iOSait
Üye
evet ben kies ile günceledim sonra kernel yükledim
bende katılmıyorum size oldukça iyi ben hiç sorun problem yaşamıyorum 4.1.2 advancemden
peki CoCore-E-7.0 bu kerneli yüklediğimde ne gibi değişikler olur telefonumda ?
Arkadaslar LightJb kullananlar kim ?
- - - Eklendi - - -
telefonu satamazsam lightjb v1.+cocore7 atcam kullananlar izlenimlerini yazabilir mi ?
ben kullanıyordum hocam çok harika bir yazılım tavsiye ederim ama Türkiye romu üzerine kurma Almanya yada Rusya romu üzerine kurmalısın
ben kullanıyordum hocam çok harika bir yazılım tavsiye ederim ama Türkiye romu üzerine kurma Almanya yada Rusya romu üzerine kurmalısın
1.sayfaya bakyok rusya romu berbat bişey türkiye keza öyle telefonu satıp S4mini almayı düşünüyordum satamazsam atarım çünkü kullanıcıya temiz geçmesi lazım eline
- - - Eklendi - - -
bide bu cocore7 ye ne gibi farklılıklar var siz şuan light jb de misiniz
P modeline jb yükledim aşırı derece şarj yiyiyor takilmalar çok az ama dedigim gibi bataryayi aşiri yiyiyor
Greenify indir root yaptiysan
Sadece odin ile yükleme yaptım root ne bilmiyorun greenify ne ise yarıyor hem
Tam Performans alabilmen icim root+kernel yuklemen lazim
Telefon hakindada kernel sürümü falan var yüklü demekmi bu
arkadaşlar xda da 4.1.2 için liğt-jb nın dışında altarnatif olarak jet mot var bu da çok kullanışlı diyorlar ben yüklemedim ama tavsiye eden çok ilgilen varsa yardımcı olurum yükleme talimatı:jet mod 4.0 indirin (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) sonra recoveri mod ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(flash with cwm) yükleyin daha fazla detay bilgi resim vido için kinke tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyice arastir xda ya filan bak cocore kernel var onu yikluyceksin mobildeyim suan iftara yakin
- - - Eklendi - - -
ben bunu daha önce yüklemiştim dendiği kadar iyi değil
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar sizz jjelly beani hangi odin sürümü ile yüklüyorsunuz 3.07 ile 1.85 arasındaki fark ne hangisiyle yüklemeliyim
şimdi 2.3.6 da isen odin 1.87 eğer jell bean romlar arası ise odin 3.07 yi kullan
Ben Türkiye romu üzerine light jb kurdum + cocore 6.8 gayet iyi hacı, çok memnunum ben. Artık okul bitip mesleği ele alana kadar 2-2,5 sene götürür kesinlikle bu telefon.
dostum ayarlara gir sonra metinden konuşma bölümüne gir orada google tts ve sumsung tts konuşma sentezi uygulamaları olacak onlar sende sorunsuz problemsiz çalışıyor mu ? bozuk diyorlar!Ben Türkiye romu üzerine light jb kurdum + cocore 6.8 gayet iyi hacı, çok memnunum ben. Artık okul bitip mesleği ele alana kadar 2-2,5 sene götürür kesinlikle bu telefon.
şimdi sen 2.3.6 yı mı kullanıyorsun o zaman odin 1.87 yi ile jell bean romu kurpeki
- - - Eklendi - - -
jb yükliycem diyelimki 2.3.6dayı odin3.07 mi kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?