Hayırlı olsun...Güle güle kullan.
Sattın mı Advance'ı
yedek telefon olarak kullanıyor lazım imişevet samsung apps ye kayıt olman lazım ve cihazda orjinal yazılım olup imeil orjinal tr kayıtlı (faturalı)olması lazım,sorun çıkması normaldir çünkü costum romda böyle problemler çıkar orjinal rom ve grantili telefonda sorun yok ben denemiştim konum buluyor ama alternetif olarak google bir uygulaması var onu deneYa beyler bu samsung telefonumu izle seçeneğini çalıştıramadım netten. Cihaz online değil diyor. Bunun için samsung account'ta hesap açmak lazımmış öyle yazıyor. Hesap Ekle seçeneğinde samsung account çıkmıyor bende, sizde durum nasıl paylaşabilir misiniz?
Light jb kullanıyorum bu arada.
imei'si falan kayıtlı hacı bakmıştım btk'nın sitesinden. Sen light jb kullanıyosun demi? Sende samsung account hesabı açılıyor mu?evet samsung apps ye kayıt olman lazım ve cihazda orjinal yazılım olup imeil orjinal tr kayıtlı (faturalı)olması lazım,sorun çıkması normaldir çünkü costum romda böyle problemler çıkar orjinal rom ve grantili telefonda sorun yok ben denemiştim konum buluyor ama alternetif olarak google bir uygulaması var onu dene
imei'si falan kayıtlı hacı bakmıştım btk'nın sitesinden. Sen light jb kullanıyosun demi? Sende samsung account hesabı açılıyor mu?
eyvallah teşekkürler kardeşim yolun açık olsunHerkese kolay gelsin arkadaşlar buranın ekmeğini çok yedim artık bir S4 kullanıcısı siyim bu kulupten çıkıyorum iyi foruklwr

Sen kurtuldun Allah bizi de kurtarsın şöyle düşük modellerden inşallahHerkese kolay gelsin arkadaşlar buranın ekmeğini çok yedim artık bir S4 kullanıcısı siyim bu kulupten çıkıyorum iyi foruklwr

Sen kurtuldun Allah bizi de kurtarsın şöyle düşük modellerden inşallah![]()
1600e bulmak mümkün istanbul bilişmdeBende şimdi haziran ayında cıkan italya romunu yüklüyorum en son sürüm bakalım diğerlerine göre performans ve pil kullanımı nasıll
şuanda gayet iyi bakalım bir iki gün deniyim, LightJB yükledim ama memnun kalmadım ondan.
Birde telefonum root lu bu istemedigim samsung,un programlarını nasıl kaldırabilirim?
hmm tamam forumdan bakayım indireyim o halde tşklerr
arkadaşlar gb de 3msj dan sonra yazmaya devam ederken otomatik olarak mms mesaj a çeviriyor
bunu nasıl engelleriz bilgi si olan söyleyebilir mi lütfen
3 sms derken yani 3 mesaj atıyorsun ve sonra 4. sms i atarken mms olarak mı gidiyorarkadaşlar bi cevap yok mu yahu