Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

iOSait

Üye
bu light JB de bug filan varmış doğru mu ?

Hacı "bir örnek dinleyin" e tıklıyorum tepkisiz kalıyo telefon, bozuk sanırım. Ama ilk defa duydum ne işe yarıyor bu? Gerçi ne işe yaradığı önemli değil çünkü benim kullanmadığım bi özellik büyük ihtimal, bana bi zararı yok yani.

Tepkiler: gonuldostu82
    Konu Sahibi
bu light JB de bug filan varmış doğru mu ?

ben öyle bir sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

eyvallah dostum bu ingilizce öğrenme yada benzeri uygulamalarda ingilizce kelimeleri söylüyor normalde Rusya rom unda yapıldığı için sorun yok bu Türkiye romunda sorun oluyor o yüzden söyledim ama buğ filan hikaye ben hiç karşılaşmadım

arkadaşlar bu gingerbread teki gereksiz olan hangout yahoofinans goggle+ gibi uygulamaları nasıl tamamen kaldırabiliriz program falan var mı acaba kaldırmak için

iOSait

Üye
ben bayramda emekli edicem telefonu kurtuluyorum sonunda şu uyuz makineden htc one x düşünüyorum 1200 maksimum 1300tl gibi bir limitim var siz ne önerirsiniz arkadaşlar?

iOSait

Üye
vazgectim yeni pc alcam s advanceye devam maalesef stabil bi jb bulabilsem oyunlarda kasmayan iyi olurdu

Konu Sahibi
vazgectim yeni pc alcam s advanceye devam maalesef stabil bi jb bulabilsem oyunlarda kasmayan iyi olurdu
siz cocore kerneli 7.0 ı sorunsuz problemsiz kurduğunuza emin misiniz ? ayarlardan cihaz hakkında baktığınızda kernel sürüm cocore 7.0 diye yazıyor mu ?

iOSait

Üye
siz cocore kerneli 7.0 ı sorunsuz problemsiz kurduğunuza emin misiniz ? ayarlardan cihaz hakkında baktığınızda kernel sürüm cocore 7.0 diye yazıyor mu ?

yok daha kurmadim gb deyim bi ara kurarim su an en stabil jb hangisi siz hangisini kullaniyorsunuz hocam

Konu Sahibi
almanya romu en iyisi üstüne litgh-jb onunda üstüne de cocore kerneli kur en hızlı en sorunsuz problemsiz olan rom bu

iOSait

Üye
bu son çıkan slovakya yazılımını seneyen oldu mu?

Co core 7 yi yükledim şarjım yarım gün gitmez oldu. Stock kernele nasıl dönebilirim ?

iOSait

Üye
cocore7 yükledim lqe almanya attım stabiilik felan iyi ama s2de olan bazı jb özellikleri s advancede yok ve menü geçişleri gb ye göre daha yavaş gb ye geri dönücem

Arkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?

yardım edebilen yok mu ya. stock kernele ihtiyacım var. co core 7 çok fazla şarj yiyor

Konu Sahibi
yardım edebilen yok mu ya. stock kernele ihtiyacım var. co core 7 çok fazla şarj yiyor

hocam ram biçimlendirme kesinlikle yapma bir de pil (güç) tasarruf modu filan mı açık sende eğer açıksa kapat onlar şarj götürüyor ayarlardan çalışan servislerden factori modlar var onları bir kereliğine durdur

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?
sanırım 500 tl gibi

Tepkiler: darkleader