlar hani pc ile kies wifi bağlantısı gibi çok da önemli değil benim için diğeride kameranın pc bağlantı gibi özellik , onuda kullanmıyorum , çok fazla sorunlu ve problemli gibi görünmüyor 5 yıldızlı konu beğenen çok denemekte fayda var
hocam hiç tavsiye etmem ben ikisinide yükledim hem tema olarak hem cmod sürümü olarak çalışmayanlar video çekemiyosn wifi hostspot özelliği çalışmıyo telefonu sdece wcdma modunda çekime ayarlayamıyosn simdeki numaraları telefon görmüyor tel ile konuşma yaparken ses kısık geliyor kies görmüyor teli kablolu bağlantıda modem yapamıyosn teli bunlar hatırladıklarım ben kullandım ama iyi yönleride var çok hızlı rami süper kullanıyo kasma hiç yok en çok sevdiğim tema desteği gelmiş istediğin temayı yükleyip ayarlardan temalardan seçebiliyosn bi onu çok sevdiğim diğerleri aynı zaten eğer yükliceksen yükledikten sonra geliştirici modunu açmak için telefon hakkında ya gir en aşadakine 7 kez tıkla geliştirici modu aktif oluyor performans ayarlarını felan ayarlayaibliyosn