ZALAZULA
Üye
hocam yedeklerinizi alın direk slimkat4.4.4 e geçin bende carbon rom kullanıyordum bir çok sorun mevcut o romda ayrıca ekran gelen aramalarda uyanma sorunu da vardı ben slimkata geçtim hiç sorun yok neyse ben her şeyi sıfırlamanızı önce cm11 in final sürümünü kurmanızı üstüne de slimkatı kurmanızı tavsiye ederim
Galaxy S Advance i9070 - i9070 advance 4.4.4 SlimKat - MaxiCep
konu cevabını yazdımhocam yükledim adam uygulamalar durdu diye hata veriyor napmalıyım ?
Artik dayanamadim sattim gittiBen telefonu 450 tlye aldığım için o kadara satamamgerçi normaldede satmam telefon satma gibi bir alışkanlığım yok olsa olsa birine veririm kullansın diye ama iyi satmışsın helal
benim cihazda ilk aldığımda s2 lite diye açılıyordu sorun yok almanya romu en iyisi tavsiye ederimarkadaşlar geçen telefona sammobiledan brezilya romu yükledim telefon s2 lite diye açılıyor. int araştırdım telefon s2 lite diye üretilmiş aynı şekil ile. acaba s2 lite romları bulabilirmiyiz şöyle kaliteli stabil
kies ile bağlantı kuramazsın! çünkü cm11 samsung a ait bir yazılım değil.Arkadaslar 4.4.4 slimkat yukledim. Kiesle bavlanti kuramiyorum. Birde facebook galeri senkronu yapamiyorum senkronizede sadece kisiler cikiyor. Galeri yok
kies ile bağlantı kuramazsın! çünkü cm11 samsung a ait bir yazılım değil.
senkronizasyon olayı ayarlar google oradan tüm sekronizasyonları sorunsuz yapıldığını kontrol et eğer sorun yoksa face sil tekrar kur olmadı fabrika ayarlarına dön bazen böyle ufak sorunlar çıkıyor ama dikkat etmen gereken şu an kullandığın sekronizasyonda kullanıcı ismin ile aynı olsun farklı bir isim girme gerek rehber gerekse sekronizasyonlar karışıyor
Ekran görüntüsü için ses kısma ve güç tuşunu kullan.Dostum dediğin gibi yaptım ama değişen bişey olmadı face sildim kurdum fabrika ayarlarına döndüm hala hesaplardan face seçip senkronize etmeye çalıştığımda sadece kişiler gözüküyor birde ben gapps mini olarak yükledim ondan olabilir mi? Birde sormak istediğim bişey daha var eskiden menü tuşuile kapama tuşuna basılı tutunca ekran görüntüsü alıyordum artık o da olmuyor? yardımın için teşekkür ederim.
Ekran görüntüsü için ses kısma ve güç tuşunu kullan.
çok sağol teşekkürler.Birde şu face galeri senkronu hallolursa tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?